آژانس هواپیماییexchanging

تغییر دادن IP برای گرفتن نرم افزار از macromedia

شروع موضوع توسط shahramcat ‏12 فوریه 2010 در انجمن نرم افزارهای اینترنتی

  1. shahramcat

    shahramcat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    1,907
    تشکر شده:
    65
    محل سکونت:
    Iran , Tehran
    سلام

    شرکت Macromedia ارائه دهنده نرم افزار فلش IP ایران رو بلاک کرده در نتیجه نمیشه این برنامه رو از سایتش برای دیدن فلش روی IE گرفت .......

    خواهشا یک برنامه که درست کارکنه برای تغییر دادن IP به من بدید .....

    ممنون :(
     
  2. PJPeyman

    PJPeyman کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    405
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Hell
    Adobe بلاک کرده یا مخابرات؟ خود پلاگینش رو که میشه گرفت.
     
  3. shahramcat

    shahramcat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    1,907
    تشکر شده:
    65
    محل سکونت:
    Iran , Tehran
    خود شرکت Adobe بلاک کرده ! تحت تحریم .... من هر کاری کردم رو IE تاثیری نداشته !

    لطفا راهنمایی کنید ...

    ممنون
     
  4. ghanari_ghermez

    ghanari_ghermez Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژوئن 2009
    نوشته ها:
    752
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Shiraz
  5. TinySkin

    TinySkin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2009
    نوشته ها:
    1,303
    تشکر شده:
    43
    محل سکونت:
    تهران
    من از برنامه JAP استفاده کردم و راحت میتونم از ادوب دانلود کنم
    شما هم دانلود کن و باهاش کانکت شو
     
  6. esfahanweb

    esfahanweb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    1,066
    تشکر شده:
    94
    محل سکونت:
    Esfahan
    این هم نرم افزار خدمت شما

    http://rapidshare.com/files/349578350/install_flash_player.exe
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. PJPeyman

    PJPeyman کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    405
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Hell
  9. shahramcat

    shahramcat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    1,907
    تشکر شده:
    65
    محل سکونت:
    Iran , Tehran
    :happy:دمه همتون گرم م م م م م .......... مرسی ی ی:):)
     
  10. PJPeyman

    PJPeyman کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    405
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Hell
    سایتهای فلش که انیمیشنهاش (swf) باز نمیشه رو هم Adobe تحریم کرده یا مخابرات؟
     
  11. linux-lover

    linux-lover Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 سپتامبر 2008
    نوشته ها:
    194
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    127.0.0.1
    اقا اینا رو نمیخاد OPERA رو دانلود کن (‌ اخرین ورژن )‌ بعد اون پایین یه چیزی هست مثل ساعت که اسمش opera turbo هست روشن کن اون رو بعد برو لینک رو دانلود کن