exchanging

تقسیم سرعت در Lan

شروع موضوع توسط X_Farhad ‏8 مارس 2004 در انجمن شبکه

  1. X_Farhad

    X_Farhad Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آگوست 2003
    نوشته ها:
    3,028
    تشکر شده:
    3
    سلام.
    آقا راهی هستش که سرعت یک کانکشن رو بین اعضای شبکه Lan تقسیم کرد؟ مثلا کامپیوتر من به دو تا کامپیتر دیگه وصله از طریق Lan و اونها از کانکشن من استفاده میکنن. حالا من میخوام یه محدودیت 1.5 کیلوبایتی به هر کدو از اونا بدم ! دستوری ؟ برنامه یی؟ :blush:
     
  2. i_am_so_kittle

    i_am_so_kittle کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    74
    تشکر شده:
    0
    مي توني از bandwidth controller استفاده کنی. سریالش هم تو فروم بگردی هست.
     
  3. mehran215

    mehran215 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    52
    تشکر شده:
    0
    آقا لينك دانلود اين برنامه رو برامون بزار
     
  4. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    يه جستجو بکن. پيداش ميکنی.
     
  5. i_am_so_kittle

    i_am_so_kittle کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    74
    تشکر شده:
    0
    آقا بعضي از بچه ها با سريالي كه كوروش در مورد bandwidth controller داده مشکل دارن اونهایی که مشکل دارن اینو امتحان کنن.


    [ame:Melborn [ACME
    serial:f548ff001aee1558
     
  6. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    اين مال کدوم Version شه ؟!
     
  7. i_am_so_kittle

    i_am_so_kittle کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    74
    تشکر شده:
    0
    در اصل ماله 0.9 هست ولی روی 0.10 هم جواب میده
     
  8. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    من برای 0.9 يه Keygen دارم. فکر کنم از andr.net گرفتم.
     
  9. aryagohar

    aryagohar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2003
    نوشته ها:
    680
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran
    من هم Keygen دارم ولي بايد دنبالش بگردم . ماله ورژنه 1.0 هست. لينكه دانلودش رو حتما (اگه يادم نره ) مي زارم
     
  10. !!!!!!!!!!!!!!!

    !!!!!!!!!!!!!!! Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    316
    تشکر شده:
    0
    ميگم اين bandwidth controller يه جورايي مشكل داره نه !؟ نميتونه از رو IP ها تشخيص بده فقط فله اي ميبنده!؟ يه اين كه مشكل از منه ؟
     
  11. i_am_so_kittle

    i_am_so_kittle کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    74
    تشکر شده:
    0
    منظورت رو واضح تر بگو بابك جون!!!!
     
  12. !!!!!!!!!!!!!!!

    !!!!!!!!!!!!!!! Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    316
    تشکر شده:
    0
    kittle جان من وقتي به اين bandwidth controller چند تا IP مختلف ميدم و ميگم مثلآ به اولي 15K به دومي ميدم 20 به سومي ميدم 5 بعد اين bandwidth controller نميتونه از هم تشخيص بده .
     
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. i_am_so_kittle

    i_am_so_kittle کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    74
    تشکر شده:
    0
    بابك جان

    من اين مشكل رو ندارم!
    واسه ip هات چجوري تنظيمش مي كني؟
     
  15. aryagohar

    aryagohar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2003
    نوشته ها:
    680
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran
    بابك جون هم خدا رو مي خواي هم خرما. هم مي خواي Bandwidth management بصورت كامل انجام بدي هم پول ندي. داداش اين كارا ماله اين نرم افزار هاي در پيتي نيست. يا بايد سوييچ نصب كني يا يك كش سرور خفن بخري .
     
  16. !!!!!!!!!!!!!!!

    !!!!!!!!!!!!!!! Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    316
    تشکر شده:
    0
    سوييچ و ... به درد كسي ميخوره كه كارش فروش بندويته نه من كه فقط براي تست ميخوام :)
    kittle جان شنبه برات مينويسم كه چه كار ميكنم كه اين جوي ميشه.
     
  17. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    حرفه ايش ميشه Router يا Switch
    ولی اين Bandwidth Controller هم مشکلی نداره. کار ميکنه.
     
  18. aryagohar

    aryagohar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2003
    نوشته ها:
    680
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran
    ما چاكريم. راستياتش ديكه از بس مجبور شدم ويندوز رو ريستارت كنم ديگه نمي خوام رو ويندوز چيزي بزارم
     
  19. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    هر چيزی مال يه کاريه ديگه!
     
  20. X_Farhad

    X_Farhad Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آگوست 2003
    نوشته ها:
    3,028
    تشکر شده:
    3
    آقا سلام!. شرمنده من یه مدت کار برام پیش اومد الان اومدم اینجارو دیدم.
    این برنامه هه خیلی باحاهه :D
    فقط یه چیزی. من ورژن 0.13 beta ی اینو گرفتم. کرک واسش اصلا نیست. کسی سراخ داره؟
    یا اصلا فرق 0.13 با 0.10 چیه؟!
    مرسی .
    دمتون گرم!