آژانس هواپیماییexchanging

خاموش کردن یهو سیستم

شروع موضوع توسط Si30KhaN ‏7 آپریل 2010 در انجمن سخت افزار

  1. Si30KhaN

    Si30KhaN Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    1,206
    تشکر شده:
    99
    محل سکونت:
    توی یه اتاق تاریک
    سلام
    سیستم من بعضی وقتها ایم مشکل براش پیش میاد و چند روزیه که زیاد حالمو گرفته
    بعضی وقتها مثلا که چند ساعت روشنه یهو خاموش میشه!
    صبح که میخوام روشنش کنم شده مثل استارت ماشین امروز 10 دقیقه هی دکمه کیس رو میزدم که روشن شه ویندوز بالا نیومده بازم خاموش میکرد! البته بعضی وقتها هم همین طور روشن میموند و چراغ هارد هم روشن بود ولی هیچی بالا نمیومد !

    به نظر خودم مشکل از پاور باشه........ یکمم به مادر برد شک دارم
    مشخصات سیستم:
    cpu:AMD 64 DOUAL CORE +4800
    RAM:2GB
    MB:ABIT
    گرافیکمم انبورد 256: GeForce 7025

    البته فن سی پو هم فکر نکنم مشکل داشته باشه چون در اون صورت باید سیستم ریست میشد نه خاموش !
     
  2. NAKOOT

    NAKOOT Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    1,725
    تشکر شده:
    428
    محل سکونت:
    از اینجا رونده از اونجا مونده
    من یه بار این مشکل رو داشتم اونم از خمیر سیلیکون CPU بودش و CPU داغ می کرد، خمیرش رو تعویض کردم درست شد.
    شما برای اینکه مطمئن بشی از داغ کردن قطعات نیست مشکل، برنامه Speedfan رو نصب کن ببین دمای قطعات عادی هستش یا نه.
     
  3. babak1388

    babak1388 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2009
    نوشته ها:
    3,057
    تشکر شده:
    343
    محل سکونت:
    URMIA CITY پاریس ایران
    اگه دمای CPU بالا برده سیستم Shut down میکنه نه ریستارت! حداقل اینتل این شکلی هست!
    ممکنه فن مشکل داشته باشه و بعضی وقت ها خوب کار کنه و بعضی وقت ها دورش بیاد پایین!
     
  4. AMD.POWER

    AMD.POWER مدیر بخش سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏26 جولای 2009
    نوشته ها:
    19,031
    تشکر شده:
    22,645
    محل سکونت:
    طهران
    یک پاور 460 وات کولر مستر بگیر .
     
  5. Si30KhaN

    Si30KhaN Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    1,206
    تشکر شده:
    99
    محل سکونت:
    توی یه اتاق تاریک
    فکر نکنم از دمای قطعات باشه چون یه برنامه همراه مادربرد هم بود که دمای cpu رو نشون میداد که عادی بود..
    ولی مشکا من بیشتر اینجاست که سیستمم اکثرآ روشنه و این مشکل براش پیش نمیاد حالا چطور ممکنه از داغ کردن قطعات باشه در حالی که من صبح میخوام سیستم رو روشن کنم فورآ سیستم بالا نیومده خاموش میشه دوباره؟

    ولی به نظر خودم از پاور باشه چون سال قبل هم این مشکل برام پیش میومد و از اون به بعد سیستممو از برق قطع نمیکردم مشکل حل شد .... فکر کنم مسافرت بودم و چند روز به برق وصل نبوده دوباره بازی دراورده !

    پاور رو عوض کنم ؟ کسی اینجا تو کار پاور نیست؟!
     
  6. vasell_30

    vasell_30 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 دسامبر 2007
    نوشته ها:
    12
    تشکر شده:
    0
    به نظر من مشکل از مادر بورد شماست
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. TinySkin

    TinySkin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2009
    نوشته ها:
    1,303
    تشکر شده:
    43
    محل سکونت:
    تهران
    حالا اين كاري كه ميگم رو بكن بعدش بيا بگو ببينم سيستمت روشن ميشه يا نه
    ببين صبح كه ميخواي سيستم رو روشن كني و روشن نميشه يه بار دكمه كيس رو بزن و همينطوري نگه دار تا 4 الي 5 دقيقه بعدش ولش كن و سه بار به فاصله 3 ثانيه اي همون دكمه استارت رو بزن و بعدش ولش كن ببين سيستمت بالا ميادش يا نه
    بعدش جوابش رو همينجا بنويس
     
  9. ghanari_ghermez

    ghanari_ghermez Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژوئن 2009
    نوشته ها:
    752
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Shiraz
    سیستم من که خاموشی تو کارش نیست مگر اینکه ریستارت بشه و مشکل دمای قطعات رو نداشته
    احتمالا از پاور باشه یا سیم های پاور
    من خودم یه بار همین مشکل رو داشتم وقتی سیمی که از پاور می رفت به فن رو در اوردم اوکی شد دیگه یعنی مشکل از اون سیم بوده
    ولی ندیده نمیشه گفت دقیق از چیه
     
  10. mhdotcom

    mhdotcom کاربر فعال موسیقی کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    273
    تشکر شده:
    6
    این مشکل ریستارت شدن ییهو رو منم پارسال داشتم بدجوری حالمو میگرفت.یه روز رفتم کامپوتری سر کوچه همه قطعات رو یکی یکی عوض کردم بازم همینجوری بود. پاور هارد vga و cpu رو دادم شرکت تست کردن گفتن سالمه.آخر مجبور شدم چارصد تومن مایه بریزم تو حلقومش و به جز vga همه چیو عوض کردم.
     
  11. Si30KhaN

    Si30KhaN Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    1,206
    تشکر شده:
    99
    محل سکونت:
    توی یه اتاق تاریک
    اگه سیم فن رو قطع کنم که کلا سی پی یو میسوزه !
     
  12. ghanari_ghermez

    ghanari_ghermez Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژوئن 2009
    نوشته ها:
    752
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Shiraz
    نگفتم بیا فن cpu رو قطع کن :D من به جز فن cpu دو تا دیگه داشتم کابل برق یکی از فن ها ظاهرا کمی مشکل داشت من اونو قطع کردم اوکی شد
    نگفتم حتما مال شما هم انجوری است ولی باید تک تک قطعات تست بشه
     
  13. Si30KhaN

    Si30KhaN Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    1,206
    تشکر شده:
    99
    محل سکونت:
    توی یه اتاق تاریک
    دوستان سیستمم دیروز بغیر از دردسر روشن نشدن دیگه اذیتم نکرد و موقع کار هم خاموش نکیرد
    امروز هم با یه تک استارت روشن شد ! :D

    راستی اینم به ذهنم رسید که نباید مشکل از فن سی پی یو باشه چون سی پی یو من AMD هست و این سی پی یو ها یه فناوری به نام Coll in Quite دارند که وقتی روی سیستم فشار میاد و داره داغ میکنه تمام فنهای سیستم سرعتشون میره بالا و من این موضوعو به وضوح هم حس کردم که مواقع پردازشهای سنگین قابل حس است
    پس فکر کنم بحث داغ کردن کردن سی پی یو منتفی باشه چون حداقل قبلش باید یه صدایی از فنهای سیستم بالا بیاد!

    فکر کنم مشکل از یه خازنی چیزی در پاور باشه.... حالا درست شدنی هست یا باید پاور رو عوض کنم؟
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. R3SA

    R3SA Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 مارس 2010
    نوشته ها:
    2,581
    تشکر شده:
    69
    محل سکونت:
    テヘラン
    منم دوستم یه سیستم داده بهم ببرم براش تعمیر.مشکلش عییییین مال توئه.
    اصلا به پاور فکر نکن چون با 3 تا پاور مادربرد و cpu کنترل شد.
    کارت گرافیکی هم تعویض شد.هارد , رم همه تعویض شد و مشکل پابرجاست.
    یه نگاه به هیت سینک چیپست روی مادربردت بنداز ببین مثل مال ما از مادر برد کمی جدانشده ؟
     
  16. Khake e Khasteh

    Khake e Khasteh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2010
    نوشته ها:
    25
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    کاخ کرملین
    مشکل شما از بایوس مادر برده
    باید آپدیت بشه
    مادر برد های جدید تاریخ آپدیت بایوس دارن
     
  17. babak1388

    babak1388 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2009
    نوشته ها:
    3,057
    تشکر شده:
    343
    محل سکونت:
    URMIA CITY پاریس ایران
    دوستان دقت کردید هر کس داره یه چیزی میگه! یکی میگه مادربورد هست/یکی میگه از بایوس/یکی میگه از پاور/یکی میگه دکمه پاور رو بزن ول کن/یکی میگه 40 تومن بده جدیدش رو بخر/...
    من گیج شدم چه برسه به این دوستمون!

    آقا جان منتظی ترین کار اینه که ببری بیرون برات قطعات رو تک تک تست کنند! حتما قطعات رو از کیس خارج کنند چون ممکنه به بدنه هم اتصال داده باشه!

    ولی یک سوال:
    برق شما نوسان داره؟
    درضمن پاور شما چی هست و چقدر کار کرده؟ یکی از دوستان گفت ممکنه از خازن های پاور باشه که نمیتونه نوسانات برق روبگیره و بلافاصله تخلیه میشه و ...
    حتما مارک و مدل پاور و همچنین زمان کارکرد رو بگید!


    درضمن تا مطمعن نشدید هیچ هزینه ای نکنید!
     
  18. Khake e Khasteh

    Khake e Khasteh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2010
    نوشته ها:
    25
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    کاخ کرملین
    مشکل از پاور نیست
    بعضی وقتا ساعت خاموش و روشن کردن سیستم توسط بایوس تایین میشه
    اگر بایوس آپدیت نشه
    مدیریت سیستم که بایوس هستش خود به خود سیستم رو خاموش میکنه
     
  19. babak1388

    babak1388 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2009
    نوشته ها:
    3,057
    تشکر شده:
    343
    محل سکونت:
    URMIA CITY پاریس ایران
    دوست عزیز قبل تشخیص درست نیست برند هزینه کنند و قطعه جدید بخرند!

    لطفا با دلیل نظر بدید! این شکلی بیشتر گمراه میکنید!

    این یک فکر کاملا اشتباه هست! اگه فن پردازنده مشکل داشته باشه 100% این فراید هم دچار اختلال میشه!
    درضمن این فناوری در پردازنده های اینتل هم 4 5 سالی هست که به کار میره!(حداقل 4 5 سال)

    بعیده از هیتسینگ ها باشه! چون هیت سینگ ها در جای خود ثابت هستند و اگه مشکلی باشه همه باید باشه نه اینکه بعضی وقت ها باشه و بعضی وقت ها نباشه!

    99% این نمیتونه دچار مشکل کنه!
    درضمن من تا حالا نشنیدم که بایوس مادربوردی تاریخ انقضا داشته باشه! بجر 2 3 مورد خاص!
     
  20. babak1388

    babak1388 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2009
    نوشته ها:
    3,057
    تشکر شده:
    343
    محل سکونت:
    URMIA CITY پاریس ایران
    چه ربطی داره عزیز! سیستم روشن نشده که بخواد خاموش بشه!
    ممکنه با آپدیت بایوس مشکل تا حدودی حل بشه ولی این دید که شما دارید کاملا اشتباه هست!
     
  21. R3SA

    R3SA Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 مارس 2010
    نوشته ها:
    2,581
    تشکر شده:
    69
    محل سکونت:
    テヘラン
    سیستمم درست شد ........
    فقط این کارو کردم :
    1 - هیت سینک رو کندم.
    2- خمیر سیلیکون زیرش رو کاملا تمیز کردم.
    3- فن یه پاور قدیمی رو کندم.
    4 - سیماشو زدم به سیمای برق IDE ی پاور
    5 - یه هیت سینک پایه دار از رئی یه کارت گرافیک سوخته باز کردم گذاشتم روی چیپست.
    6 - فن رو هم گذاشتم روش.
    7 - برخلاف قبل که هر نیم ساعت ریست میشد 4 ساعته اتفاقی نیفتاده.
    8 - فقط مونده 1 هیت سینک مخصوص بگیرم و بقیه چرت و پرتایی که رو چیپست سوار کردم رو جدا کنم.
    فکر نکنم توضـیحی مـــونده باشه.
    آزمایش فرضیه بهترین راه اثباتشه.
     
  22. vasell_30

    vasell_30 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 دسامبر 2007
    نوشته ها:
    12
    تشکر شده:
    0
    مشکل کار از مادر بورد هست زیرا تنظیمات بایوس مادر بورد بهم ریخته. برای اینکار باید بایوس رو ریست یا کلیر کنید