سلام دوستان گرامی
من محمد افشار هستم- مدیر سایت نباتک ( سایتی که درباره سئو و دیجیتال مارکتینگ آموزش داده می شه)
من خودم وقتی خاستم وارد فضای دیجیتال مارکتینگ بشم، خیلی کلمات - اصطلاحات برام سئوال بود
اصن نمیدونستم از کجا باید شروع کنم!
تا این که ب مرور زمان با کار و تجربه و مطالعه به نتایج خوبی رسیدم تو این حوزه و الان میتونم بگم ی چیزهایی میدونم! همین!!
مطالبی که این جا می نویسم رو ب خاطر پرسونای مخاطب و فضای فروم می تونم خیلی راحت تر بگم و ب خاطر همین این محتوا مخصوص پرشین تولز است، که یکی از فروم های قدیمی وب فارسیه.
خب اما داستان از این قراره که می خام توی این پست به صورت سریالی، الگوریتم های گوگل را معرفی کنم. بخشی از این مطالب رو داخل سایت نباتک می ذارم، اگه می خاهید چیزی از قلم نیافته توصیه می کنم سایت را هم نگاه کنید.
اما این جا:
تجربیاتی که خودم بدست آوردم رو میگم- سعی می کنم اون مطالبی ک مرتبطه را بگم.
راستی اینم بگم باعث افتخار منم هست که شما هم نظراتتون رو شیر کنید و بگید.
مطمئنا در کنار هم ما وب مستران، سئوکاران و ... می تونیم وب فارسی را ارتقا بدیم.
علی محمد افشار- اینم لینکدین من برای ارتباط با وب مستران و مدیران عزیز
https://linkedin.com/in/ali-mohammad-afshar/
من محمد افشار هستم- مدیر سایت نباتک ( سایتی که درباره سئو و دیجیتال مارکتینگ آموزش داده می شه)
من خودم وقتی خاستم وارد فضای دیجیتال مارکتینگ بشم، خیلی کلمات - اصطلاحات برام سئوال بود
اصن نمیدونستم از کجا باید شروع کنم!
تا این که ب مرور زمان با کار و تجربه و مطالعه به نتایج خوبی رسیدم تو این حوزه و الان میتونم بگم ی چیزهایی میدونم! همین!!
مطالبی که این جا می نویسم رو ب خاطر پرسونای مخاطب و فضای فروم می تونم خیلی راحت تر بگم و ب خاطر همین این محتوا مخصوص پرشین تولز است، که یکی از فروم های قدیمی وب فارسیه.
خب اما داستان از این قراره که می خام توی این پست به صورت سریالی، الگوریتم های گوگل را معرفی کنم. بخشی از این مطالب رو داخل سایت نباتک می ذارم، اگه می خاهید چیزی از قلم نیافته توصیه می کنم سایت را هم نگاه کنید.
اما این جا:
تجربیاتی که خودم بدست آوردم رو میگم- سعی می کنم اون مطالبی ک مرتبطه را بگم.
راستی اینم بگم باعث افتخار منم هست که شما هم نظراتتون رو شیر کنید و بگید.
مطمئنا در کنار هم ما وب مستران، سئوکاران و ... می تونیم وب فارسی را ارتقا بدیم.
علی محمد افشار- اینم لینکدین من برای ارتباط با وب مستران و مدیران عزیز
https://linkedin.com/in/ali-mohammad-afshar/