nexpay

خروجی متنی از لاگین بودن در یاهو

شروع موضوع توسط saber4905 ‏20 ژانویه 2006 در انجمن PHP

  1. saber4905

    saber4905 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    7
    تشکر شده:
    0
    سلام دوستان

    بلدید با PHP کدی بنویسید که از لاگین بودن یا آفلاین بودن در یاهو یک خروجی متنی بده ؟ مثلا خود یاهو در صفحات پروفایل خروجی عکس می ده و فکر کنم اسم عکس برای آنلاین بودن با اسم عکس برای آفلاین بودن یکی ه . ولی من میخوام یک خروجی متنی بگیرم که بتونم True و False بودن رو در مورد لاگین بودن ID تشخیص بدم .
    از یکی از دوستان که پرسیدم گفت باید با سوکت به یاهو کانکت بشی ولی فکر میکنم باید راه دیگه ای هم باشه .

    ممنون میشم نظراتتون رو بگید .
     
  2. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    من یه راه چپ و چول به ذهنم رسید!!! این آدرسو http://opi.yahoo.com/online?u=user با توابع Image بررسی میکنیم ببینیم توش رنگ زرد داره یا نه اگه داشت مثلا بگیم Online وگر نه Offline
     
  3. skh

    skh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    590
    تشکر شده:
    0
    منم دقیقا از همین راه استفاده کردم اما بعضی وقتا جواب نمی ده . نمی دونم چرا . شما می دونین ؟ من خیلی گشتم . راهی پیدا نکردم .
     
  4. saber4905

    saber4905 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    7
    تشکر شده:
    0
    ممنون از نظراتتون . ولی من هم فکر می کنم توابع image بعضی وقت ها جواب نمیدن و اگه دقت کرده باشید خروجی متنی خواسته بودم .

    برای خروجی بصورت متن راه خاصی به نظرتون نمیرسه ؟؟؟
     
  5. mazyar1128

    mazyar1128 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    32
    تشکر شده:
    0
    با همون کد خود ياهو و php ساده
    اينم يک تابع فقط کافيه id فرستاده بشه بهش اگه online باشه 1 (online) وگر نه 0 (offline) بر مي گردونه

    PHP:
    <?php  

    function yahoo($id){  
        
    $url 'http://opi.yahoo.com/online?u=';  
        
    $data file_get_contents($url $id);  
        if (
    trim(strtolower(strip_tags($data))) != 'user not specified.') {  
            return (
    strlen($data) == 140) ? 'online' 'offline';  
        } else {  
        return 
    trim(strip_tags($data));  
        }  
        } 
    ?>  
     
  6. saber4905

    saber4905 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    7
    تشکر شده:
    0
    ممنون دوستان عزیز
     
  7. skh

    skh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    590
    تشکر شده:
    0
    منم خیلی استفاده کردم . مرسی
     
  8. saber4905

    saber4905 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    7
    تشکر شده:
    0
    البته الان که تست کردم دیدم بعضی وقت ها اشتباه نشون میده ...

    میشه یه تستی بکنید ببینید مشکل از کجا میتونه باشه ؟ :blush: :worried:
     
  9. skh

    skh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    590
    تشکر شده:
    0
    باشه . صبر بکنین . امتحان کنم
     
  10. saber4905

    saber4905 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    7
    تشکر شده:
    0
    ممنون . فکر کنم مشکلش حل شد .

    بصورت غیر تابعی نوشته بودمش و یک قسمتشو فراموش کرده بودم .

    کامل تست میکنم . اگه مشکلی داشت مزاحم میشم .


    ممنون همگی :wub:
     
  11. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    منم گفته بودم متنی!!!
    منم یه تابع تو این فروم نوشتم خیلی کامله (مطمئن نباش)
    یادم نیست کدوم تاپیکه وگرنه میذاشتم اینجا
     
  12. skh

    skh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    590
    تشکر شده:
    0
    مال من حل نشد . اگر امکان داره تابعی رو که گفتین اینجا هم بزارین
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. saber4905

    saber4905 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    7
    تشکر شده:
    0
    برای من که این کد درست کار کرد و مشکلمو حل کرد
     
  15. mazyar1128

    mazyar1128 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    32
    تشکر شده:
    0
    فکر نکنم مشکل داشته باشه
    البته اينم بگم که اگه invisible باشه طبيعتا 0 offline ميده

    بازم مشکلي بود بگيد
     
  16. saber4905

    saber4905 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    7
    تشکر شده:
    0
    کد هایی وجود دارند که STATUS و چت روم هایی که کاربران یاهو در حال حاضر دارند رو هم در بیاره ؟؟؟
    یا هر اطلاعات دیگه ای مثل این رو هم بشه ریپورت گرفت عالی میشه .

    ممنون شما
     
  17. taksoftware

    taksoftware کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    108
    تشکر شده:
    0
    اگه منظورت اینه که به جایه اینکه عکس نشون بده متن نشون بده که افلاین یا انلاینی این کارو بکن
    اینو با اسم Stat.php ذخیره کن تغیرات رو هم بده
    PHP:
    <?php
    $user 
    "آی دی شما در مسنجر یاهو"
    $status =  @file("http://opi.yahoo.com/online?u=$user&m=t&t=1");
    if(
    $status ==  "01"){
    echo 
    "کد یا متن مورد نظر برای مواقع آنلاین";
    }elseif(
    $status ==  "00"){
    echo 
    "کد یا متن مورد نظر برای مواقع آفلاین";
    }else{
    echo 
    "کد یا  متن مورد نظر برای مواقع نامشخص";
    }
    ?>
    بعد این هر جا میخواهی نمایش بده که خودت بلدی اگه بلد نیسیت اینهاش
    PHP:
    include "مسیر  فایل/stat.php";
    اساتید بزرگ اگه اشتباه گفتم ببخشنن
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal