آژانس هواپیمایی
pop up

خاموش نمودن یک کلاینت

شروع موضوع توسط hadi_S ‏23 اکتبر 2007 در انجمن شبکه

  1. hadi_S

    hadi_S Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 جولای 2006
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    کنج دیوار
    دوستان برنامه هست که بشه با استفاده از اون بشه کلاینتی رو سر ساعت مشخص خاموش کرد ؟

    راستش کلاینتی هست که همش سیستم رو روشن میزاره . (شاید بخاطر لجبازی)

    چون همیشه هم تا آخروقت سرکار هستن نمیشه تو محل کار حاضر بود و اون کلاینت رو کنترل کرد

    می خواستم ببینم چنین برنامه هست یا نه ؟
     
  2. pirmard

    pirmard Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2007
    نوشته ها:
    837
    تشکر شده:
    3
    cmd
    shutdown /?
     
  3. coolzero

    coolzero Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    847
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    unja
    اگه از راه دور میخوای خاموش کنی:
    تو یاس بزن mmc
    microsoft management console باز میشه
    add snap in رو بزن و بعد computer managment رو add کن
    اونجا ip کاربرتو بده بهش کانکت شو
    از اونجا هر کار دوس داری باهاش بکن
    تو mmc schedule هم میتونی بکنی و زمان بدی که از طریق سرور سر فلان مدت فلان کار رو بکنه اینطوری حرفه ای تره تا اینکه رو کامپیوتر خودش چیزی run کنه که شاید ببندتش
     
  4. hadi_S

    hadi_S Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 جولای 2006
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    کنج دیوار
    دوستان ممنون از راهنمایی هایه شما

    اما من می خواستم برنامه ای باشه که خودش سرعات معین مثلا ساعت 12 شب کلاینت مورد نظر رو از سرور خاموش کنه نه اینکه من اینکار رو بکنم
     
  5. coolzero

    coolzero Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    847
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    unja
    شاید schedule این کار تو mmc باشه اگه نبود یه فایل bat درست کن که mmc رو اجرا کنه یا با هم سرویس دیگه ای مثل تینت سر زمان خاصی سیستمو خاموش کنه
    اینو تو startup بذار که هر دفعه run بشه
     
  6. hadi_S

    hadi_S Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 جولای 2006
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    کنج دیوار
    مرسي از راهنمايي شما دوستان
    اما من يه برنامه واسه اين كار ميخواستم كه تو سرور نصب بشه بعد بهش زمان بدي تا سيستم مورد نظر رو خاموش كنه
     
  7. boxilink
  8. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,020
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    با bach فایل ها فکر کنم بشه نوشت
     
  9. hadi_S

    hadi_S Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 جولای 2006
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    کنج دیوار
    یه برنامه ای دارم که کلاینت رو انتخاب میکنی و سیستم رو هر چی هم روش در حال اجرا باشه رو قطع میکنه و سیستم رو خاموش میکنه خوب اسمش Remutshutdown هستش .
    ولی 2 تا مورد دارم :
    1- اول Agree که باید بزنیش تا بری تو برنامه
    2- نام کلاینت رو باید انتخاب کنی

    خوب چطوری میتونم از اون برنامه استفاده کنم .
     
  10. katakalle

    katakalle Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    189
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Teh
    این رو تو یه فایل bat بزار و schedule کن​

    کد:
    shutdown -s -f -m  \\comptutername 
     
  11. coolzero

    coolzero Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    847
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    unja
    اگه file and printer sharing active باشه البته
     
  12. hadi_S

    hadi_S Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 جولای 2006
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    کنج دیوار
    مرسي

    ميشه از 1 t- هم استفاده كرد ؟ تستش كردم يه 30 ثانيه شروع به شمارش ميكنه بعد .اگه يه ثانيه باشه همون لحظه خاموش ميكنه .


    در ضمن اگه يه نرم افزاري در حال كار باشه اين دستور رو لغو نكنه ؟
     
  13. hadi_S

    hadi_S Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 جولای 2006
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    کنج دیوار
    ميشه كمي توضيح بدي ؟ اگه file and printer sharing اكتيو نباشه چي ميشه ؟
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. katakalle

    katakalle Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    189
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Teh
    فکر نکنم به این مربوط باشه چون قرار نیست که فایل bat رو بفرسته فقط رو سرور اجرا میشه و تموم

    ضمنا اون f- به معنی force هست ، یعنی هر برنامه ای هم که باشه زورکی میبندتش

    دقیقا مثل اون ویروسه که 30 ثانیه وقت می داد و بعد خاموشت می کرد.
     
  16. hadi_S

    hadi_S Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 جولای 2006
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    کنج دیوار
    ممنون از راهنماییت ولی یه سوال
    این دستور در ویندوز XP با ویندوز سرور فرق میکنه بجای - باید از / استفاده کنی یعنی اینطوری

    shutdown /s /f /m \\internetsystem /t 05

    شما تا حالا به این مورد برخورد کرده بودید ؟
     
  17. katakalle

    katakalle Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    189
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Teh
    فرقی نداره که این متن زیر رو از xp گرفتم


    ولی به هرحال قراره که دستور از روی سرور اجرا بشه !
    من هر روز دارم این کاره می کنم و مشکلی نداره !
     
  18. hadi_S

    hadi_S Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 جولای 2006
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    کنج دیوار
    به هر حال از راهنمايي شما ممنون
    من همين صبح تست كردم رو سرور / جواب داد ولي - كار نكرد يعني افتاد تو LOOP مجبور شدم با CTRL+C كنسل كنم
     
  19. katakalle

    katakalle Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    189
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Teh
    خیلی بعیده چون به هر حال باید یه error ای چیزی بده
    راستی خودت تو گروه adminstrators هستی ؟
     
  20. hadi_S

    hadi_S Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 جولای 2006
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    کنج دیوار
    اره خود ادمينم
    به هر حال با / جواب گرفتم مرسي

    ميدوني تمام نام كامپيوترهاي موجود تو ليست DNS سرور رو توش نوشتم گذاشتم واسه نصف شب كه همه رفتن خونه
    و كسي تو شبكه نيست احيانا سيستمي روشن مونده باشه تمامشون خاموش ميشن
    اونقدر كيف ميده صبح قيافه يارو رو ببيني كه سيستمش رو روشن گذاشته به به
     
  21. katakalle

    katakalle Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    189
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Teh
    من جای تو بودم این دستور رو هم تو فایل می زاشتم که معلوم کنه روشن بوده یا نه !​
    ping computername >> filename.txt​
     
  22. mazoolagh

    mazoolagh کاربر فعال شبکه و صفحات استاتیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    اگر فایروال داشته باشه این احتمال هست که به پینگ جواب نده