خوراک ماهى متوتا يا حسينه-غذای محلی قشم
ماهى متوتا يا حشينه بيشتر براى تهيه مهياوه (نوعى سس ماهى است که روى نان محلى زده مىشود) استفاده مىشود. گاهى سر و دم متوتاى تازه را جدا مى کنند و شکمش را پاک کرده و در روغن و پياز داغ سرخ مى نمايند و گاهى هم آب تمر هندى يا رب گوجه فرنگى و فلفل سبز به آن اضافه مىکنند و گاهی نیز با برنج هم سرو می شود. این غذا با این که با مواد کمی تهیه می شود اما از غذا های بسیار خوشمزه و لذیذ قشم به شمار می آید. حتما در سفر خود به قشم با تور قشم این غذا را یک بار امتحان کنید.
ماهى متوتا يا حشينه بيشتر براى تهيه مهياوه (نوعى سس ماهى است که روى نان محلى زده مىشود) استفاده مىشود. گاهى سر و دم متوتاى تازه را جدا مى کنند و شکمش را پاک کرده و در روغن و پياز داغ سرخ مى نمايند و گاهى هم آب تمر هندى يا رب گوجه فرنگى و فلفل سبز به آن اضافه مىکنند و گاهی نیز با برنج هم سرو می شود. این غذا با این که با مواد کمی تهیه می شود اما از غذا های بسیار خوشمزه و لذیذ قشم به شمار می آید. حتما در سفر خود به قشم با تور قشم این غذا را یک بار امتحان کنید.