برگزیده های پرشین تولز

خواص تغذیه ای توت فرنگی

nazanin zahra532

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
10 جولای 2016
نوشته‌ها
27
لایک‌ها
3
سن
27
%D8%AA%D9%88%D8%AA-%D9%81%D8%B1%D9%86%DA%AF%DB%8C.jpg

توت فرنگی میوه ای شبیه توت است ولی کمی درشت تر و رنگش قرمز و طعم آن ترش و مطبوع است. توت فرنگی خواص درمانی و غذایی زیادی دارد که در اینجا برای شما شرح داده ایم.

توت فرنگی و خواص آن
میوه توت فرنگی به صورت قرمز٬ گوشت دار و دارای هسته های ریز است که از ماه اردیبهشت پدیدار میشود و تا آخر مرداد دوام دارد.

از دیرباز همه قسمت های این گیاه مصرف دارویی داشته است و از برگ و ریشه آن که حاوی مقدار قابل ملاحظه ای تانن است به عنوان ضد اسهال و ادرار آور استفاده میشود.

خواص توت فرنگی
– خاصیت ضد سرطانی قوی دارد و از ساختار سلول ها محافظت می کند.

-عملکرد مغز را بهبود می بخشد و روند زوال سلول های آن را به تاخیر می اندازد.

-کالری موجود در آن بسیار پایین است و سطح ویتامین ها و املاح آن بسیار بالاست و برای **** غذایی مناسب است.

-منبع خوبی از فیبر٬ ویتامین C ٬ فولات٬ پتاسیم و آنتی اکسیدان است.

-باعث افزایش سلامت قلب و پیشگیری از سرطان و در کل ارتقاء سلامت بدن میشود.

– برای التهاب مفاصل در افراد مسن بسیار مفدی است.

-کاهش چربی خون٬ تقویت دندان و استخوان٬ تقویت چشم و رشد موها و ناخن ها را در پی دارد.

-قرار دادن مقداری از توت فرنگی له شده روی دندان ها جرم ناشی از مصرف قهوه و چای را از بین میبرد.

-از این میوه به صورت له شده برای از بین بردن لکه های روی پوست نیز استفاده میشود.

-برای افرادی مفید است که بدن ضعیفی دارند.

-طبق نتایج پژوهشی در استرالیا توت فرنگی برای کاهش دردهای معده موثر است.

-از این میوه برای ساخت آسپرین استفاده می کنند.

-از آن میتوان به صورت خام یا پخته استفاده کرد.

منبع: ایران پروا
 
بالا