آژانس هواپیماییexchanging

درخواست راهنمايي در مورد نصب اسكريپت: فايل‌هاي PHP به صورت صفحه سفيد خالي ظاهر ميشوند

شروع موضوع توسط 3POWER ‏16 دسامبر 2007 در انجمن PHP

  1. 3POWER

    3POWER Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    2,318
    تشکر شده:
    154
    آقا من اين‌بار در نصب اسكريپ مشكل جدي پيدا كردم واقعآ چند روزيه منو الاف كرده!

    بعد از آپلود تمامي فايلهاي اسكريپت وقتي به index.php مراجعه ميكنم يا حتي به install.php كه مراجعه ميكنم صفحه سفيد ميده و واقعآ‌نميدونم چي‌كار بايد بكنم...

    از ساپورت اسكريپت هم ميگويند بعضي فايلهايي داخل اسكريپت هستند كه در نامشان از حروف بزرگ استفاده شده كه بعد از آپلود از طريق برنامه FTP يا ... تغيير نام ميدهند به حروف كوچكتر كه اين علت مسأله هست و آنها را به حالت اوليه خود برگردانيد حل ميشه. ولي من بازهم مشكل حل نشده، فقط بگيد ديگه چيكار بايد بكنم؟...

    متشكر
     
  2. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    احتمالا داره fatal error ای چیزی میده در حالی که error_roporting روی 0 هست !! (تجربه شخصی !!)
     
  3. 3POWER

    3POWER Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    2,318
    تشکر شده:
    154
    خوب يه راه حلي بگو :-D
     
  4. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    اینو به ساپورت ایکریپت بگو احتمالا تا حالا به فکرش نرسیده باشه !

    /

    error_reporting رو خوب روشن کن :-/
     
  5. hmsn

    hmsn کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آگوست 2006
    نوشته ها:
    196
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تو يه خونمون
    سلام دوست خوب من هم فقط يه تجربه شخصي بگم
    كه انكدينگ فايل رو عوض كن ، البته نه با هدر و اين چيزا
    خود فايل
     
  6. hossein_asp

    hossein_asp کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    جایی که خدا نباشد
    اسکی آپلود نکردی؟تو لوکال جواب میده؟اگه اسکی آپلود کردی باینری آپلود کن
     
  7. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    ميشه بگي چه اسكريپتي هست؟
    تجربه شخصي ميگه يه ارور ميده كه شما نميبيني. اول فايل config (اگر هست) يا تو همون Install.php اين رو بذار:
    PHP:
    error_reporting(E_ALL);
     
  8. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    خوب این چه فرقی با حرف من داشت؟؟
     
  9. mohsenshahbazi

    mohsenshahbazi همکار بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    4,018
    تشکر شده:
    3,858
    محل سکونت:
    اصفهان
  10. 3POWER

    3POWER Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    2,318
    تشکر شده:
    154
    خوب گفتم شما بيشتر واردي احتمالآ در نصب PHPLD!

    من فايل زيپ رو آپلود كردم و منبسط كردم...
     
  11. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    هيچي شاهد جان. مال u رو نديدم . شرمنده.