آژانس هواپیماییexchanging

تمپليت براي Xoops

شروع موضوع توسط saeed_violinist ‏1 آگوست 2004 در انجمن سیستمهای مدیریت محتوای وب سایت

  1. saeed_violinist

    saeed_violinist Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آپریل 2004
    نوشته ها:
    1,275
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Netherlands
    سلام .
    دوستان اگه تمپليت فارسي xoops دارين به ماهم بدين ممنون
     
  2. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
    ساعد جان تو سایت جادوگران واست پست زدم و آدرس دادم !!یه سربزن به اونجا!
     
  3. saeed_violinist

    saeed_violinist Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آپریل 2004
    نوشته ها:
    1,275
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Netherlands
    ایول مرام :)
     
  4. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
    بلاخره کارت با فایلهایه من یا گیلدوری راه افتاد یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
     
  5. saeed_violinist

    saeed_violinist Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آپریل 2004
    نوشته ها:
    1,275
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Netherlands
    راستشو بخواي نه .

    جادو جمبل هم از حل مشكل من عاجزه . بايد به يه چيز ديگه اكتفا كنم :D
     
  6. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
    مشکلت چیه؟؟؟؟؟؟ تالارهای سایت منو دیدی ؟؟؟؟؟؟؟؟اون اندازه فارسی باشه واست کافی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟البته من یه مقدار ایکون ها رو هم اگه دقیق همه جارو نگاه کنی عوض کردم!!!!!البته مثل پرشین سورس یا سایت گیلدوری هم میشه فارسی کرد ولی ممکنه همه چیز بریزه به هم!!!!!!فکر نکنم بیشتر از این تغیراتی که من دادم لازم باشه!! دقیق بگو کجاها و چی ها رو می خواهی فارسی کنی شاید بشه کاری کرد !!خیلی هاشو از تو منوی پرفرنس و قسمت مودول یا بلوک با برداشتن عنوان انگلیسی و گزاشتن معادل فارسی میشه فارسی کرد و این قسمت ها میره تو دیتا بس و تو تمپل و دمو تغیری نمیده و به اونا ربطی نداره ;)
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
    البته در حالت عادی فقط کاربرا ثبت نام شده به اون قسمتها دسترسی دارند و بقیه حتی بسیاری از قسمتهارو نمی بینن!!!می خواهی لینک مستقیم دانشو بهت بدم !!یه تست بکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
     
  9. saeed_violinist

    saeed_violinist Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آپریل 2004
    نوشته ها:
    1,275
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Netherlands
    :ph34r:


    جون داش مهرداد گل نمیخوام هیچیش ایراد داشته باشه !

    تو خودت از چه تمپلیتی استفاده میکنی ؟ اونی که گیلدروی به من داد یا یکی دیگه ؟
    :(
     
  10. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
    من از تمپلت دیفالت زوپ استفاده می کنم و تنها تو دمو و استیل سی اس اس دستکاری می کنم!!!!!!! چون تو اونیکی ها دست بردن ریسکش زیاده!! و با همین دستکاری ها و تعویض یک سری ایکون ها و اسمایلی ها به راحتی میشه ظاهرشو عوض کرد بدون اونکه بخواهی تو جایه دیگه دست ببری!!!!!!!
     
  11. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
    سعیدجان این ماژول ایمپورت شدهipb رو که فارسی شده رو ریختم رو سایت و کل دیتا بس newbb رو هم کانورت کردم تو ipb یه نگاه بکن ببین چطوره!! فارسیشم نصب شده دیگه الان !!!!تو لوکال که خوب جواب داد!! تا ببینم نصب ازمایشیش رو سایت نتیجش چی میشه!!
    با یه فایل تمام دیتا بس تالارهایه newbb رو کانورت کردم تو ipb دیگه راحت و بی دردسر هرچی پست و یوزر داری منتقل میشه میره تو ipb اونم تو سه سوت!!!!!!!!