برگزیده های پرشین تولز

داشبورد مدیریتی

Zahrashz

Registered User
تاریخ عضویت
21 می 2015
نوشته‌ها
119
لایک‌ها
12
سن
36
داشبورد معمولا از مجموعه ای از عناصر گرافیکی تشکیل شده است و قادر به پیوستن به منابع متنوع می باشد، یعنی اطلاعات را از بانک های اطلاعاتی موجود در سازمان استخراج کرده و به صورت یکپارچه در یک صفحه، نمایش می دهد.داشبورد می تواند برای تمامی بخش های سازمان در نظر گرفته شود، مثل: منابع انسانی، استخدام، فروش، عملیات، امنیت، فناوری اطلاعات، مدیریت پروژه، مدیریت ارتباط با مشتری و غیره.

داشبوردهای مدیریتی تا حدودی شبیه داشبورد اتومبیل هستند که میزان کیلومتر طی شده، دمای آب رادیاتور، میزان بنزین باقی مانده، سرعت، وضعیت ایمنی و... را در یک پنل کوچک، جلوی چشم راننده ارائه می دهد، همچنین مدیران می توانند، میزان فروش در لحظه، میزان کار پرسنل، سود واقعی و هزینه های جاری و هر اطلاعات دیگری که در مورد شرکت خود نیاز دارند را در یک صفحه در قالب تصویر و نمودارهای مختلف مشاهده کنند.

چیزی که در بین داشبورد مدیریتی و داشبورد خودرو مشترک است این است که در هر دو شاخص های عملکردی کلیدی که برای کاربر حیاتی است را نمایش می دهند. سازماندهی و ارائه اطلاعات را به عهده دارند و باعث می شوند اطلاعات آسان خوانده و مشاهده شوند.

image.axd

داشبورد مدیریتی
image.axd

داشبورد اتومبیل​


در تعریف کلی، داشبورد یک صفحه نمایش اطلاعات است که در یک دسترسی سریع به شما در مورد آنچه در سازمان اتفاق می افتد، آگاهی کامل می دهد.
داشبورد هنگامی که درست طراحی شده باشد می تواند ابزاری قدرتمند و منحصر به فرد برای نظارت بر عملکرد سازمان در یک نگاه باشد. اطلاعات مربوط به زمان گذشته و حال را گردآوری می کند، امکان پیش بینی آینده را فراهم می سازد و اطلاعات مورد نیاز مدیران را در اختیار آنها قرار می دهد، دسترسی به اطلاعات کسب و کار را آسان می کند و اغلب بهترین راه برای به دست آوردن بینش به عملیات و عملکرد سازمان است. با استفاده از داشبورد، مدیران و مدیران ارشد سازمان ها می توانند به سادگی در یک محیط پویا و ساده، بر شاخص های عملکردی سازمان، بخش یا واحد خود نظارت کامل و به روز داشته باشند.

آیا داشبورد همان گزارش ساز است؟
اغلب برداشتی که از داشبورد می شود این است که همان نرم افزار گزارش ساز است، در صورتی که این دو ماهیت متفاوتی داشته و اصلاً قابل مقایسه با یکدیگر نیستند. زیرا هر کدام کاربردهای مختلفی دارند، داشبورد روشی است برای ارائه تصویری از اطلاعات که یک دید کلی به مخاطب داده و می توان بر مبنای آن تصمیم گیری کرد، اما گزارش سازها نرم افزارهایی هستند برای تهیه و طراحی گزارش در سطوح مختلف. گزارش ساز یک نرم افزار و یک ابزار است ولی داشبورد یک روش ارائه اطلاعات است، پس این دو قابل مقایسه با هم نمی باشند.

تفاوت داشبورد با گزارش های سنتی:
جهت بررسی تفاوت های داشبورد با گزارش های سنتی که غالباً با ابزارهایی مثل گزارش ساز تهیه می شوند ویژگی های هر یک از آنها را مورد بررسی قرار می دهیم و به مقایسه آنها می پردازیم. داشبورد و گزارش های سنتی برای تعامل داده ها و اطلاعات مورد استفاده قرار می گیرند. اما تفاوت های زیادی بین آنها وجود دارد.



داشبورد مدیریتی ارائه تصویری از اطلاعات مهم مورد نیاز است برای رسیدن به یک یا چند هدف که بر روی صفحه نمایش کامپیوتر نشان داده می شود و در یک نگاه بر تمامی امور نظارت کرد.


گزارش های سنتی که غالباً با ابزارهایی مثل گزارش ساز ساخته می شوند. ارائه دهنده گزارش هایی هستند با اطلاعات و جزئیات بیشتر، که برای بررسی نکات عمیق و رسیدن به جزئیات کار مورد استفاده قرار می گیرند.
image.axd

داشبورد مدیریتی​
ویژگی های اصلی داشبورد مدیریتی
  1. دسترسی به اطلاعات حیاتی کسب و کار
  2. ساده بودن و درک سریع بصری
  3. برجسته سازی (highlight) نقاط کلیدی مانند ماکزیمم، مینیمم، خارج از رنج و بحرانی
  4. حذف جزئیات تا حد امکان
image.axd

گزارش های سنتی​
ویژگی های اصلی گزارش های سنتی
  1. نمایش جزئیات بیشتر در مورد موضوع مورد نظر
  2. مستند سازی و بایگانی نمودن اطلاعات
  3. دسترسی به اطلاعات بیشتر و دقیق تر
داشبوردها بر KPI ها و موارد خاص تمرکز می کنند و اطلاعات مورد نیاز ما را در قالب نمودار و اجزای گرافیکی در اختیارمان قرار می دهند، اما به این معنی نیست که در داشبورد جدول وجود ندارد. با داشبورد سریع و ساده به اطلاعات مورد نیازمان دسترسی پیدا می کنیم و با یک نگاه کلی می توانیم آنها را درک کنیم. هدف ما از استفاده داشبورد دیدن تصویری از اطلاعات جهت تصمیم گیری برای رسیدن به اهداف در کمترین زمان است، اما برای دیدن جزئیات بیشتر در مورد یک موضوع مورد نظر، باید به گزارش های سنتی رجوع کرد، گزارش های سنتی عمق اطلاعات را نشان داده و نیاز به توجه و دقت عمیق تری دارند و عموماً ترکیبی از اعداد و جداول هستند اما، وجود نمودار در این گزارش ها موضوع بعیدی نیست.

image.axd

داشبورد مدیریتی
image.axd

گزارش های سنتی​


یکی از مهم ترین خصوصیات داشبورد مصور سازی اطلاعات است و یکی از مهم ترین خصوصیات گزارش های سنتی بررسی جزئیات بیشتر اطلاعات در سطوح مختلف سازمان است.
جمع بندی
داشبورد ها در تجزیه و تحلیل کردن داده ها و ارائه اطلاعات جهت رسیدن به اهداف کسب و کار، بسیار کارآمد هستند. با داشبورد، اتفاق های افتاده در سازمان را در کمترین زمان می توان نظارت کرد و بر اساس آن تصمیمات موثری اتخاذ کرد. اما بررسی کردن گزارش های سنتی به زمان بیشتری نیاز دارد. در نتیجه گزارش های سنتی برای نظارت سریع و تصمیم گیری مورد استفاده قرار نمی گیرید، بلکه برای دیدن جزئیات بیشتر کارها و بررسی های جزئی تر قابل استفاده می باشند.

منبع :www.vdash.ir
 

Zahrashz

Registered User
تاریخ عضویت
21 می 2015
نوشته‌ها
119
لایک‌ها
12
سن
36
ویژگی های نرم افزار آنالیز اطلاعات

هنگامی که به یک گزارش یا گراف ثابت یا چاپ شده نگاه می کنیم، میزان مشخصی اطلاعات از آن دریافت می کنیم. هر اندازه که گراف ارائه شده کامل و خوب طراحی شده باشد، خود آن گراف سوالات جدیدی در ذهن بیننده ایجاد می کند که پاسخگوی آن نیست. در این حالت اگر ما نتوانیم با اطلاعات تعامل (Interact) کنیم تا به پاسخ سوالات جدیدمان برسیم، به بن بست برخورد می کنیم. تاثیر گذاری مصور سازی اطلاعات بر پایه دو چیز است: توانایی آن در ارائه دقیق و واضح اطلاعات، و توانایی ما در تعامل با آن برای فهم معنی واقعی اطلاعات. راه های مختلفی برای تعامل با داده ها وجود دارد که در اینجا به برخی از آنها اشاره می کنیم. یک نرم افزار آنالیز اطلاعات خوب می بایست همه این امکانات را برای تعامل کاربر با اطلاعات در اختیار او قرار دهد:

  • مقایسه کردن
  • مرتب کردن
  • اضافه کردن متغیرها
  • فیلتر نمودن
  • برجسته سازی
  • جمع بندی و نفوذ به عمق داده ها
  • تغییر نحوه ارائه داده ها
  • تغییر نحوه نمایش داده ها
  • بزرگنمایی و چرخش در گراف ها
  • تغییر مقیاس
  • کامنت گذاری
  • نشانه گذاری

هر یک از آیتم های فوق در قالب مقاله جداگانه به طور کامل توضیح داده خواهد شد.
برخی از این قابلیت ها مانند مقایسه کردن، مرتب کردن و فیلتر کردن برای نرم افزارها ضروریست و از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. ولی برخی دیگر مانند تغییر مقیاس یا نشانه گذاری کاربردهای کمتری دارند.
در حال حاضر تعداد بسیار کمی از نرم افزارهای آنالیز اطلاعات موجود در بازار همه این قابلیت ها را دارند. شاید بتوان گفت هیچ نرم افزاری همه این خصوصیات را به طور کامل و استاندارد پشتیبانی نمی کنند. ولی با توجه به نیاز کسب و کار خود و میزان قابلیت های پشتیبانی شده در نرم افزارها می توانید آنها را رتبه بندی کنید.
همچنین پشتیبانی کردن از این قابلیت ها به تنهایی کافی نیست. نحوه انجام هر یک از آنها نیز به اندازه وجود آن امکان مهم است. مثلا اگر قرار باشد برای اضافه کردن یک متغیر کاربر به پنجره های مختلف برود و وقت زیادی را صرف کند، از آنالیز خسته شده و ناامیدانه نرم افزار را رها می کند.
بهتر است انجام هر یک از تغییرات در داده ها برای آنالیز اطلاعات با چند کلیک ساده و در کمترین زمان انجام شود. این امر از خصوصیات حیاتی نرم افزار آنالیز اطلاعات است. چراکه آنالیز اطلاعات مستقیما با رفت و برگشت ها پیاپی و تغییرات بسیار در داده ها همراه است. بنابراین باید انجام هریک از تغییرات در زمان بسیار کم (چند ثانیه) توسط کاربر قابل انجام باشد.
vdash اولین و تنها نرم افزار آنالیز اطلاعات دنیاست که در آن اعمال هر تغییری در گراف ها با حداکثر 3 کلیک قابل انجام است.


منابع و مراجع:
داشبورد مدیریتی، آنالیز اطلاعات - Dashboard, Analysis | vdash
 

Zahrashz

Registered User
تاریخ عضویت
21 می 2015
نوشته‌ها
119
لایک‌ها
12
سن
36
با توجه به نوع کسب و کار خود، ابزار مصورسازی اطلاعات مناسب را انتخاب نمایید

تجربه نشان می دهد هدف از مصور سازی اطلاعات یکی از موارد زیر است:
  • جستجو (Lookup) برای پیدا کردن آیتم های خاص در مواقع نیاز
  • روایتی (Narrative) برای برقراری ارتباط بین وقایع خاص درون اطلاعات نمایش داده شده یا ارائه آن به شخص دیگر
  • نظارت (Monitoring) برای نظارت دقیق و سریع بر اتفاقات
  • آنالیز داده ها به صورت علمی (Guided Data Analysis) برای آنالیز داده های خاص با استفاده از الگوریتم ها و ابزارهای ایجاد شده برای آن منظور (ماننده آنالیز های بانکی یا پزشکی)
  • آنالیز داده اکتشافی (Exploratory Data Analysis) برای کنکاش و آنالیز داده ها با هدف پیدا کردن و فهمیدن اطلاعات مفید از میان داده ها. معمولا این کار برای پاسخ به سوالات از پیش تعیین شده استفاده نمی شود.
  • آنالیز پیشگویانه (Predictive Analysis) برای پیش بینی آینده با توجه به شرایط مشخص
اولین قدم تعیین هدف شما از مصور سازی اطلاعات است. از ابزار خود چه انتظاری دارید؟ آیا می خواهید اطلاعاتی را مانیتور کنید؟ آیا می خواهید آینده را پیش بینی کنید؟ پس از اینکه هدف خود را مشخص کردید، نوبت به انتخاب پلتفرم مصورسازی می رسد. پلتفرم یا سکوی مصور سازی یعنی صرفه نظر از اینکه از چه ابزاری و از خدمات چه شرکتی استفاده می کنید، می بایست شما را به هدفتان برساند. انواع پلتفرم ها با توجه به هدف مصور سازی به شرح ذیل است:

  • گزارش جزئی (Lookup Report) برای جستجو
  • گزارش توضیحی (Explanatory Report) برای روایت
  • داده نمایی (Infographic) برای روایت
  • ارائه های زنده (Live Presentation) برای روایت
  • داشبورد مدیریتی (Dashboard) برای نظارت کردن
  • نرم افزارهای تحلیلی (Analytical Applications) برای آنالیز علمی داده ها
  • ابزار آنالیز اکتشافی اطلاعات (EDA Tool) برای آنالیز اکتشافی داده ها
  • مدل های پیشگویانه (Predictive Models) برای آنالیزهای پیشگویانه
هر کدام از پلتفرم های فوق دارای کاربردها و خصوصیات خاص خود هستند. برای مثال ابزار آنالیز اطلاعات مانند vdash به شما کمک می کند که در بین حجم عظیم داده های موجود در سازمان به کنکاش پرداخته و نکات جالب توجه و عمیقی را کشف کنید. بدون اینکه از قبل بدانید در اطلاعات شما چه خبر است.

از طرفی برخی از ابزارها دارای چند کاربرد بوده و برای رسیدن به چند هدف طراحی شده اند. برای مثال هم می توان در آن آنالیز اطلاعات انجام داد، هم داشبورد ایجاد کرد و هم جزئیات خاصی در داده ها را جستجو کرد. vdash یکی از معدود ابزارهایی است که دارای هر سه قابلیت به طور همزمان می باشد.

اما اگر هدف شما پیش بینی آینده یا تحلیل علمی داده هاست، احتمالا سایر ابزارهای موجود به شما کمک می کند.

هر یک از پلتفرم های نام برده شده، 6 خصوصیت مهم دارند که عملکرد آنها را متمایز می کند:

میزان تعامل کاربر با داده ها – تعدد استفاده از گزارش – سرعت به روز رسانی داده ها – ضرورت اقدام کاربر بر اساس اطلاعات گزارش – میزان تسلط مورد نیاز کاربر برای آنالیز اطلاعات – واسط نمایش گزارش (کاغذ، پروژکتور، دسکتاپ، تبلت یا تلفن همراه)

هر نوع گزارش و هر پلتفرم عملکرد متفاوتی در این 6 خصوصیت دارند که شخصیت آن را شکل می دهد.

در حالت ساده با پاسخ به چند سوال می توانید پلتفرم و ابزار مورد نیاز خود را انتخاب نمایید:
آیا در یک سازمان یا نهاد علمی، آزمایشگاهی یا مالی کلان (مانند ستاد مرکزی بانک ها) هستید و نیاز به تحلیل هوشمند و پیچیده داده های خود دارید؟ اگر پاسخ مثبت است می بایست از نرم افزارهای آنالیز علمی داده ها (Analytical Applications) استفاده نمایید. معمولا این ابزارها سفارشی بوده و برای سازمان شما یا کسب کار مشابه شما به طور خاص تولید شده اند.

آیا در بخش آمار و اطلاعات سازمان هستید یا مرتبا ارائه ها و گزارش های متعدد برای مدیران یا شرکت در جلسات ایجاد می کنید و این گزارش ها دقیق، جزئی و دارای فرمت های متنوعی هستند؟ در این حالت باید از نرم افزارهای ساخت گزارش (گزارش ساز یا آفیس) استفاده نمایید.

اگر اطلاعاتی دارید که مایلید مرتبا آن را رصد کنید و تغییرات آن را به سرعت متجه شوید و می خواهید نقاط حساس را برایتان برجسته کند می بایست از داشبوردهای مدیریتی استفاده نمایید. داشبوردهای مدیریتی نقش منحصر به فردی در نمایش نظارتی اطلاعات برای مدیران ایفا می کنند و هیچ ابزار یا پلتفرم دیگری نمی تواند به خوبی داشبورد این کار را انجام دهد.

اما اگر به تجزیه و تحلیل و کنکاش در اطلاعات خود نیاز دارید (یا علاقه مندید) و می خواهید بدانید در داده های شما چه اتفاقی رخ می دهد، یا نقاط مخفی درون اطلاعات را کشف کنید، با داده ها بازی کنید تا به نگرش های جدیدی در کسب و کار خود دست پیدا کنید، یک ابزار آنالیز اطلاعات اکتشافی (EDA) بهترین گزینه برای شماست.

جمع بندی
معمولا در کسب و کارهای متوسط و بزرگ (تولیدی، تجاری یا خدماتی) در سطوح مختلف سازمان، ترکیبی از این پلتفرم ها مورد نیاز است. صرفه نظر از نیاز های تخصصی و تحلیل های علمی، حالت ایده آل برای مدیریت داشتن داشبوردهای حرفه ای با طراحی استاندارد، دقیق و زیباست که پس زمینه آنالیز اکتشافی اطلاعات را نیز داشته باشد. یعنی مدیر به محض مشاهده نقاط برجسته شده (Highlighted Points) قبل از اینکه تصمیمی بگیرد، بتواند علت و جزئیات آن نقاط کلیدی را آنالیز کند. و این کار باید به سادگی هر چه بیشتر در نرم افزار انجام شود.

منابع و مراجع:

http://vdash.ir
 

Zahrashz

Registered User
تاریخ عضویت
21 می 2015
نوشته‌ها
119
لایک‌ها
12
سن
36
ویژگی های نرم افزار آنالیز اطلاعات

هنگامی که به یک گزارش یا گراف ثابت یا چاپ شده نگاه می کنیم، میزان مشخصی اطلاعات از آن دریافت می کنیم. هر اندازه که گراف ارائه شده کامل و خوب طراحی شده باشد، خود آن گراف سوالات جدیدی در ذهن بیننده ایجاد می کند که پاسخگوی آن نیست. در این حالت اگر ما نتوانیم با اطلاعات تعامل (Interact) کنیم تا به پاسخ سوالات جدیدمان برسیم، به بن بست برخورد می کنیم. تاثیر گذاری مصور سازی اطلاعات بر پایه دو چیز است: توانایی آن در ارائه دقیق و واضح اطلاعات، و توانایی ما در تعامل با آن برای فهم معنی واقعی اطلاعات. راه های مختلفی برای تعامل با داده ها وجود دارد که در اینجا به برخی از آنها اشاره می کنیم. یک نرم افزار آنالیز اطلاعات خوب می بایست همه این امکانات را برای تعامل کاربر با اطلاعات در اختیار او قرار دهد:

هر یک از آیتم های فوق در قالب مقاله جداگانه به طور کامل توضیح داده خواهد شد.
برخی از این قابلیت ها مانند مقایسه کردن، مرتب کردن و فیلتر کردن برای نرم افزارها ضروریست و از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. ولی برخی دیگر مانند تغییر مقیاس یا نشانه گذاری کاربردهای کمتری دارند.

در حال حاضر تعداد بسیار کمی از نرم افزارهای آنالیز اطلاعات موجود در بازار همه این قابلیت ها را دارند. شاید بتوان گفت هیچ نرم افزاری همه این خصوصیات را به طور کامل و استاندارد پشتیبانی نمی کنند. ولی با توجه به نیاز کسب و کار خود و میزان قابلیت های پشتیبانی شده در نرم افزارها می توانید آنها را رتبه بندی کنید.

همچنین پشتیبانی کردن از این قابلیت ها به تنهایی کافی نیست. نحوه انجام هر یک از آنها نیز به اندازه وجود آن امکان مهم است. مثلا اگر قرار باشد برای اضافه کردن یک متغیر کاربر به پنجره های مختلف برود و وقت زیادی را صرف کند، از آنالیز خسته شده و ناامیدانه نرم افزار را رها می کند.

بهتر است انجام هر یک از تغییرات در داده ها برای آنالیز اطلاعات با چند کلیک ساده و در کمترین زمان انجام شود. این امر از خصوصیات حیاتی نرم افزار آنالیز اطلاعات است. چراکه آنالیز اطلاعات مستقیما با رفت و برگشت ها پیاپی و تغییرات بسیار در داده ها همراه است. بنابراین باید انجام هریک از تغییرات در زمان بسیار کم (چند ثانیه) توسط کاربر قابل انجام باشد.

vdash اولین و تنها نرم افزار آنالیز اطلاعات دنیاست که در آن اعمال هر تغییری در گراف ها با حداکثر 3 کلیک قابل انجام است.

اطلاعات بیشتر در مورد نحوه عملکرد vdash »
 

Zahrashz

Registered User
تاریخ عضویت
21 می 2015
نوشته‌ها
119
لایک‌ها
12
سن
36
چرا شرکت ها به هوش تجاری نیاز دارند
در دهه های گذشته، شرکت ها هزینه های بسیاری برای پیاده سازی سیستم های برنامه ریزی منابع سازمانی (ERP)، سامانه های ارتباط با مشتری (CRM) و ابزارهای تجمیع داده ها (Data Warehousing) متحمل شده اند. این کار حجم عظیمی از داده ها را در پایگاه های داده آنها محصور کرده است. اکنون صاحبان کسب و کار با اعمال فشار به واحد فناوری اطلاعات (IT) از آنها می خواهند که این اطلاعات را از بند آن سیستم ها رها سازند تا برای مدیران قابل استفاده باشد.
ما به اطلاعات نیاز داریم، ولی هرچه داریم داده خام است
این سخن مدیرانی است که اغلب از این وضعیت شکایت می کنند. اگر فناوری اطلاعات یک کار را درست انجام داده باشد، آن امکان جمع آوری تمام داده های موجود و قابل تصور است. از داده های نوشته شده روی کاغذ یا تایپ شده در کامپیوتر گرفته تا تصاویر و امضاها و ... ما امروزه حتی صدا و تصویر را هم ضبط و آرشیو می کنیم.

زمانی مدیر یک شرکت بین المللی به من گفت:

"داده ها دارند از چشم و گوش من بیرون می زنند. من نمی دونم چطور از آنها بهره برداری کنم."
راهکارهای مقطعی سال هاست که وجود دارند، من واژه "مقطعی" را به کار می برم چون این راهکارها فقط بخشی از مشکل را در یک مقطع زمانی حل می کنند؛ و فروشندگان این محصولات برچسب ابزار هوش تجاری (BI Tools) روی آن زده اند.

ویکی پدیا هوش تجاری را به مجموعه نرم افزارها و فناوری هایی اطلاق می کند که برای جمع آوری، دسترسی و تحلیل داده ها و اطلاعات عملیاتی سازمان مورد استفاده قرار می گیرند.

هدف ابزارهای هوش تجاری این است که هر کسی در حوزه اطلاعات خود بتواند تصمیمات بهتری اتخاذ کند. ولی متاسفانه مشکلاتی در مورد ابزارهای هوش تجاری سنتی وجود دارد

هوش تجاری در ارتباط تنگاتنگ با گزارش گیری است؛ و معمولا افراد معدودی در سازمان هستند که توانایی و دسترسی ساخت گزارش ها را دارند. این افراد بعضا از این "قدرت کنترل" برای تثبیت جایگاه خود و یا سوء استفاده از دیگران استفاده می کنند. از آن مهمتر، تخصص های این چنینی اگرچه تضمین و امنیت شغلی برای آن افراد ایجاد می کند؛ ولی کل سازمان را دچار نارضایتی از ابزارهای خریداری شده می کند و این باعث می شود که از آن فاصله بگیرند و دیگر روی آن سرمایه گذاری نکنند.

شکست ابزارهای هوش تجاری بر پایه دو چیز استوار است: یکی اینکه بخش های مختلف کسب و کار بین نیازهای خود و ابزارها، رابطه درستی برقرار نمی کنند، دیگری اینکه بخش فناوری اطلاعات، سوالات صحیح را از آنها نمی پرسد.

وی.آر. سریوستان، معاون جنوب آسیا در شرکت Business Objects می گوید:

"نسل های قبلی هوش تجاری ارزش مدیریت و تحلیل مفهومی از سرمایه اطلاعاتی هر سازمان را درک نکرده بودند. ولی این نقص هم در بعد تکنولوژی هم بعد کسب و کار در حال برطرف شدن است. بلوغ این دو بعد منجر به تبدیل هوش تجاری به یک فرآیند کلیدی در کسب و کارهای امروزی شده است."
آرزوهای ما در هوش تجاری:
سوگانتی شیوکومار (Suganthi Shivkumar) معتقد است که مدیران کسب و کار ابزاری می خواهند که اشراف آنها را نسبت به طبیعت پویای بازار جهانی افزایش داده و به مدیران در شناسایی نقاط سودآوری کمک کند. آنها از IT انتظار دارند که اطلاعاتی را که در تله سیستم های عملیاتی موجود در سازمان قفل شده اند، رها کند.

"امروزه نهادهای نظارتی و جو کسب و کار بسیار بی رحمانه عمل می کنند، به طوری که هرگونه انحراف از انتظار یا مغایرت مالی ممکن است به عنوان تخلف یا سوء مدیریت تعبیر شود. این مساله شرکت ها را مجبور کرده که دقت بسیار زیادی در برنامه ریزی و فرآیندهای گزارش دهی به کار ببرند. ایجاد گزارش های دقیق و مطمئن از فاکتورهای بسیار مهم انتخاب نوع ابزار هوش تجاری به شمار می رود."
داشتن یک نسخه واحد از واقعیت نیز به همان اندازه مهم است. در نهایت همه سازمان ها می خواهند تصویر واضحی از عملکرد خود داشته باشند. این تصویر شامل پیش بینی دقیق تقاضا، درآمد و هزینه ها جهت استقرار بهینه منابع و سرمایه گذاری روی فرصت ها خواهد بود.

ظهور هوش تجاری به عنوان یک ابتکار استراتژیک در لیست اولویت های سرمایه گذاری شرکت ها قرار گرفته است، اما به دلیل تنوع و بعضا اختلاف در اهداف میانی سازمان (اهداف دپارتمان های مختلف)، ممکن است به سادگی اهداف کلان سازمان از دید خارج شده و به سمت اجرای ابزارهای هوش تجاری (معمولا با خریداری ابزارهای آماده از شرکت ها) برای رفع آن نیازهای میانی حرکت کنیم. نتیجه خالص این استراتژی، گسترش سیستم های نابرابر و ناهمخوان است که نه تنها با یکدیگر خوب ارتباط برقرار نمی کنند، بلکه مسائل را پیچیده تر نیز می کنند.

خبر خوب این است که با وجود ابزارهای هوش تجاری نه چندان کارآمد گذشته، مدیران و صاحبان کسب و کار هنوز معتقدند هوش تجاری نقش بسیار مهمی در بازار رقابتی امروز ایفا می کند. فشار رقابتی بازار جهانی، ادغام کننده ها و شرکت هایی که شرکت های کوچک تر را جذب می کنند، باعث می شوند تا شرکت ها دائما در حال تغییر ساختار و پیدا کردن روش های جدید سودآوری باشند. صاحبان کسب و کار نیاز به دیدگاهی عمیق دارند تا به آنها برای هدایت کسب و کار در این فضای آشفته کمک کند.

در دهه های گذشته، شرکت ها هزینه های بسیاری برای پیاده سازی سیستم های برنامه ریزی منابع سازمانی (ERP)، سامانه های ارتباط با مشتری (CRM) و ابزارهای تجمیع داده ها (Data Warehousing) متحمل شده اند. این کار حجم عظیمی از داده ها را در پایگاه های داده آنها محصور کرده است. اکنون صاحبان کسب و کار با اعمال فشار به واحد فناوری اطلاعات (IT) از آنها می خواهند که این اطلاعات را از بند آن سیستم ها رها سازند تا برای مدیران قابل استفاده باشد.

امروزه دیگر ساخت گزارش در زمان تعیین شده به تنهایی کافی نیست. بلکه دقت و یکپارچگی گزارش ها از اهمیت فوق العاده ای نسبت به گذشته برخوردار شده است.

متن کامل را در وبلاگ مطالعه نمایید. »

منبع : vdash.ir
 

Zahrashz

Registered User
تاریخ عضویت
21 می 2015
نوشته‌ها
119
لایک‌ها
12
سن
36
5 نشانه مهمی که می گوید شما به داشبورد مدیریتی نیاز دارید
داشبوردهای مدیریتی روشی جذاب تر، روشن تر و غنی تر جهت تمایش داده به کاربران خلق می کنند. درک داده ها نبایستی خسته کننده باشد در حالیکه گزارشات جاری در سازمان ها بسیار گیج کننده، سخت و ذهنی است بالاخص آنکه از منابع مختلفی از داده ها جمع آوری شده باشد.مصورسازی اطلاعات راه حلی خلاقانه را ارائه می کند که داده های خام منتقل شده به داشبوردها ، به اطلاعاتی مشخص در زمان معین، قابل پیش بینی و تحلیل پذیر تبدیل می کند. در این مقاله به 5 وضعیتی که نشانگر نیاز شما به داشبورد مدیریتی در سازمان می باشد را نشان می دهد.
1. داده های بسیاری دارید اما اطلاعات واقعی ندارید.
بسیاری از سازمان ها استاد جمع آوری داده هستند در حالیکه فراموش کرده اند داده همان اطلاعات نیست. اطلاعات در واقع داده ی هستند که به محتوایی مفهومی و معنا دار تبدیل شده اند که مدیران را برای اخذ تصمیم و یا یک نگرش جدید کمک می کند . چنانچه اطلاعات کافی نداشته باشید نیاز دارید که داده ها بصورت یکپارچه جمع آوری شود تا بتوانید با استفاده از ابزار داشبورد مدیریتی ، به اشکال مختلف مشاهده نمایید و به سطح تحلیل و تصمیم گیری برسید. قدرت داشبورد مدیریتی در ارائه اطلاعات سریع و ایجاد توانایی شناسایی روندها ،مسائل و کشف چشم اندازهای جدید از لایه داده ها می باشد. تمامی این اتفاقات از داده های جمع آوری شده و استفاده از یک ابزار صورت می گیرد
2. داده ها را متناوباً جمع آوری و مشاهده می کنید اما آنها ناگهان شما را متوقف می کنند.
ممکن است شروع به جمع آوری اطلاعاتی کرده اید که گمان می کنید بسیار ارزشمند است اما یک سوال مهم ، بعد از آن چه ؟ با بسیاری از مدیرانی برخورد داشتیم که می گویند داده های بسیار ارزشمندی داریم اما آنها نمی دانند که برای درک آن از چه روشی استفاده نمایند و یا چگونه می توانند از ارزشمند بودن این داده ها به نفع کسب و کار خود استفاده کنند. داده های درست و روش بکارگیری آنها به شما کمک می کند که از چالش های موجود رها کند و پروسه موفقیت و رشد را ایجاد نماید.
3. وقتی گزارشی می خواهید IT نمی تواند آنچه را که می خواهید، ارائه کند .
اگر بخش IT داده های کل سازمان را کنترل می کند و در اختیار اوست، باید گفت که اخذ گزارشات به یک روند سخت و دست و پا گیر تبدیل می شود. ساخت گزارشات بالاخص گزارشات پیچیده و مجموعه ای از گزارشات از یک یا چند فاکتور بدون استفاده از ابزارهای مدیریتی ، نیاز به فردی با تخصص غنی نرم افزاری و مدیریتی دارد .
بنابراین وقتی شما نیاز تکرار در اخذ گزارشات و تصحیح و تحلیل دارید، این امر به یک تنگنای کاری تبدیل می شود که زمان بسیاری صرف این کار می گردد. حال آنکه استفاده از ابزار داشبورد مدیریتی موجب می گردد که عواید حاصل از تحلیل دقیق داده ها در کسب و کار می گردد. از آنجایی که فضای تعاملی و انعطافی این ابزار بسیار قویست لذا کاربر می تواند همان گزارش مورد نظر خود را بسازد.
4. از اتصال داده ها از منابع مختلف واهمه دارید.
امروزه در محیط های کسب و کار داده های بزرگ تنها به دیتابیس های بزرگ منتهی نمی شود بلکه شامل داده های نیز می گردد که از منابع مختلف به یک واحد منسجم وارد می شود. اگر شما هنوز تلاش می کنید که از سیستم های متنوع گزارشات را تهیه کنید و درک دقیقی را ایجاد کنید، باید به شما بگویم که کار بسیار سختی می کنید که ارزش چندانی ندارد چرا که با استفاده از داشبوردهای مدیریتی می توانید در کسری از زمان چشم اندازها و موقعیت های مورد نظر را از آن طریق ملاحظه و مورد تحلیل قرار دهید
5. حس می کنید که شرکت شما می تواند رشد کند اما دقیقا نمی دانید که چطور می توانید موفق شوید.
ممکن است باور داشته باشید که داده ها می تواند به شما جهت پیشبرد اهدافتان کمک کند اما مانند بسیاری از تصمیم گیرندگان نمی دانید که چه داده ی را باید جمع آوری کنید و یا اینکه داده ها چگونه به اطلاعات معنی دار برای حرکت رو به جلوی سازمان شما تبدیل می شوند.یک داشبورد خوب نه تنها ابزاری برای تحلیل و بررسی و داده شما فراهم می کند بلکه به شما آموزش می دهد که چطور می توانید از این ابزار برای درک بهترین مزیت های رقابتی استفاده کنید.
منبع : vdash.ir
 

Zahrashz

Registered User
تاریخ عضویت
21 می 2015
نوشته‌ها
119
لایک‌ها
12
سن
36
داده های بزرگ، آینده تجارت الکترونیکی

از سال 2014 کلمه داده های بزرگ خیلی در بین مردم رایج شد و همینطور این داده های بزرگ نقش بسیار مهمتری در تجارت الکترونیکی در آینده ای نزدیک خواهند داشت. اگرچه فروشنده های آنلاین در حال حاضر با استفاده از ابزارهای تحلیلی به تجزیه و تحلیل سبدهای خرید میپردازند و یا بر اساس آدرس آی پی از طریق یک سیستم مدیریتی ، هویت فردی هرکس را نشان میدهد اما داده های بزرگ این عملکرد های تکنیکی و فنی را در کوتاه مدت گسترش خواهد داند. هدف این داده ها فراهم کردن و ارایه دادن تجربه خرید فردی و بهینه سازی بلادرنگ آنها برای مشتریان است. به این وسیله برای فروشندگان آنلاین این امکان فراهم شده که فرآیند خرید و ارتباطات با مشتری هایشان را به طور کلی بهبود ببخشند. فروشندگان آنلاین میتوانند کسب و کار خودشان را با این داده های بزرگ در زمینه های زیر بهبود بخشند:
1 – بهینه سازی نمونه محصولات:

تجزیه و تحلیل مقادیر زیادی از ساختارهای داده های مشتری اجازه میدهد که جزییات گروه هدف مورد بررسی قرار گیرد و بر اساس نتایج به دست آمده اش میتوان نمونه کار فروشگاه آنلاین را از یک کار خاص اقتباس کرد و فهمید . بالاخص فروشندگان آنلاین بزرگ میتوانند خدمات و سرویس های خودشان را توسط داده های بزرگ ، بهتر انجام دهند و نیازهای خاص مشتری را بهتر متوجه شوند.همچنین داده های بزرگ نقش به سزایی در پیش بینی نیازهای مشتری و همچنین کمک به بهینه سازی نمونه محصولات دارند. بنابراین با داده های بزرگ این امکان هست که بتوانید ارزش سهام را نیز بالا ببرید.

2 – بهینه سازی قیمت ها

با کمک داده های بزرگ ، امکان داده کاوی و تجزیه و تحلیل بی درنگ فراهم شده است و دیگر یک فروشنده آنلاین هم میتواند قیمت یک محصول را تعدیل کند.به منظور دستیابی به شفافیت بالای اینترنت لازم است که رقبا تحت نظر گرفته شوند و برای حفظ توان رقابتی باید متعادل سازی قیمت های محصول خود با قیمت محصولات آنها انجام گیرد. به این منظور، داده های بزرگ تجزیه و تحلیل های جامعی از بازار را برای دستیابی به سیاست های قیمت گذاری پویا ارایه میدهند.

3 – بهینه سازی فروشگاه آنلاین

با کمک داده های بزرگ و تکنولوژی های وب ،سرورهای سریع ، فراهم کردن وب سایت های جامع و پویا امکان پذیر شده است . بنابراین مبدأ و مقصد صفحات و منطقه آنها را میتوان نشان داد. علاوه بر این امکان نشان دادن سلیقه های مختلف راجع به محصولات هم برای آقایان و هم برای خانم ها هم می باشد . با توجه به داده های بزرگ عملاٌ هیچ محدودیتی برای تنظیمات ممکن به منظور بهینه سازی فروشگاه های آنلاین وجود ندارد.

4 – بهینه سازی تبلیغات آنلاین

نگاهی به گذشته نشان میدهد که شیوه و نحوه ی تبلیغات خیلی موفقیت آمیز نبوده است . اما در حال حاضر با توجه به داده های بزرگ و برنامه ریزی شده برای خرید آنلاین ، فروشنده ها میتوانند تبلیغات خود را به مشتری هایشان به صورت کاملاً مشخص و خاص ارایه دهند. با یک مدل سازی مشابه و هم چهره ی کالای مورد فروش امکان جذب مشتری های جدید فراهم میشود. بی شک این تبلیغات، ارزان تر و مؤثرتر از همه ی تبلیغاتی است که در گذشته بوده .بنابراین به کمک داده های بزرگ فروشندگان آنلاین میتوانند هزینه تبلیغات خودشان را کاهش دهند و در عوض باعث افزایش دسترسی همگانی به رسانه هایشان شوند.

5 – بهینه سازی خدمات مشتری

اگر یک مشتری نسبت به کالای فروخته شده ناراضی باشد و اعتراض خود را تلفنی اعلام کند و به مرکز خدمات مشتریان ایمیل نزند و همزمان وقتی کارمند مرکز خدمات مشتریان برخی از پیشینه ی مشتری را در حین تماس تلفنی گرفته شده با استفاده از اطلاعات شبکه های اجتماعی دریابد این عمل یک مزیت بزرگ محسوب خواهد شد . اینکار با کمک داده های بزرگ امکان پذیر میشود . تنوع اطلاعات پیشینه و با ارزش باعث ارایه یک سری امکانات برای گروه پشتیبانی مشتریان می گردد و درنتیجه باعث پیشرفت قابل ملاخظه ای در ارتباط با مشتریان خواهد شد. همچنین کیفیت خوب گروه پشتیبانی یک مزیت رقابتی است.

نتیجه گیری

داده های بزرگ باعث تأثیر زیادی در استراتژی های تجارت الکترونیکی خواهند شد. به خصوص در زمینه ی بازاریابی، فروش، تجزیه و تحلیل؛ داده های مرتبط از اهمیت خاصی برخوردار هستند. داده های بزرگ ارایه دهنده ی راه حل های برجسته برای انطباقی پویا بین بهینه سازی شاخص سهام و پشتیبانی اختصاصی مشتری در فروشگاه های آنلاین هستند.

منبع : داشبورد مدیریتی وی دش | vdash.ir | آنالیز اطلاعات
 

Zahrashz

Registered User
تاریخ عضویت
21 می 2015
نوشته‌ها
119
لایک‌ها
12
سن
36
متوسط در آمد به ازای هر مشتری بی‎معنی است

متوسط در آمد به ازای هر مشتری در استارت آپ اخیر یکی‌ از دوستان من‌، از ژانویه تا فوریه سه‌ برابر شده است. آنها از در آمد 230 دلار به ازای هر مشتری در ماه به بیش از 600 دلار در ماه با همان مقیاس رسیدند. آیا آنها ویژگیهای جدیدی به مشتریان خود فروختند؟ آیا مدل قیمت گذاریشان را تغییر داده اند؟ اتفاقی‌ که افتاد‌، خیلی‌ ساده تر از اینهاست. آنها یک مشتری جدید و بزرگ گرفته بودند که با پرداختی چند هزار دلاری در ماه متوسط در آمد بر پایه مشتریهای کوچک را افزایش داد.
این یک نکته مهم را نشان میدهد که متوسط در آمد به ازای هر مشتری یک عدد بی معنیست.
مجموعه داده های زیادی هم وجود دارند که محاسبه مقدار متوسط آنها، نتایج زیادی میدهد. به عنوان مثال، متوسط رشد پانداها تا 240 پوند است. این عدد دید کاملی از پانداها به شما میدهد. ممکنه پاندایی ببینید که 150 یا حتی بالای 400 پوند وزن داشته باشد اما شما هیچوقت با یک پاندای 1500 پوندی برخورد نخواهید داشت. وزن پانداها، نمرات SAT، و قد بازیکنان NBA همه مقادیر نرمالی را دنبال میکنند.

upload_2015-7-13_2-52-21.png

با این حال برای بسیاری از کسب و کارهای آنلاین درآمد به ازای مشتری، یکی از آن مجموعه داده هایی که مقدار متوسط آن معنی دار باشد، نیست. اگر متوسط درآمد شما به ازای مشتری 600 دلار است، این بدین معنی نیست که نفر بعدی که ثبت نام میکند هم حدود این مقدار بپردازد. مشتری بعدی میتواند هر مقداری بین 10 دلار در ماه که برای پلن بیسیک هست، تا ده هزار دلار در ماه برای پلن سرمایه گذاری بپردازد.
این مثل این است که بخش کوچکی از حساب مشتری محور شما به جای بخش بزرگی از درآمد شماست. چرا این اتفاق میفتد؟ به نظر می رسد که برای بیشتر کسب و کارها، درآمد به ازای هر مشتری قانون توزیع قدرت را دنبال میکند. بسیاری از مجموعه داده ها هستند که به جای یک توزیع نرمال، قانون قدرت را دنبال میکنند. وب سایت های پربیننده، جمعیت شهرها و درآمد شرکتهای فیلم سازی همه قانون توزیع قدرت را دنبال میکنند.

upload_2015-7-13_2-52-21.png

upload_2015-7-13_2-52-21.png

upload_2015-7-13_2-52-21.png

دلایل ریاضی پشت علت این اتفاق پیچیده هستند. به عبارت ساده، قوانین قدرت زمانی که واریانس بسیار بالایی در داده ها وجود دارد، تمایل به حضور دارند. یک فرد میتواند میلیون ها برابر فرد دیگری پول داشته باشد. بنابراین ثروت قانون قدرت را دنبال میکند. از سوی دیگر، یک فرد تنها می تواند حداکثر، مقداری بلندتر از فرد دیگری باشد، بنابراین قد افراد، یک توزیع نرمال را دنبال میکند. مقدار درآمد بسیاری از کسب و کارها، بیشتر شبیه گروه اول هست تا گروه دوم.
صبر کنید، اما درآمد من به ازای مشتری قانون قدرت را دنبال نمی کند!
این دو دلیل اصلی است که چرا کسب و کار شما ممکن است مطابق با معیارهای فوق به نظر نرسد:
  • شما مشتری زیادی ندارید. برای داده های محدود، اتفاق های رندوم ممکن است داده ها را منحرف کند. این نوع توزیع با رشد کسب و کار شما شروع به ظهور می کند.
  • شما پولهای خود را روی میز میگذارید. خیلی از شرکتهای نرم افزاری مدل قیمت گذاری دارند که ارزش محصول تولید شده را تصویر نمیکند. به عنوان مثال شما ممکن است هزاران مشتری داشته باشید که همه ماهی 15 دلار پرداخت میکنند. این بسیار بعید است که همه هزار مشتری به یک اندازه ارزش محصول شما را بدانند، و در نتیجه شما باید ردیف های قیمت گذاری بالاتر معرفی کنید. رسیدن به یک مدل قیمت گذاری بهتر که متناسب با ارزشی که به هر مشتری میدهید باشد، منجر به پیروی درآمد شما از قانون توزیع قدرت خواهد شد.
قبول، اما چطور؟
دلایلی وجود دارند که درباره اینکه چطور درآمد شما توزیع میشود را باید رعایت کنید.
  1. به کل تصویر نگاه کنید، نه فقط میانگین. گاهی اوقات میانگین به سلامت واقعی کسب و کار خیانت میکند. شما ممکن است میانگین درآمد بالایی به ازای مشتری در هر ماه داشته باشید اما اگر اکثریت از تعدادی مشتری بزرگ بیاید، آنگاه جریان درآمد شما شکننده است. بهتر است به جای پیروی کورکورانه از میانگین درآمد، نگاه دقیقتری به داده های درآمد واقعی داشته باشید.
  2. بهینه سازی وب سایت خود بر اساس رقم متوسط درآمد را متوقف کنید. به این نتیجه میرسیم که یک آزمون A/B خاص بهتر است چون داشتن متوسط درآمد بالاتر میتواند گمراه کننده باشد، مثل اتفاقی که شانسی با یک مشتری بزرگ اتفاق افتاد.
  3. در مورد قیمت گذاری مبتنی بر ارزش دقیق تر باشید. مشتری های کمی هستند که برای شما ارزش زیادی دارند. شاید در کسب و کارهای بزرگ هستند که شما میتوانید با توجه به اندازه آنها هزاران دلار درآمد داشته باشید. اما در کسب و کارهای کوچک محصول نقش مهمی دارد. در هرصورت، مطمئن شوید قیمت گذاری شما تا حد ممکن نشان دهنده ارزش باشد.
  4. این اصل را همه جا برای محصول خود اعمال کنید. یک زیر مجموعه کوچک از مشتریان شما، عامل بیشترین درآمد شما هستند. همین مساله در مورد درخواستهای پشتیبانی هر مشتری، معرفی مشتری جدید، سطح تعامل، و همه خصوصیاتی که در نهایت بیشترین استفاده را دارند، صادق است. از این دانش برای اولویت بندی بهتر برای تعامل با مشتریان خود و انتخاب اینکه چه ویژگی جدیدی بسازید، استفاده کنید.
منبع : داشبورد مدیریتی وی دش| vdash.ir
 

فایل های ضمیمه

  • upload_2015-7-13_2-49-17.png
    upload_2015-7-13_2-49-17.png
    32.4 KB · نمایش ها: 1
  • upload_2015-7-13_2-49-17.png
    upload_2015-7-13_2-49-17.png
    31 KB · نمایش ها: 1
  • upload_2015-7-13_2-49-18.png
    upload_2015-7-13_2-49-18.png
    35.8 KB · نمایش ها: 1
  • upload_2015-7-13_2-49-24.png
    upload_2015-7-13_2-49-24.png
    27.8 KB · نمایش ها: 4
  • upload_2015-7-13_2-49-24.png
    upload_2015-7-13_2-49-24.png
    32.4 KB · نمایش ها: 3
  • upload_2015-7-13_2-49-24.png
    upload_2015-7-13_2-49-24.png
    31 KB · نمایش ها: 3
  • upload_2015-7-13_2-49-24.png
    upload_2015-7-13_2-49-24.png
    35.8 KB · نمایش ها: 3
  • upload_2015-7-13_2-49-17.png
    upload_2015-7-13_2-49-17.png
    27.8 KB · نمایش ها: 1
Last edited:

Zahrashz

Registered User
تاریخ عضویت
21 می 2015
نوشته‌ها
119
لایک‌ها
12
سن
36
شاخص نرخ بازده سرمایه؛ نمایشگر قدرت و سود دهی

نرخ بازده یکی از نسبت‌های مالی برای سنجش کارایی بنگاه‌ های سرمایه‌گذاری است. این نسبت رابطه سرمایه در گردش را با سود واحد تجاری نشان می دهد. افزایش نسبت مذکور دلالت بر کمبود سرمایه در گردش می کند ..
مثلا اگر سود یک بنگاه تجاری در پایان دوره مالی 1.000.000 ریال باشد و سرمایه آن واحد تجاری 2.000.000 ریال باشد ، نرخ بازده سرمایه 50% محاسبه میگردد یعنی اگر امسال 1.000.000 ریال به سرمایه اضافه کنند ، در پایان سال مالی سود 500.000 ریال ، افزایش پیدا خواهد کرد . البته بسیار کم پیش ما آید که این نسبت به این حد بالا باشد چون در شرایط اقتصادی فعلی ، وضعیت بالا بسیار عالی تلقی میگردد . .








image.axd

هر چقدر این نسبت بیشتر باشد نشان دهنده قدرت بیشتر آن سازمان است و نشان دهنده این است که با ملاحظه تصمیم گیری میکنند و زیاد ریسک پذیر نیستند و به احتمال زیاد تا الان اغلب پروژه هایشان به سود دهی رسیده است . .
در بورس یکی از شاخص هایی که در تعیین قیمت یک سهام نقش دارد همین نسبت است چون در صورتیکه این نسبت مثبت باشد احتمال ورشکستگی آن واحد تجاری بسیار کم می شود و اگر یکی از پروژه هایی که در حال اجراست به خوبی پیش نرود ، سازمان مشکلی برای پرداخت بدهی های خود نخواهد داشت .


منبع :داشبورد مدیریتی vdash.ir
 

Zahrashz

Registered User
تاریخ عضویت
21 می 2015
نوشته‌ها
119
لایک‌ها
12
سن
36
اهمیت داده ها در راه اندازی و مدیریت فروشگاه آنلاین

اگر بخواهم صادقانه بنویسم باید بگویم که هر روز با مشتریانی مواجه می شوم که آرزوهای بزرگ تجاری آنلاین در سر دارند و با ابرهای بزرگ بالای سرشان از اقداماتی صحبت می کنند که هیچ بررسی و تحلیلی ندارند. طبق عادتی که دارم بیشتر از آنکه گوش کنم و بنویسم بیشتر می پرسم چرا می خواهید؟ تا شاید بیشتر فکر کند و تحلیل کند .
بسیاری از این دوستان،رقبا را دست کم می گیرند و گمان میکنند می توانند به راحتی راه های طولاتی را یکماه طی کنند.
به آنها می گویم که لطفا بیشتر فکر کنید و سنگ بزرگ برندارید همانقدر که این پروژه نیاز به تفکر دارد شما نیز خودتان در کار ساخته می شوید و باید دقیقتر حرکت کنید. برای پروژه تان یک وجه رقابتی عالی پیدا کنید. یک چرایی دقیق و .... و نهایتاً به این نقطه میرسیم که بایستی پیش از راه اندازی هر نوع تجارت آنلاینی داده های موجود را جمع آوری کرده و مانند یک پازل کنار هم بگذاریم تا چشم انداز روشنی به ما بدهد. اینکه در کدام زمینه و چطور تجارت آنلاین خود را آغاز کنیم تا اینکه سیاستهای رقابتی در بازار چه باشد و چطور سرمایه گذار را متفاعد کنیم که با ما شریک شود . در واقع تماماً داده هایی است که باید جمع آوری شود و به شکل کاملاً علمی نمایش داده شود تا به تصمیمی دقیق منتهی شود.


image.axd




شاید سهولت در دسترسی به اطلاعات در اینترنت این امر را به ظاهر آسان جلوه دهد اما شکست و تعطیلی حجم زیادی از فروشگاه های اینترنتی بیانگر این نکته مهم است که صاحبان و علاقه مندان به این حوزه اولاً اصول راه اندازی کسب و کار آنلاین را به خوبی فرا نگرفته اند و ثانیاً از ابزارهای مناسب جهت جمع آوری، تحلیل و بررسی اقدامات خود استفاده نمی کنند.
در مقالاتی که به صورت سلسله وار در این وبلاگ منتشر خواهم کرد بیشتر پیرامون اهمیت داده ها در تصمیم گیری و موفقیت در تجارت الکترونیک می باشد . اینکه:
کدام داده با چه فرمتی مناسب کدام بخش از کسب و کار ما است ؟
چطور می توانیم داده درست را از نادرست تشخیص دهیم ؟
کدام ابزار تحلیل داده مناسب بازاریابی ، فروش، خدمات پس از فروش به مشتریان و .... است؟
*مقاله : از تجزیه و تحلیل کسب و کار آنلاین خود نترسید (بخش اول)
مدیریت کسب و کار اینترنتی با استفاده از داده ها و تحلیل داده ها چطور امکان پذیر است؟

منبع :داشبورد مدیریتی vdash.ir
 

Zahrashz

Registered User
تاریخ عضویت
21 می 2015
نوشته‌ها
119
لایک‌ها
12
سن
36
نسبت درصد بدهی به مجموع دارایی ها

فرمول : (جمع کل بدهی ها÷جمع کل دارائیها) ضربدر 100

این نسبت نشان میدهد که که بدهی های یکموسسه چه نسبتی به دارائیهای آن دارد به بیان ساده تر اگر همین امروز شرکت مجبور به تسویه حساب با همه طلبکاران شود ، تا چند درصد از این طلبها را میتواند بپردازد . معمولا وقتی نسبت پایین است شرکت شرایط بهتریدارد ، چون نمایانگر قدرت پرداخت بدهی هاست و جای نگرانی از بابت ورشکستگی نیست . اما این قضیه همیشه صدق نمیکند چون بسیاری از شرکت هایی که فقط اسما فعالند و در واقع هیچ کاری انجام نمیدهند هم ممکن است این چنین وضعیتی داشته باشند . برای مثال شخصی که یک واحد آپارتمان برای کارش خریداری نموده و شرکت را به ثبت رسانده است و دیگر هیچ فعالیتی نداشته ، دارایی های شرکتش بسیار بیشتر از بدهی هایش است .

از طرف دیگر شرکت هایی که طرح توسعه دارند ، در بسیاری از مواقع اقدام به گرفتن وام های بلند مدت از دولت با نرخ بهره بانکی بسیار پایین میکنند . در بسیاری از مواقع مبلغ این وام ها بسیار قابل توجه است و باعث میشود این نسبت بسیار پایین بیاید اما در واقع به دلیل بهره بسیار پایین و طولانی مدت ، با کمی برنامه ریزی مالی این وام ها تبدیل به فرصتی بی نظیر برای یک واحد تجاری میشوند ، پس در نتیجه هر وقت این نسبت بالاست ، مطمئنا همه چیز روبه راه نیست و وقتی این نسبت بسیار پایین است ، نمیتوان با اطمینان نتیجه گرفت که این شرکت رو به ورشکستگیست .

منبع :داشبورد مدیریتی vdash.ir
 

Zahrashz

Registered User
تاریخ عضویت
21 می 2015
نوشته‌ها
119
لایک‌ها
12
سن
36
چرا داده های مشتریان برای کسب و کار الکترونیکی مهم است؟

جمع آوری اطلاعات در مورد مشتریان موجب نقاط مثبتی نظیر دیدی واضح و روشن از اهداف و بهبود ارتباطات با مشتریان می گردد که منجر به موفقیت و تعالی کسب و کار الکترونیکی شما می گردد.
بازار هدف شما
در هر کسب و کاری باید بازار هدف را شناخت. در حالت ایده آل شما قبل از اینکه حتی شروع به فروش کنید، آن را می شناسید. با این حال، کسب و کارها و بازارها تکامل پیدا میکنند. تصور کنید که بازار هدف گروه شما بعد از مدتی دیگر همان بازار قبلی نباشد. به داده های مشتریانتان که از وب سایت جمع آوری می کنید، توجه کنید .این نکته باعث سهولت در ثبات برند و ارتباط شما بر اهداف و افرادی که از شما خرید می کنند، می گردد.
ایمیلهای بازاریابی و فروش
جمع آوری آدرس ایمیل و سایر اطلاعات مشتریان فعلی و گذشته شما تماس را آسان می کند. به نحوی که براحتی پس از ورود یک جنس جدید به مجموعه، شما می توانید به آن مشتریان اطلاع دهید. طبق آمار Experian نرخ کلیک و باز کردن صفحه وب سایت از 16.2% در سال 2011 به 14.4٪ در پایان سال2012 کاهش یافته است. و این احتمال می رود که علاقه مشتریان به بازاریابی ایمیلی در حال کمتر شدن است. بنابراین باید با استفاده از اطلاعات در مورد مشتریان مطمئن شد تا مشتریان شما همچنان علاقه مند به خرید از وب سایتتان هستند.
سایر ارتباطات دیگر
ارسال اخبار و پیشنهادات برای مشتریان میتواند رابطه تجاری آنان با برند شما را تقویت کند، حتی اگر این باعث نشود تا آنان دوباره و سریع از شما خرید کنند.
image.axd

حل مشکل
اگر شما تمام اطلاعات مشتریان را به دست آوردید، می توانید با قدرت به جلو حرکت کنید و تمام مسائلی را که ممکن است به آن برخورد کنید، حل شود. این مسائل ممکن است در مرحله پرداخت، اجناس مفقود شده در حمل و نقل یا شکایتی هایی در دیگر موارد باشند. با این نوع از مسائل باید با سرعت و دقت برخورد شود و هنگامی که اطلاعات مشتریان در دسترس شما باشد این کار آسان تر صورت می گیرد.
91% از مشتریان ناراضی دوباره از شرکت شما استفاده نخواهند کرد. با این حال اگر شما شکایت را حل کنید، 70% اوقات آن مشتریان دوباره با شما همکاری خواهند داشت(منبع: Lee Resources).
خدمات خود را بهبود ببخشید
داشتن اطلاعات مشتریان مانند الگوهای خرید و جزئیات جمعیتی، می تواند به بهبود خدمات دهی به مشتری و بازاریابی شما کمک کند. شما می توانید از عادتهای خرید مشتریان و چگونگی فعالیت آنها بر روی وب سایت ، ایده های خوبی بگیرید.
وفاداری مشتریان
مشتریان فروشگاه خود را ردیابی کنید که چگونه به شما اجازه میدهند تا با دلایلی آنها را برای خود نگه دارید. اگر متوجه شدید که شخصی معمولا محصولی را به عنوان هدیه خریداری می کند، به مناسبت تعطیلات آخر هفته یا مناسبتی در آن ایام به او تخفیف دهید.
کارت های وفاداری و امتیاز راه های خوبی برای پیگیری عادات خرج کردن مشتریان است . پیشنهاداتی برای بازگشت آنها به فروشگاهتان بدهید. مشتری وفادار 10 برابر از زمانی که اولین خرید خود را انجام می دهد، ارزش دارد.
رسانه های اجتماعی
اگر شما اطلاعات رسانه های اجتماعی مشتریان خود را جمع آوری کرده باشید، در آن صورت می توانید از آنها برای سیاست های تعامل با مشتریان استفاده کنید. این راه خوبی است که مشتریان شما بدانند شما در شبکه اجتماعی مورد علاقه آنها هستید، و بیدرنگ شما در توییت ها و پستهایی که در مورد برند شما ارسال می کنند،شامل می شوید. براساس یک نظرسنجی از موسسه Touch Agency ، حدود 75% مردم بیشتر دوست دارند از برندی خرید کنند که در توییتر دنبال می کنند، پس خودتان را درگیر این شبکه ها بکنید و با مشتریان بالقوه وارد تعامل شوید.
داده های مشتریان را با دیگر منابع اطلاعاتی در اشتراک بگذارید
شما می توانید با استفاده از منابعی مانند Google Analytics، از مشتریان خود یک تصویر بسیار خوب در مورد استفاده آنها از وب سایت خود، درست کنید.
شما می توانید بگویید که ترافیک استفاده از سایت در چه زمانی اتفاق می افتد، در کدام صفحه می روند، چند نفر وارد پروسه بازدید می شوند و چند نفر آنرا تکمیل می کنند. این اطلاعات به شما این شانس را می دهد تا تشخیص بدهید چه مسائلی مردم را از سفارشات خود منصرف می کند و یا به شما راه هایی را نشان می دهد که می توانید مردم را برای بازدید و چک کردن محصولات سایت خود تشویق کنید.
پیشنهادات
شما می توانید با توجه به عادات خرید مشتریان و پیشنهاد دادن محصولاتی که ممکن است به آن علاقه مند باشند، فروش بیشتری داشته باشید. همچنین شما می توانید به محصولاتی که اخیرا توسط مشتریان مشاهده شده نگاهی بیندازید. چه دلیلی وجود دارد که بازدید کنندگان آنها را نخریده اند؟ شاید آنها فقط نیاز به یک فشار کوچک دارند تا سفارش بدهند !
با استفاده از این داده ها، شما می توانید تشویق هایی برای مشتریان در نظر بگیرید تا اجناس را خریداری کنند یا اجناسی را به آنها معرفی کنید که حتی خودشان نمی دانند به آن نیاز دارند.

منبع :داشبورد مدیریتی وی دش| vdash.ir
 
Last edited:

Zahrashz

Registered User
تاریخ عضویت
21 می 2015
نوشته‌ها
119
لایک‌ها
12
سن
36
نسبت سود به درآمد

فرمول : (سود (زیان) ویژه پس ازکسرمالیات / جمع درآمد ها ) ضربدر 100

سود با درآمد یک تفاوت بزرگ دارد ، درآمد یعنی آنچه از فروش یا خدمات حاصل شده است ولی هنوز هزینه ها مانند هزینه های جاری و ثابت و یا بهای کالا از آن کسر نشده است .
برای مثال وقتی یک بوتیک در یک روز 20 عدد شلوار 200.000 ریالی میفروشد ، درآمدش در آن روز 4.000.000 ریال بوده است . هر شلوار را 100.000 ریال خریده بودیم ، یعنی مبلغ 2.000.000 ریال هزینه خرید آن اقلام بوده است . اما اگر هزینه اجاره که یک نوع هزینه ثابت است ماهیانه 30.000.000 ریال باشد . و هزینه آب و برق و تلفن جمعا 3.000.000 ریال باشد ، در واقع ما روزی 1.000.000 ریال اجاره میپردازیم و100.000 ریال هزینه های متفرقه و مالیات و ....
وقتی این مبالغ را از 4.000.000 ریال کسر کنیم ، مبلغ حاصله سود یک روز ما خواهد بود .
در واقع برای سنجیدن یک کسب و کار ، سود عامل درست است نه درآمد . چون گاهی درآمد بسیار بالاست ولی پس از کسر هزینه ها ، نه تنها سودی باقی نمیماند بلکه زیان هم ایجاد میشود . این نسبت به ما کمک میکند ارزیابی صحیحی از درصد تفاوت بین سود و درآمد خود داشته باشیم و برای اداره یک واحد اقتصادی این یک ضرورت است ، چون به مدیر مجموعه کمک مینماید تا با توجه به سود هزینه نماید نه با توجه به درآمد .

منبع : داشبورد مدیریتی vdash.ir
 

Zahrashz

Registered User
تاریخ عضویت
21 می 2015
نوشته‌ها
119
لایک‌ها
12
سن
36
۵ دلیل که مدیر عامل شما ترجیح میدهد داده‌ها را روی داشبورد ببیند

از زمانی‌ که باید مدیران، روزها منتظر می‌ماندند تا گزارشهای کاغذی به دستشان برسد، خیلی‌ گذشته است. این‌روزها، بسیاری از مدیران پیشرو،به جای تکیه بر متخصصان‌آی تی،با استفاده از داشبورد‌های بصری بینش عمیقی از شرکت خود به دست آورده اند.

داشبورد‌های مدیریتیِ متصل به رابط کاربری مزایای زیادی از جمله توانایی پیگیری عملکرد و نظارت بر سود، توازن، در آمد و پیشبینی‌ در زمان واقعی‌ دارند. صرف نظر از استفاده‌های مختلف، بسیاری از مدیران به خاطر این ۵ دلیل ترجیح میدهند که داده‌های خود را روی داشبورد ببینند:

1- بهبود عملکرد کارکنان

زمانی‌ که نوع کار یک داشبورد اجرایی را در نظر میگیریم، ممکن است عملکرد کارکنان لزوما یکی‌ از مزایای بارز آن‌ نباشد. ب�� این حال، مدیرانی که از داشبورد‌های داده ای‌ استفاده میکنند، متوجه شده اند وقتی‌ دید آسان و عمیقی به تمام جنبه‌های کسب و کار خود دارند، قادرند بهتر کیفیت عملکرد کارکنان را دنبال کنند. همچنین وقتی‌ کارکنان می‌دانند که مدیر عامل شرکت بر کار آنها نظارت دارد، تمایل بیشتری به تلاش بیشتر و پیشرفت دارند.

2- امکان نظارت بر فرایند رسیدن به هدف و دستاوردها

فقط یک مدیر میتواند نقاط ضعف و همچنین زمینه‌های پیشرفت و بهبود یک کسب و کار را شناسایی کند. با دنبال کردن پروژه‌های خاص روی داشبورد، مدیران اجرایی میتوانند به سرعت تشخیص دهند که آیا برنامه کاری آنها دنبال میشود یا نه، و به راحتی‌ مشخص میشود که آیا شرکت در مسیر درست برای دستیابی به اهداف قرار دارد.

3- صرفه جویی‌ در زمان و پول

استفاده از داشبورد، زمانی‌ را که مدیران برای بررسی‌ اعداد و ارقام صرف میکردند، کاهش میدهد. تمرکز و ذات یکپارچه داشبورد، به مدیر اجرایی اجازه میدهد که داده‌ها را از منابع متعدد، بدون نیاز به تولید صفحات گسترده یا جمع آوری دستی‌ اطلاعات، به صورت یکجا ببیند. به علاوه، امروزه، با توجه به تنوع و در دسترس بودن داشبورد های مختلف، مدیران میتوانند اطلاعات مهم را در هر مکان و هر زمانی‌ از شبانه‌ روز، روی گوشی یا تبلت خود ببینند.

4- حذف خطاهای انسانی‌

استفاده از داشبورد ها، همچنین استفاده از حدس و گمان برای تصمیم گیری را کاهش میدهد. تجزیه، تحلیل و گزارش‌های همزمان، به مدیران کمک می‌کند که به راحتی‌ با تکیه بر واقعیات و نه احساس، تصمیم‌های مهم بگیرند. علاوه بر این، داشبورد، اشتراک گذاری اطلاعات مهم در شرکت را آسان کرده است. به عنوان مثال، مدیر عامل شرکت میتواند اطلاعات دقیق را با تمام دپارتمان‌های مربوطه به اشتراک بگذرد. این سیستم یک گردش کار بسیار کار آمد ایجاد می‌کند که از ارتباطات بی‌ مورد و اشتباه جلوگیری می‌کند.

5- مفیدتر کردن داده ها

توانایی مشاهده تحلیل داده‌ها به صورت بصری، اطلاعات را قابل فهم تر می‌کند. هنگامی که یک روند منفی‌ در حال شکل گیری است، مدیران میتوانند با شناسایی سریع آن و ایجاد برنامه و عمل درست، از تاثیر عمده آن جلوگیری کنند. مثل Peter Drucker که گفت: "اگر نتوانید چیزی را ارزیابی کنید، نمیتوانید آن را بهبود بخشید." داشبورد با اندازه گیری اطلاعاتی که در غیر اینصورت ممکن بود دیده نشوند، به مدیران اجازه بهبود مستمر میدهد.



با سرعت رو به افزایش کسب و کارها، دسترسی‌ به داده‌ها در زمان واقعی‌، و در نتیجه امکان اقدام لازم در مسیر و زمان درست، روز به روز برای مدیران مهم تر میشود. با کلان شدن حجم داده ها، کاملا روشن است که بهترین راه برای مدیران، استفاده از داشبورد‌های مصور و آنلاین میباشد.

منبع: www.vdash.ir
 

Zahrashz

Registered User
تاریخ عضویت
21 می 2015
نوشته‌ها
119
لایک‌ها
12
سن
36
نظرسنجی: مدیران جهانی‌ از فناوری چه میخواهند؟
به تازگی تحقیقی را بین مدیران اجرایی آسیا و اقیانوسیه که بخشی از اجلاس امسال همکاریهای اقتصادی آسیا و اقیانوسیه (APEC) بوده اند، انجام داده ایم تا به یافته هایی از اولویت‌ها و نقاط ضعف آنها برسیم. بیش از ۳۷۰ نفر از رهبران کسب و کار که در نظر سنجی PwC سال ۲۰۱۲ APEC شرکت کردند، برای بهره برداری از پتانسیل رشد منطقه خود را مشتاق نشان دادند. ما از آنها پرسیدیم که تا چه حد فناوری و نوآوری، موردنیاز آنها در سازمان‌هایشان برای حل مشکلات و به دست آوردن فرصت‌های جدید است؟

در ادامه سه حوزه‌ای که مدیران در آنها نیاز حیاتی و فوری برای فناوری و نوآوری را دارند خواهیم دید و همچنین پیشنهادات من برای اینکه چگونه تکنولوژی میتواند به مدیران برای رسیدن به خواسته‌هایشان کمک کند.

۶۷ درصد از مدیران گفتند که فناوری و نوآوری میتواند به آنها برای پیداکردن و حفظ استعدادها کمک کند

این واکنش قوی با در نظر گرفتن اینکه ۵۶ درصد از مدیران معتقد بودند که عمق استعداد برای نوآوری بسیار مهم است، تعجب آور نیست. و فقط ۹ درصد آنها از ترکیب نیروهای خود بسیار راضی‌ بودند. علاوه بر این، مدیران برای اینکه نیروی کار خود را تا حد ممکن گسترش دهند، اقدام به استخدام کارکنان برای جایگزینی کارگران میکنند. این دو حوزه‌ای هست که تکنولوژی میتواند برای حل چالش استخدام و حفظ نیرو به مدیران جهانی‌ کمک کند:

نیاز مبرم به استعدادهای فنی‌ برای تیم‌ خود

بعد از اینکه اکثر خدمات آی‎تی به شرکتهای دیگر سپرده شدند، بیشتر بخش‌های آی‎تی با کمبود مهارت‌های کافی‌ برای پیش‎بینی‌، طراحی و مدیریت راه حل‌های با کیفیت برای کسب و کارشان مواجه شدند. آنها دیگر در محل شرکت خود، کارکنان مسلط بر آخرین فناوری‌های روز مثل برنامه نویسی گوشی‎های همراه، داده‌های بزرگ و تجزیه، تحلیل و محاسبات کلود (ابری) ندارند. پس بخش تکنولوژی باید تلاش زیادی در استخدام‌های موثر برای رسیدن به نوآوری را نیز انجام دهد.

تنظیم سیاست‌های محل کار و فناوری‌های اجرایی در جهت افزایش رضایت کارکنان

مدیران آی‎تی نقش مهمی‌ در از بین بردن مقاومت کارکنان در برابر استفاده از آی‎تی و گسترش سیستم‌های همکاریهای داخلی‌ دارند. با این سیستم‌ها کارکنان میتوانند با زحمت کمتر و همواره، تبادل اطلاعت داشته باشند. کارکنان همیشه، در هر کجای جهان که باشند، از قوانین و فناوری‌هایی‌ که آنها را قادر می‌سازد که در کمترین زمان، بیشترین و بهترین محصولات را تولید کنند، استقبال میکنند. پرورش یک اکوسیستم متصل سازمانی، زنجیره‌ای را ایجاد می‌کند که کارکنان همیشه مطمئن هستند که میتوانند آن‎را بگیرند.

۵۸ درصد از مدیران معتقدند که فناوری و نوآوری در بهبود روابط با مشتریان موجود و بالقوه به آنها کمک می‌کند

بسیاری از مردم با شنیدن بهبود روابط با مشتریان، به مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) فکر میکنند. درست است که CRM برای ارائه خدمات بهتر به مشتری و هوشمندانه صحبت کردن با آنها لازم است، اما CRM فقط یک جنبه از همه آن چیزی است که برای تعمیق روابط با مشتریان لازم است. ارائه مشتری مداری از همهٔ جنبه‌های سازگار بسیار مهم هست. مدیر آی‎تی می‌بایست به خوبی با همه واحدهایی که با مشتری در ارتباط هستند، مثل توسعه محصول، بازاریابی، فروش و خدمات، همکاری کند تا بتواند به مدیر عامل شرکت نشان دهد که چگونه فناوری میتواند همچون قفلی بر وفاداری مشتریان باشد و با باز کردن قفل داده‌های مشتریان باعث ارائه محصولات و خدمات خلاقانه شود.

۵۵ درصد از مدیران معتقدند که فناوری و نوآوری در تسریع جمع‌آوری اطلاعت بازار به آنها کمک می‌کند

مدیران، فشاری که برای حرکت مستمر به سمت نوآوری وجود دارد را درک میکنند. نوآوری دوره‌ای و از هم گسسته برای بازار رقابتی کافی‌ نیست. مشتریان و سرمایه گذاران انتظار دارند که نوآوری همیشه در جریان باشد.

ترکیب تجزیه و تحلیل ترافیک مشتری با رسانه‌‌های اجتماعی میتواند تا حد زیادی به بهبود دید شرکت از بازار کمک کند و به شرکتها برای رسیدن به بینش بهتر و سریع تر برای رسیدن به استراتژی نوآوری اطلاع رسانی کند. در حال حاضر بسیاری از مدیران آی‎تی برای ایجاد برنامه‌های نظارت بر رسانه‌‌های اجتماعی، شروع به همکاری با مدیران بازاریابی کرده اند و انتظار داریم که با اینکار افزایش چشمگیری در سرعت این جریان ببینیم.

نظرسنجی Digital IQ در سال ۲۰۱۲ نشان داد که ۶۰ درصد از مدیران آی‎تی مستقیماً به مدیر عامل گزارش میدهند. دوره گزارش دادن مدیران آی‎تی به مدیران مالی‌ گذشته است و این نشان میدهد که مدیران عامل اهمیت آی‎تی به عنوان یک بخش توانمند در برنامه‌های شرکت را درک کرده اند.

مدیران آی‎تی آیا شما هم با چالش‌های اینچنینی روبه رو شده اید؟ آیا شما هم مسائلی‌ مشابه این با مدیر عامل شرکت خود دارید؟ با ما در میان بگذارید

منبع : vdash.ir
 

Zahrashz

Registered User
تاریخ عضویت
21 می 2015
نوشته‌ها
119
لایک‌ها
12
سن
36
چطور کسب و کارهای کوچک می توانند از داده های بزرگ استفاده کنند ؟

داده های بزرگ فقط برای کسب و کارهای بزرگ نیست . اگر اطلاعات و دانش روز در زمینه مدیریت را مطالعه نمایید ، هر روز مطالب زیادی راجع به داده های بزرگ خواهید دید .
داده های بزرگ چیستند ؟
مفهوم داده های بزرگ بسیار ساده است و در واقع همان چیزیست که نامش میگوید . اطلاعات و داده های بسیار زیاد که در واحد مگابایت یا گیگابایت قابل اندازه گیری نیستند و بیشتر در قالب ترابایت یا پتابایت میگنجند را داده های بزرگ مینامند که از نگرش های مختلف قابل تحلیل و بررسی است .
به گفته شرکت IBM روزانه حدود دو و نیم کوانتیلیوم بایت اطلاعات، توسط ما به وجود می آید . جالب است بدانید بیش از 90% داده ها در دنیای امروز ، تنها در 2 سال اخیر ایجاد شده اند .
به کسب و کار خود بیندیشید . در گذشته هیچ گاه اطلاعات به این شکل ذخیره و نگهداری نمیشد . ذخیره سازی بیشتر روی کاغذ بود که امکان تحلیل آنها در یک منظر بزرگ بسیار سخت و غیر قابل انجام بود .
البته امروزه تمامی کسب و کارهای کوچک هم به صورت الکترونیکی اطلاعات خود را طبقه بندی و ذخیره مینمایند . شاید در یک کسب و کار کوچک حجم کلی اطلاعات هیچ وقت از لحاظ حجمی به مقدار یک داده بزرگ نرسد ولی حقیقت این است که همان اطلاعات برای آن واحد در حکم داده بزرگ است ، چون تمام برنامه ریزی ها و سنجش ها و کنترل ها با بررسی همان اطلاعات ممکن خواهد بود . این با تعریف دیگر داده های بزرگ هماهنگ است . تعریف دیگر میگوید ، در تمام داده های بزرگ ، سه فاکتور اصلی وجود دارد : حجم زیاد، سرعت بالا و تنوع زیاد .
استفاده های کاربردی از داده های بزرگ بسیار گوناگون است که در ادامه مقاله به آن اشاره مینماییم .
1- با استفاده از داده های بزرگ به سادگی میتوانید از سلیقه مشتریان خود آگاه شوید .
برای مثال یک شرکت کوچک اجاره ویلا در ایالت کارولینای شمالی از نرم افزار جمع آوری و طبقه بندی داده های بزرگ استفاده مینمود . آنها پس از مدتی به سادگی زمان های کم مسافر و پرمسافر را پیش بینی میکردند و با تخمین زدن صحیح از نرخی که مسافران خواهند پرداخت ، در فصول مختلف ، قیمت و تعداد ویلاهای رزروی خود را به سادگی تنظیم مینمودند .
2- پیشرفت کیفی در تولید محصولات
شرکت های تجاری که اطلاعات خود را به طور الکترونیکی ثبت و طبقه بندی میکنند ، پس از مدتی به سادگی میتوانند مقدار مصرف و نوع مصرف مشتریان از محصولات خود را با نمودارها و جداول بررسی کنند و از این طریق خرید و فروش خود را تنظیم نمایند .
برای مثال پس از مدتی میتوان از روی داده های الکترونیکی حجیم و با کمک نرم افزارهای تحلیلگر و داشبوردهای مدیریتی متوجه شویم در کدام نقاط از شهر ، کدام محصولات ما خواهان بیشتری دارد و روی آن محصول در آن مکان بیشتر توجه کنیم . یا مثلا در کدام رنج سنی ، چه محصولی بیشتر به فروش میرسد ، با دانستن این مساله ، به سرعت میتوانیم فروش آن محصول را بالا ببریم . مثلا اگر رنج سنی 13 تا 17 سال ، میل زیادی به خرید کافه میکس دارند ، در کنار کتابخانه مخصوص دبیرستانی ها برای فروش کافه میکس اقدام نماییم .
3- ساخت حس از رسانه های اجتماعی
در مورد مقدار بسیار عظیمی از اطلاعات که در شبکه های اجتماعی وجود دارد بیندیشید . هر روز مشتریان شما اطلاعات فراوانی را با دیگران به اشتراک میگذارند که به شما کمک میکند بسیار سریع دایره هدف مشتریان خود را بیابید.
چیزی که در کسب و کار سنتی بیشتر شبیه یک رویا بود .
داشبوردها به ما این امکان را میدهند که در کمتر از چند ثانیه از وضعیت کنونی کسب و کار و نقاط ضعف و قدرتمان مطلع شویم و از داده های بزرگی که در طی زمان با دقت و توجه گرداوری کرده ایم ، نهایت استفاده را بنماییم .

مطالب مرتبط :

داشبورد مدیریتی چیست ؟

فقط مدیران بخوانند.
 

Zahrashz

Registered User
تاریخ عضویت
21 می 2015
نوشته‌ها
119
لایک‌ها
12
سن
36
در چند دقیقه، بهترین تصمیم را اتخاذ کنید!
از نیازهای اساسی سازمانها، دسترسی به اطلاعات کلیدی از میان حجم انبوهی از داده ها و امکان تحلیل آنها می باشد، که بتوانند عملکرد سازمان خود را اندازه گیری کنند و تصمیمات هوشمندانه و به موقع اتخاذ و در نهایت هزینه ها را کاهش دهند.

به همین دلیل نیازمند نرم افزاری پویا می باشند که اطلاعات مهم را به صورت یکپارچه به نمایش درآورد و تمامی مدیران بتوانند به راحتی به اطلاعات دسترسی پیدا کرده، مشکلات سازمان را بررسی و راه صحیح را جهت رسیدن به اهداف شناسایی کنند. زیرا امروزه سازمانهای بزرگ، برتر محسوب نمی شوند، بلکه برتر بودن از آن سازمانهایی است که سریع تر عمل می کنند. مزیت اصلی یک سازمان نسبت به رقبای خود، واکنش سریع نسبت به تغییرات است که تنها راه آن مطلع بودن از اطلاعات برای آگاهی از شرایط متغیر است.

منبع : وی دش
 

Zahrashz

Registered User
تاریخ عضویت
21 می 2015
نوشته‌ها
119
لایک‌ها
12
سن
36
امکانات و قابلیت های vdash

برای مشاهده امکانات کامل vdash به صفحه معرفی نرم افزار مراجعه نمایید.


نمایش گرافیکی اطلاعات
استفاده از گراف های استاندارد برای نمایش بهینه اطلاعات


مصور سازی روی نقشه
با آنالیز داده ها روی نقشه، اطلاعات را با نگاهی متفاوت خواهید دید.


به روز رسانی خودکار
دریافت آخرین تغییرات نرم افزار به صورت اتوماتیک


vdash روی موبایل
قابل استفاده بر روی دسکتاپ، لپ تاپ، تبلت و تلفن همراه


اشتراک گذاری داشبورد
تحلیل ها و داشبوردهای خودتان را با سایر همکاران به اشتراک بگذارید.


شاخص های کلیدی عملکرد (KPI)
نمایش همزمان عملکرد واقعی در کنار هدف برای ارزیابی بهتر
 

shirazi.66

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 ژانویه 2014
نوشته‌ها
136
لایک‌ها
84
سن
36
شاخص های کلیدی عملکرد فروشگاه های آنلاین چه هستند؟

این مقاله براساس اسلاید های ارائه شده در سمینار تنظیم و توسعه یک تجارت الکترونیکی موفق توسط دنییل بروتنی مدیر بازرگانی وب سایت زالاندو نوشته شده است.
اگر قصد راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی دارید، باید مطمئن باشید که دقیقا چکار می خواهید بکنید. در این مقاله ما به شما اطلاعات اساسی درباره آن بخش از بازار هدف و شاخص های کلیدی عملکرد را نشان خواهیم داد که ضروریست پیش از شروع هر کاری آنها را خوب فرا بگیرید.
تجارت الکترونیکی یکی از پرشتاپ ترین بخش های تجارت در دنیا است.در سال 2012 ارزش دلاری این بخش چیزی حدود 1.025 تریلیون دلار رسید که نسبت به سال 2011 ، 21 درصد رشد داشته است.
آمریکای شمالی یکی از بزرگترین بازارهای دنیاست گرچه که کشورهای آسیایی سریعتر در حال رشد و گسترش هستند. رشد تجارت الکترونیکی در اروپا 22% در مقایسه با سال 2011 و با ارزشی حدود 305 بیلیون پوند بیشتر شده است . بریتانیا، آلمان و فرانسه بزرگترین بازارهای اروپا می باشند. کشورهای اروپای شرقی نظیر هلند بصورت معناداری در حال رشد هستند.
در سال 2013 ، ایتالیا به شکل کاملا غیر قابل باوری حدود 15 درصد رشد از سایر کشورها (آمریکا +11% و بریتانیا +12% ) داشت.
براساس همین اطلاعات کوتاهی که بدان اشاره شد ، برخلاف آن چیزی که ممکن است فکر کنید بخاطر بحران های اقتصادی شروع یک تجارت آنلاین خوب نیست باید به شما بگوییم که خیر، بهترین زمان همین حالاست. اما چگونه ؟ در ادامه مطلب شما پیشنهادات عمومی را در می یابید که نیاز های کسب و کار شما را برطرف میکند.موفقیت هر شرکت آنلاینی بر پنج رکن اساسی استوار است:
محصول : سادگی اولویت اساسی برای تمام فروشگاه های آنلاین است. وب سایت شما نیاز دارد که ساده و راحت باشد
تجربه کاربری: سهولت در استفاده از وب سایت و کاربردی بودن شاخص مهمی در هر دو بازار جدید و رشد یافته است. مطمئن شوید که می توانید رفتار و مطابقت نیازهای مشتریانتان با صفحات وب سایت را رهگیری و مشاهده کنید.تلاش کنید راه های مرتب نمودن صحیح صفحات را بیابید و بهترین روشهای پرداخت را پیشنهاد دهید.
سیستم عملیاتی: بدین معنی است که یک سیستم حمل و نقل و خدمات مشتریان بسیار عالی راه اندازی کنید . از طریق ساختار عملیاتی کسب و کار ، ارتباط مستقیم با مشتریان را عملیاتی کنید. این یکی از عواملی کلیدی در جهت ایجاد اعتماد در بین مشتریان و شرکت می باشد.
بازاریابی: یک تیم قوی و موفق بازاریابی آنلاین به شما این امکان را می دهد که بتوانید مشتریان واقعی را هدف قرار دهید و بهره وری هزینه های بازاریابی را بهبود ببخشید .
طبقه بندی: پیشنهادی ایجاد کنید که نیازهای مشتریان هدف شما را منعکس نماید.
برخی شاخص های کلیدی عملکرد وجود دارد که شما باید به هنگام راه اندازی کسب و کار آنلاین خود با اطمینان به آنها نگاه کنید . اهمیت برخی از این شاخص ها در استفاده و رهگیری بررسی های اولیه کسب و کار می باشد. بعنوان مثال برای گام های اولیه استارتاپ شما، تعداد سفارشات مهم تر از میانگین اندازه سبدهای خرید است ( میانگین مبلغ هزینه شده توسط یک مشتری)که می تواند تحت تاثیر قرار گیرد. بالاخص در اولین باری که توسط کمپین های تخفیف دهی برای راه اندازی فروش محصولات صورت می گیرد.

image.axd

تعداد مشتریان برگشتی یکی از شاخص های سودآوری محصولات است. با این حال این امر به محیط رقابتی و هزینه های بازاریابی بستگی دارد. حتی شاخص هایی که ممکن است منفی بنظر برسد، نظیر نرخ برگشت (اندازه گیری مشتریانی که مجددا جهت خرید به وب سایت بر می گردند) جهت رهگیری بسیار مهم است و شما باید پیوسته در جهت افزایش آن کار کنید.
نرخ بازگشت بالا نشان ا�� تعامل نزدیک و بالاتری بین مشتریان و شرکت شما است که باعث افزایش احتمالی جهت نهایی کردن فروش محصولات می گردد.شاید این بسیار بدشانسی باشد که این شاخص در کشور ایتالیا بسیار بالاست. مشتریان ایتالیایی معمولاً بصورت آنلاین خرید نمی کنند مگر اینکه 100 درصد مطمئن باشند . بنابراین در آنجا شاخص برگشت یک خرید، غیر معمول است.
برای صحبت درباره شاخص ها یP&L لازم است که مطمئن شوید که PC2 ( سود خالص هر سفارش قبل از محاسبه هزینه های بازاریابی) سایت شما مثبت است حتی اگر در ابتدای فعالیت های فروشگاه آنلاینتان است. این بدین معنیست که شما باید پیوسته میزان فروش وب سایت خود را پس از کم کردن هزینه های لجستیک و خدمات مشتریان مثبت نگه دارید.
EBIT ( درآمد قبل از سود و مالیات) منفی در آغاز به عوامل درونی کسب و کار مربوط است و به این معنیست که سطح بالایی از پول نقد برای راه اندازی کسب و کار هزینه شده است . هزینه های بازاریابی مخصوصاً در سالهای اولیه می تواند بسیار بالا باشد. هزینه هر بازدید، هر جذب کاربر، و هر فروش در بخش ها و نواحی مختلف جغرافیایی، موضوعی بسیار متفاوت باشد.
هوشیار باشید که تطابق با قوانین و مسائل هر کشوری می تواند تاثیر بسیار زیادی بر نحوه عملکرد کسب و کار شما داشته باشد.بعنوان مثال براساس تجربه ی که شرکت زالاندو در ایتالیا داشته است صرف هزینه و زمان برای تبلیغات تلویزیونی بسیار سازنده تر از هزینه های تبلیغات اینترنتی بوده است.

منبع : vdash.ir
 
بالا