آژانس هواپیماییdaftare shoma
nexpay

خروجي آخرين پست ها براي وردپرس. WordPress LastPosts Exporter

شروع موضوع توسط Asef ‏16 سپتامبر 2005 در انجمن Wordpress - وردپرس

  1. Asef

    Asef کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,186
    تشکر شده:
    5
    حالشو ببريد. باز مجبور شدم خودم دست بكار بشم چون همچين چيزي نديدم.
    اين به اين درد ميخوره كه خروجي آخرين پست هاي وبلاگتون رو توي سايت هاي ديگه نمايش بديد.
    تعداد آخرين پست ها رو ميتونيد تنظيم كنيد
    خروجي به صورت لينك كه شامل خلاصه مطالب به صورت تايتل ميشه.

    اگه نياز بود كاملش ميكنم. اگه مشكلي بود بگيد.
    كافيه فايل رو توي روت جايي كه وردپرس نصب كرديد بريزيد همين.
    نمونه: http://asefsoft.com/last-posts.php
     

    فایل های ضمیمه:

    • last-posts.zip
      اندازه فایل:
      827 بایت
      نمایش ها:
      15
  2. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
    ادنان یکی برا من درست کرده بود که هرجا خروجی rss داشت میشد براش گزاشت و تازه براش سی اس اس هم گزاشته بود
    ولی پدر باند رو در میاره اینا
     
  3. Asef

    Asef کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,186
    تشکر شده:
    5
    پهناي باند؟ لووووول ازو ن حرفا بود! اين خيلي ساده ليست آخرين پست ها رو بدست مياره به خود وردپرس هم كاري نداره از ديتابيسش استفاده ميكنه... كاري به RSS نداريم.
    لينك اون سيستم ادنان رو هم بده ببينم
     
  4. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
    خوب عزیز فکر اون یوزرها که کلیک میکنند و تو میان رو نکردی
    تازه به خاطر اجرا شدن فایل در سایتهای دیگه باعث بالا رفتن لود سرور میشه! من خودم چون یه مدت تست کردم میگم
    از خود ادنان بگیر
     
  5. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    آره ! تائید میشه ! این جور موقه ها اگه از آر اس اس استفاده بشه خیلی بهتره !
     
  6. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    راستی ! ورد پرس که کلا داینامیکه ! آر اس اسشم با اینی که آصف درست کرده از نظر فشار به سرور فرقی نداره !
    نتیجه اینکه برین ام تی نصب کنین آر اس اسش استاتیکه ! [​IMG]
     
  7. Asef

    Asef کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,186
    تشکر شده:
    5
    خلاصه همينيه كه هست [​IMG] ديگه طلب كار نشين زشته :blink:
     
  8. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
    اولا مرسی از پشتیبانی و روابط عمومی:D
    دوم با اون فیلتر شکنه چه دشمنی داری که تو امضات گزاشتی؟ اینجوری سه سوته می بندنش
     
  9. Asef

    Asef کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,186
    تشکر شده:
    5
    حقا كه كاربر فعال هستي :D يدفه از كجا پيدات شد!!
    پشتيباني زماني هست كه:
    1- بايت خدماتي كه ميدي پولي بگيري.
    2- سيستمت ايرادي داشته باشه.
    الان كدومش صادقه؟ :)
    نگران اون فيلتر شكن نباش خودش زبون (httpS) داره از خودش دفاع ميكنه :دي
     
  10. Asef

    Asef کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,186
    تشکر شده:
    5
    حرف RSS شد ... وردپرس وقتي از پرمالينك استفاده ميكنيم RSS ش جواب نميده كسي هميچين مشكلي داره؟
     
  11. ir_2oo1

    ir_2oo1 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    7
    تشکر شده:
    0
    خیلی خوبه
    ولی چون من از وردپرسی استفاده می کنم که هاستم با هساتی که این صفحه توشه فرض می کنه نمی تونم درست از include استفاده کنم اگر می تونستی جوری کنی که مثل بقیه خروجی JavaScript داشته باشه خیلی باحال میشه ؟ :cool:
     
  12. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    اگه هاستت پی اچ پی ساپورت میکنه که ورد پرس نصب کردی که خوب اینکلودم ساپورت میکنه دیگه ! [​IMG]
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. ir_2oo1

    ir_2oo1 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    7
    تشکر شده:
    0
    یعنی چی ؟
    خب جاوا خیلی ساده تر و سریع تر لود میشه تا include ؟
     
  15. Ali_ix

    Ali_ix Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    605
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Tehran
    فکر کنم برای این کار Include مناسب باشه ...
     
  16. burzum_group

    burzum_group کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    55
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Weblog!
    نه عزیزم،اینکلود به مراتب از جاوا سریعتر و راحتتر لود میشه و نسبت به جاوا امتیازات دیگه ای هم داره.
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانی