آژانس هواپیماییexchanging

دامنه فارسی رو چیکار کنم

شروع موضوع توسط amirb55 ‏3 جولای 2010 در انجمن میزبانی وب

  1. amirb55

    amirb55 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 می 2005
    نوشته ها:
    1,719
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    نارمک
    سلام
    میخوام تو پنل whm یک دامنه فارسی رو اضافه کنم حالا یا بصورت سایت جدید یا بصورت پارک روی یک دامنه دیگه هر کاری میکنم میگه دامنه معتبر نیست
    کسی میدونه چه باید بکنم؟
     
  2. mahallat

    mahallat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    749
    تشکر شده:
    30
    محل سکونت:
    Tehran
    با سلام
    دوست گرامی پنل نمایندگی که دارید احتمالا با ایرانی ها مشکل داره خیلی از دوستانی که قابلیت کار با دامین ir و cpanel را به علت تحریم نداشتند به دایرکت ادمین پناهنده شدند ولی به هر حال اگر از جای درست و حسابی نمایندگی داشته باشی 100% توسط whm می تونی با دامین ir کار کنی.
     
  3. amirb55

    amirb55 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 می 2005
    نوشته ها:
    1,719
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    نارمک
    بله چون جای درست و حسابی نمایندگی دارم مشکل حل شد!
    راه حل را با راهنمایی پشتیبانی یافتم!
    باید در سایت http://mct.verisign-grs.com/ دامنه فارسی را تبدیل کنیم بعد حاصل تبدیل را در پنل whm ست کنیم
    موفق باشید
     
  4. mahallat

    mahallat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    749
    تشکر شده:
    30
    محل سکونت:
    Tehran
    با سلام
    خیلی خوب که شما مشکلتون حل شد ولی به هر حال ما که 4 سال هست داریم با cpanel و whm کار می کنیم تا به حال نیازی به تبدیل دامین ir نداشتیم.به هر حال موفق باشید.
     
  5. amirb55

    amirb55 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 می 2005
    نوشته ها:
    1,719
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    نارمک
    شما هدفت رفع مشکله یا تبلیغات برای خودت ؟
    شما تا حالا چند دامنه فارسی در whm ثبت کردید ؟ دامنه فارسی مثل ((عباس.ایران))
     
  6. mahallat

    mahallat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    749
    تشکر شده:
    30
    محل سکونت:
    Tehran
    با سلام
    دوست گرامی ما نیازی به تبلیغ نداریم و توی سرچ هاست و کلمات تابعه صفحه اول و دوم گوگل هستیم هدف تنها کمک بود گه اگر شما ناراحت شدید من عذر می خوام .در ضمن من منظور شما را بد متوجه شدم و از دامنه فارسی ir را فرض کردم نه .ایران برای این کار فرمایش شما صحیح هست و باید مبدل idn استفاده کرد این لینک هم کد این کار را برای قرار دادن در وب سایت شما انجام می ده که می تونید از این به بعد از وب سایت خوتون برای این کار استفاده کنید.خودشون گفتن باعث افزایش رنکینگ هم می شه http://seo.parsiblog.com/1384123.htm
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. amirb55

    amirb55 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 می 2005
    نوشته ها:
    1,719
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    نارمک
    سلام
    اوکی!
    من ناراحت نشدم عزیز ... شاید نوشتم به نظرتون تند اومده اما لطیف بخونید لطفا!! :)

    راستی یه سوالی چند وقت پیش یک بنده خدایی به من گفت سایتم رو ببین وقتی بهش گفتم دومینت رو بگو (پشت تلفن بود) گفت تو آدرس بار بزن فلان چیز ! ( الان هر چی فکر میکنم یادم نیست عبارتش چی بود) یک کلمه فارسی گفت من هم همون موقع فایرفاکسم باز بود تو آدرس بار اون عبارت رو زدن مثلا گسترش انفورماتیک و بعد اینترنزدم انتظار داشتم جستجوگر گوگل (جستجوگر پیشفرض مرورگرم) لیست سایتهای را نشان دهد اما یک دفعه دیدم وارد سایت طرف شدم ! به روی خودم نیاوردم اما کف کردم !!!
    میدونی چیکار کرده ؟!

    توضیح بیشتر : من در آدرس بار زدم مثلا گسترش انفورماتیک و اینتر زدم باز مثلا وارد سایت gostaresh anormatic. net شد !
    البته همین کار رو در کروم گوگل کردم همون موقع گوگل را آورد با نتایج جستجو عبارت فوق!

    پ ن : کاش سایت طرف یادم بیاد!!
     
    Last edited: ‏4 جولای 2010
  9. amirb55

    amirb55 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 می 2005
    نوشته ها:
    1,719
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    نارمک
    یادم اومد عبارت این بود "گروه صنعتی اکسیر" اینو در آدرس بار فایرفاکس که میزنی (دست کم تو سیستم من) میره تو سایت طرف!
    البته تو کروم و آی ای نشد
     
  10. mahallat

    mahallat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    749
    تشکر شده:
    30
    محل سکونت:
    Tehran
    با سلام
    خواهش می کنم من این عبارت را توی فایر زدم ولی سایتی باز نشد و رفت روی مرورگر پیش فرض و اگر هم راهی واسه این کار باشه من بلد نیستم.البته هر جور فکر می کنم به نتیجه ای نمی رسم چون نباید این جوری باشه.
     
  11. mahallat

    mahallat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    749
    تشکر شده:
    30
    محل سکونت:
    Tehran
    با سلام
    خواهش می کنم من این عبارت را توی فایر زدم ولی سایتی باز نشد و رفت روی مرورگر پیش فرض و اگر هم راهی واسه این کار باشه من بلد نیستم.البته هر جور فکر می کنم به نتیجه ای نمی رسم چون نباید این جوری باشه.
     
  12. mosyhey1

    mosyhey1 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2005
    نوشته ها:
    224
    تشکر شده:
    4
    جناب amirb55 ممنون، عجب نکته جالبی. برای بعضی سایت های دیگر هم امتحان کردم شد؛ البته روی فایر فاکس. شاید فایر فاکس از عنوان منحصر به فرد سایت ها استفاده می کند و یا از اولین یافته در گوگل.
     
  13. amirb55

    amirb55 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 می 2005
    نوشته ها:
    1,719
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    نارمک
    سلام ولی رو سیستم من میشه !
    روی سیستم این دوستمون هم شده
    میشه بقیه مواردی که امتحان کردید و شده رو بگید
    فکر نکنم یافته اول گوگل باشه چون در اون صورت برای همه عبارتها باید سایت بیاره! دست کم سایت عسل هزار گیاه که سایت خودم هست و اول گوگله نمیاد!!


    منتظر میمانیم شاید احدی از دوستان بتونه مشکل رو حل کنه !

    پ ن : کاش مدیر انجمن این چند پست اخیر رو در تاپیک جدایی منتقل میکرد (موضوع داره بیخ پیدا میکنه)
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. amirb55

    amirb55 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 می 2005
    نوشته ها:
    1,719
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    نارمک
    همیشه هم درست کار نمیکنه ! الان زدم kiaweb نه گوگل را آورد نه Kiaweb.com رو رفت سایت ماشین های کیا را آورد!



    بعد از مدتی :

    یافتم ! این قابلیت در فایرفاکس 3 به بالا هست
    اما اینکه چطوری میفهمه که کی به کی هست هنوز نیافتم
     
    Last edited: ‏5 جولای 2010
  16. mahallat

    mahallat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    749
    تشکر شده:
    30
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام
    فایر فاکس من 3.5.11 هست یعنی ورژن آخر فکر کنم باشه ولی چرا این کارا نمیکنه تا میزنم تولبار الکسام فعال می شه و می ره رو مرور گر گوگل البته از تولبار الکسا سایر دوستان لطفا تست کنید و جواب بدید.
     
  17. elnaz85

    elnaz85 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    364
    تشکر شده:
    1
    واسه من هم میاد.
    واسه خیلی از سایتها اینجوری میشه مثلا: پرشین وی
     
  18. mosyhey1

    mosyhey1 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2005
    نوشته ها:
    224
    تشکر شده:
    4
    بله؛ مثلاً دهخدا، ایران خودرو یا ایرانخودرو، صنام، پرشین تولز، عکاسی، کرمان خودرو، پیشگامان کویر و .... البته بعضی از این سایت ها روی هیستوری بود و بعضی برای بار اول بود که می رفتم.
     
    Last edited: ‏6 جولای 2010