برگزیده های پرشین تولز

درخواست راهنمایی در مورد شیرینی فروشی

el digo

Registered User
تاریخ عضویت
2 ژانویه 2013
نوشته‌ها
468
لایک‌ها
170
سن
30
محل سکونت
مشهد
سلام دوستان
هفت ماه پیش مغازه ای رو در پایین شهر مشهد اجاره کردیم برای شغل شیرینی فروشی،۱۵۰ متر هست و تصمیم داشتیم بعنوان کارگاه و مغازه ازش استفاده کنیم،متاسفانه بنا ب شرایطی ک ایجاد شد و نقدینگی دستم نرسید کارگاه هنوز راه نیفتاده و مجبوریم جنس رو از تولیدی و کارگاه های دیگه تامین کنیم،مشکلات زیادی ازین بابت وجود داره،مثلا شب عید ب اندازه جنس نمیرسونن،جنس کیفیتش بالا پایین میشه و...ما اوایل با یکجا کار میکردیم کیفیت خیلی خوبی داشت و حسابی بین مشتریها جا افتادیم اما جنس کافی نمیرسوند،الان با یک جا کار میکنیم باز کیفیت نداره و داریم پیش مشتری خراب میشیم
قیمت لوازم و تجهیزاتم طوریه ک فکر نمیکنم بتونم بخرم حالا حالاها مثلا یک فر برقی سال پیش ۹۰ تومن بوده و امسال ۱۶۰ میلیون قیمتش شده
اینم بگم برادرم ک تو این مغازه با هم کار میکنیم استادکار کیک ساز و ترکاره و کارش هم واقعا خیلی تمیزه و ۱۴ سال سابقه داره اما کاسب نبوده و تا الان برای بقیه کار کرده
من تو فکرم هست اینجا تجهیزات فروشگاه خیلی زیاده،سه تا یخچال ویترینی جدیده،دوتا فریزر بستنی یخچال نوشابه و ویترین و قفسه و... بجای روال فعلی بریم بالاشهر مغازه اجرا کنیم فقط یک یخچال کیک داشته باشیم و فر مینی و لوازم دیگه رو بخریم و فقط کیک بفروشیم و لوازم جشن تولد
حالا لطفا راهنمایی کنید
 

MihanV

مدیر بخش سیستمهای مدیریت محتوای وب سایت
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
29 جولای 2010
نوشته‌ها
11,169
لایک‌ها
23,513
محل سکونت
کرج
به این فکر کردید که الان کرونا هست و تولد و جشن ها کمتر برگزار میشه و تخصصی کار کردن روی کیک و تولد ممکنه جواب نده
 

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2015
نوشته‌ها
9,551
لایک‌ها
10,857
محل سکونت
❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️
اصل درآمد شیرینی فروشی به برند شدنه ، یکی میشناسم فقط اسمش اومده تو ذهن مردم ، دیگه پول پارو میکنه
ولی روغن نباشه کار تعطیله
یه کاری بزن که بقیه نزده باشن مثلا رستوران وگان(گیاهخواری)
 

el digo

Registered User
تاریخ عضویت
2 ژانویه 2013
نوشته‌ها
468
لایک‌ها
170
سن
30
محل سکونت
مشهد
به این فکر کردید که الان کرونا هست و تولد و جشن ها کمتر برگزار میشه و تخصصی کار کردن روی کیک و تولد ممکنه جواب نده
منم قبل ازینکه اینجا رو راه بندازم نکران کرونا بودم اما الان ب چشم دیدم ک ملت کرونا رو دایورت کردن،درسته شاید مثل قبل نباشه دورهمی ها و جشنا اما هنوزم دورهمی های کوچیک و خانوادگی سرجاشه
 

el digo

Registered User
تاریخ عضویت
2 ژانویه 2013
نوشته‌ها
468
لایک‌ها
170
سن
30
محل سکونت
مشهد
اصل درآمد شیرینی فروشی به برند شدنه ، یکی میشناسم فقط اسمش اومده تو ذهن مردم ، دیگه پول پارو میکنه
ولی روغن نباشه کار تعطیله
یه کاری بزن که بقیه نزده باشن مثلا رستوران وگان(گیاهخواری)
درسته منم از اول ایده ی خودم این بود ک طوری کار کنیم ک ب سمت برند شدن حرکت کنیم اما تصمیم گیرنده من نبودم
در مورد کار جدید هم سخته بخوایم زمینه کاری رو عوض کنیم
 
بالا