آژانس هواپیماییexchanging

جاوا اسکریپت بلدی؟

شروع موضوع توسط MD66 ‏28 آپریل 2010 در انجمن JavaScript , VBScript

  1. MD66

    MD66 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2008
    نوشته ها:
    2,625
    تشکر شده:
    198
    محل سکونت:
    400 City
    سلام
    یه سوال خفن دارم به این شرح

    این یه کده


    window._content.document.location = url;


    window.content.focus();

    اول اینکه خط دوم نباشه چی میشه

    دوم که سوال اصلیمه اینکه من میخوام بعد از اجرای دستور برنامه صبر کنه تا صفحه لود بشه وقتی لودش تموم شد یسری کارای دیگه هم انجا بده روی صفحه لود شده

    بعد هم اینکه چجوری میشه محتوای آدرس بار رو با جاوا اسکریپت عوض کرد

    با تشکر
     
  2. cyber boy

    cyber boy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    1,372
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    US
    من فکر کنم شما داری Extention واسه firefox مینویسی درسته؟ اگر اینطور نیست ، قصدتون از استفاده کردن خط اول چیه؟
     
  3. MD66

    MD66 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2008
    نوشته ها:
    2,625
    تشکر شده:
    198
    محل سکونت:
    400 City
    آره همینطوره از کجا فهمیدی:دی
     
  4. MD66

    MD66 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2008
    نوشته ها:
    2,625
    تشکر شده:
    198
    محل سکونت:
    400 City
    یعنی هیچ کس نی؟

    لا اقل اینو یکی بگه

    میخوام اطلاعات رو از یه فایل که تو سرور هست بخونم با جاوا اسکریپت اینم سخته؟
     
  5. cyber boy

    cyber boy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    1,372
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    US
    :D آخه این کارایی که میخوای بکنی تو وب سایت بکار نمیره.

    خط دوم لازمه ... چون ممکنه وقتی یه page داره لود میشه یه برنامه ای focus رو از روی اون window برداره.

    من وارد نیستم تو exntention نوشتن ... فک نکنم بتونم کمک کنم.
     
  6. MD66

    MD66 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2008
    نوشته ها:
    2,625
    تشکر شده:
    198
    محل سکونت:
    400 City
    دستت درد نکنه دوست عزیز
     
  7. appbannerkhuniresbanner