خواندن و نوشتن در COM Ports

شروع موضوع توسط shankimout ‏17 آگوست 2005 در انجمن Visual Basic 6

  1. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    سلام . مي خاستم بدونم كه تو ويبي چطور ميشه روي پورت كام COM1 & COM2 اطلاعات نوشت يا خوند ؟

    اگر لايبراري چيزي واسه اينكار هست ميشه لينك دانلود بديد ؟

    مرسي
     
  2. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    كسي نبود جواب بده ؟؟؟
     
  3. mostafa_gm

    mostafa_gm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,718
    تشکر شده:
    231
    محل سکونت:
    My House
    دقیقا مثل خوندن و نوشتن تو فایل میمونه!

    f = FreeFile
    str = "My String"

    Open "COM2" For Output As #f
    Print #f, str
    Close #f

    Open "COM2" For Input As #f
    Input #f, str
    Close #f

    میتونی از کنترل Microsoft Comm Control 6.0 که برای کار با پورت سریال نوشته شده هم استفاده کنی که کار کردن باهاش خیلی راحته و امکانات خوبی هم داره فقط هر کنترل میتونه تنها با یک پورت کار کنه و به تعداد پورتها باید از این کنترل استفاده بشه.
     
  4. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,344
    تشکر شده:
    1,314
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    به به آقا mostafa_gm چه avatar قشنگي. آرپيجي و مسلسل رو گذاشتي كنار پاپيون زدي سرخآبي :lol:
    ببینم النورد اینو کدوم عکاسی گرفته؟ آدرسشو داری بما بدی؟
    avatar جديدت خيلي قشنگه. :) :lol: مباركه!
     
  5. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,344
    تشکر شده:
    1,314
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    از Microsoft Comm Control کامپوننت هم می تونی استفاده کنی. به پروژت اد کن بعد یکی بنداز رو فرم روش F1 رو بزن یک مثال ساده تو MSDN در موردش هست.

    تابعد!
     
  6. mostafa_gm

    mostafa_gm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,718
    تشکر شده:
    231
    محل سکونت:
    My House
    ديگه يه فرقي بايد بين يه فرماندار و يه هنرپيشه هاليوود باشه ديگه!
     
  7. footbal
  8. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,344
    تشکر شده:
    1,314
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    :p :p :p :blink: راست ميگي بابا مباركه. دست مارم بگير :lol:
     
  9. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    من msdn ندارم . ميشه مثالشو اينجا بزاري؟

    من از چند لايبراري استفاده كردم .ولي همشون يه مشكل دارن . بعد اينكه پورت چند بار باز بسته ميشه ديگه اررور ميده و پورت تا زماني كه سيستم ريستارت نكني ديگه باز نميشه . حالا اين روش ها رو امتحان ميكنم
     
  10. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    يه سوال ديگه . نميشه اينجوري اطلاعات رو از پورت كام گرفت ؟ مثلا ببيني كه در اين لحظه خط data1 صفر هست يا يك ؟
     
  11. cracki

    cracki Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 مارس 2004
    نوشته ها:
    672
    تشکر شده:
    23
    به محصولات اين شركت نگاه كن:
    http://www.zealsoft.com
    نمي دونم اوني هست كه مي خواي يا نه !
    من اينو قبلا ديده بودم
     
  12. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,344
    تشکر شده:
    1,314
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    خب برو سایتش msdn.microsoft.com مثالش هم هست.
     
  13. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,344
    تشکر شده:
    1,314
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    چرا نمیشه تا اونجایی که یادمه با output میفرستی با فانکشن input میگیری ولی باید تو یک لوپ بگذاری هروقت پر شد. یعنی تا موقعی که استرینگش خالی هست باید صبر کنی. اررور هم بخاطر این هستش که به باز یا بسته بودن از قبله پورت خیلی حساسه با resume next حلش کن.
     
  14. avajang.com .leftjee.ir.right
  15. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    اررور از برنامه نيست . اررور اصاصيه . يعني هر برنامه ديگه اي بخاد به پرت دسترسي داشته باشه . نميشه . access denaid بايد سيتم ريستارت كني تا درس شه

    راستی فانکشن input va output جزو فانكشن هاي وي بي هست ؟ تا اونجايي كه يادمه تو سي و qbasic هست ولي تو ويبي من تا حالا نديدم
     
  16. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann





    مرسي . ديدم ولي نشد . VBIO.dll هم استرينگ ميده . هگز به آدم تحويل ميده . ولي من مخام وقتي يه فانكشني رو اجرا كردم . به من بگه 0 هست يا 1 . اينا خودشون اتوماتيك 0 و 1 را ميگيرن و به هگز تبديل ميكنن و اگر داده اي 2 رقمي بود يعني مثلا 2 تا 1 اونو ترجمه نمكنه و نشون نميده
     
zarpopخرید بک لینک