خریدار سیستم صوتی خانگی شما

شروع موضوع توسط adin111 ‏1 ژانویه 2013 در انجمن خرید و فروش دستگاه های ضبط و پخش صوتی و تصویری

  1. adin111

    adin111 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آگوست 2012
    نوشته ها:
    4,915
    تشکر شده:
    106
    محل سکونت:
    Internet
    کسایی که سیستم صوتی قدرتمند دارند برا فروش بزارن اگه خوشم اومد بر میدارم
    فقط می خوام ترکیب کنم فقط سیستم های قدرتمند
    IMG_0727.jpg :Dکسی هست دوست داشته باشه صدای این سیستم ترکیبی فوق قدرتمند بشنوه؟:D
     
  2. خرید بک لینکبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. alireza tr

    alireza tr Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 اکتبر 2012
    نوشته ها:
    1,774
    تشکر شده:
    141
    محل سکونت:
    ديار عشق اصفهان
  4. adin111

    adin111 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آگوست 2012
    نوشته ها:
    4,915
    تشکر شده:
    106
    محل سکونت:
    Internet
  5. hossein137

    hossein137 همکار انجمن عکس و عکاسی همکار انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2009
    نوشته ها:
    8,830
    تشکر شده:
    10,468
    محل سکونت:
    Isfahan
    اول تاپیک فروشم که تو امضام هست یک ست 4 تایی باند هست.اگر خواستی باید یک آمپ هم براش تهیه کنم که مطمئنم کیفیت و صداش بهتر از مدل های تو بازار هست.
    یه سری باند دست دوم هم دارم دست ساز که اگر خواستی قیمت خیلی خیلی پایین بهت میدم.اگه خواستی بگو ازش عکس بذارم اما هیچ کدوم در حال حاظر آمپ نداره
    میتونم یه امپ ماشین 4 کاناله پیدا کنم و مخلفاتش (ترانس و .... ) تو یک جعبه و کل اون باند ها رو ساپورت کنه
     
    miladkalantar از این نوشته تشکر کرده است.
  6. adin111

    adin111 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آگوست 2012
    نوشته ها:
    4,915
    تشکر شده:
    106
    محل سکونت:
    Internet
    چه باندهایی هست دوستم مدلشون؟
     
  7. hossein137

    hossein137 همکار انجمن عکس و عکاسی همکار انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2009
    نوشته ها:
    8,830
    تشکر شده:
    10,468
    محل سکونت:
    Isfahan
    دادا دست سازه.مدل نداره.ولی به شرط رضایت بهت میدم.برو تو تاپیک عکس هاش هست

    اگر هم باند خواستی بسازی بلندگوهای خوب و ارزون قیمت دارم.ولی مساله اینه که بهتره حضوری باشه
     
  8. O X Y G E N

    O X Y G E N Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 اکتبر 2012
    نوشته ها:
    989
    تشکر شده:
    171
    محل سکونت:
    تهران
    بی خیال داداش ... این چه کاریه ؟ :wacko: پرده گوش ؟؟؟ جناب همسایه ؟؟؟:lol:

    بیا برات یه جفت باند سروین وگا غول پبکر با یه آمپ لامپی های اِند بخرم وصل کن به همدیگه !!! هم نهایت کیفیت رو داشته باش هم نهایت قدرت رو . شما از اینکاری که کردی فقط صدای بلند میشنوی .. چون یه کار غیر اصولیه !

    ولی برای اونکار یه 4 میلیونی باید هزینه کنی :p ولی وقتی دقت و تفکیک و شفافیت صدا رو بشونی ! اینها رو همشو باهم شب چهارشنبه سوری آتیش میزنی :p البته شوخی میکنم

    من صدای آمپ لامپی رو گوش کردم ... واقعا نمیتونم توصیف کنم ! تو بیان نمیگنجه .. باید گوش کنی
     
  9. salar221

    salar221 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 سپتامبر 2011
    نوشته ها:
    216
    تشکر شده:
    45
    جسارتا من هم با این دوستمون موافقم.وقتی قدرت بیش از اندازه محیط باشه موسیقی قابل فهم نخواهد بود.پیشنهاد میکنم به گفته این دوستمون برای تست هم شده از دستگاههای های فای (high fidelity یا high end) هم تجربه ای داشته باشین.البته حتما نیاز نیست امپ لامپی باشه.همین که امپی باشه که توان مورد نیاز اسپیکر ها رو فراهم کنه کافیه.(امپهای لامپی بیشتر برای رنگی کردن صدا بکار میرن.)
     
  10. adin111

    adin111 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آگوست 2012
    نوشته ها:
    4,915
    تشکر شده:
    106
    محل سکونت:
    Internet
  11. yashooora

    yashooora Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 اکتبر 2011
    نوشته ها:
    8,423
    تشکر شده:
    595
    محل سکونت:
    طـــــــــــــــــــــــهران
    عزیز ضبط صوت سونی که تو عکس داری من دارمش قیمت خوب بخوای میفروشمش
    فقط جک سی دیش خرابه بیرون نمیاد که 15 20 هزینشه که فکر کنم به کارت نیادش!

    Sent from my LT18i using Tapatalk 2
     
  12. O X Y G E N

    O X Y G E N Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 اکتبر 2012
    نوشته ها:
    989
    تشکر شده:
    171
    محل سکونت:
    تهران
    داداشی یه جفت بلنگو روی کیس گذاشتی , اونا به نظر چیزای خوبی هستن. مارکشون چیه ؟ چند وات هستن ؟
     
  13. a.r.moradi1367

    a.r.moradi1367 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 مارس 2012
    نوشته ها:
    3,008
    تشکر شده:
    762
    محل سکونت:
    کرمانشاه
    اوووووووووووووووووووووووووووووف
    بلاخره یکیو دیدم که نصف خودم ضبط داشت!
    اما خداییش من هیچ کدومارو ترکیب نکردم چون تکیش صداش وحشتناکه بشن چندتا دیگه چه شود!
    خودمونیم عشق بازیا!
    من اون سونی که تو سایت گذاشتم دارم کیفیتش محشره
    یه آیوام دارم که عالیه و قیمتشم مناسبتره
    بعد ضبطای چند طبقه ام یه دوتا سونی دارم که البته نصبت به کیفیتشون قیمتشون بالاس
    ضبط گرامافون خورم 3تا دارم که یکیش کاسته و گرام که یه غولیه و بزرگترین ضبطمه و دوتاشم دکوری ان برا گوشه خونه محشرن هر سه تام بالای 30 40 سال قدمت دارن و خیلی ام دکور خوشگلی دارن
    گرامافون قدیمی ام چندتایی دارم که البته اونا مال بابامه و باید ببینم میفروشه یا نه
    تنوع از ما انتخاب از شما:D
     
  14. O X Y G E N

    O X Y G E N Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 اکتبر 2012
    نوشته ها:
    989
    تشکر شده:
    171
    محل سکونت:
    تهران
    داداش مدل اون ست هات چیه ؟
    میفروشی ؟
     
  15. ebrahim496

    ebrahim496 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 مارس 2008
    نوشته ها:
    368
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    تبريز
    دوست عزیز من یه سیستم دارم که فقط یه جفت باند پایونیر HPM-100 داره و یک آمپلی مارک AKAI و یک سی دی مارک Denon. که فکر نکنم کل سیستم شما با اون همه باند بتونه کیفیتی مثل اونو ارایه بده!:rolleyes:
     
  16. david_violaw

    david_violaw Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2007
    نوشته ها:
    1,276
    تشکر شده:
    1,033
    محل سکونت:
    Binev
    یعنی یه همچین چیزی! مشاهده پیوست 271152

    یا این!!! مشاهده پیوست 271153
     
  17. ravi-shahram

    ravi-shahram Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 جولای 2010
    نوشته ها:
    1,468
    تشکر شده:
    377
    محل سکونت:
    Tehran
    داداش بی تعارف بگم که این کارت وقت تلف کنی و فقط داری قدرت صدا رو زیاد میکنی!:hmm:

    از مدل ظبط و باند و چیدنشون معلومه هیچی از کیفیت سر در نمیاری!(البته با عرض معضرت):blush:

    اگه میخوای موزیک گوش کنی بهترین حالت 2.1 هست و به جای اینهمه باند میرفتی 2 تا اسپیکر و یه آمپ استریو میگرفتی و کیفیت رو تجربه میکردی!
    البته منظورم باند کامپیوتر نیست....

    اگه خواستی بیا تو Pm با هم صحبت کنیم.....;)
     
  18. kamran1365

    kamran1365 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 اکتبر 2012
    نوشته ها:
    3,340
    تشکر شده:
    452
    محل سکونت:
    IRAN>>>Z
    سلام من یه ضیط توپ سونی دارم[​IMG]

    Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
     
  19. O X Y G E N

    O X Y G E N Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 اکتبر 2012
    نوشته ها:
    989
    تشکر شده:
    171
    محل سکونت:
    تهران

    برای جمع کردن یه سیستم 2.1 باید آمپ خروجی مونو هم داشته باشه تا 1 دونه ووفر اکتیو هم بهش اضافه کنی!
    دقیقا مثل بعضی از همین مینی های فای ها که یه خروجی ووفر مونو هم دارن .
     
  20. adin111

    adin111 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آگوست 2012
    نوشته ها:
    4,915
    تشکر شده:
    106
    محل سکونت:
    Internet
    کدومش دادا؟

    دادا اینارو داری واسه خودته؟

    گرامافون قیمتش چنده کار میکنه؟

    داد قیمتشون چنده؟ قدرتشون چقدره؟

    دادا مال ایوا هستن 2200وات

    شما داری برا فروش؟
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون