آژانس هواپیماییexchanging

درخواست یک کد جاوا برای فوتر سایت ها

شروع موضوع توسط mr_net ‏19 می 2010 در انجمن JavaScript , VBScript

  1. mr_net

    mr_net Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 مارس 2009
    نوشته ها:
    2,488
    تشکر شده:
    277
    محل سکونت:
    InterNet
    من یک 10 تا سایت دارم
    و میخوام هر سری یک لینک جدید اضافه کنم یا اینکه بردارم
    و کاره سختی هست برای 10 سایت باید وارد پنل هر کدوم بشم و قالب رو ادیت کنم تا کد لینک رو اضافه کنم
    حالا میخواستم ببینم راهه حلی براش هست که یک کد رو تو تمام سایت ها بزارم و هر سری یک جارو ادیت کنم ؟
    ای فرم نمیخوام و چیزی که باعث مخرب بودن از طرف گوگل
    یا اینکه گوگل به لینک ها اهمیت نده ..
    با تشکر
     
  2. darioushjh

    darioushjh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    876
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    تهران - ولیعصر http://DJH
    خیلی سادست برارد
    باید با documet write کار کنید
    من یه نمونه رو خودم نوشتم مدتهاست استفاده میکنم
    فکر کنم همین به کاره شما هم میاد:

    http://djh.ir/shared/links.js

    موفق باشی
    داریــــــــــوش
     
  3. mr_net

    mr_net Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 مارس 2009
    نوشته ها:
    2,488
    تشکر شده:
    277
    محل سکونت:
    InterNet
    اقا ممنون ولی من اصلا متوجه نشدم چطوری باید ازش استفاده کنم
    اگه میشه یک توضیح بهم بدید
    تشکر
     
  4. darioushjh

    darioushjh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    876
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    تهران - ولیعصر http://DJH
    خیلی سادست برادر

    شما توی فوتر یا آخر کدهای هر صفحه ای که میخواید نشون داده بشه همچین کدی رو باید بزارید:

    <script src="../shared/links.js" type="text/javascript"></script>
    با این کد این فایل رو داخله صفحه فراخوانی میکنید

    بقیش دیگه شامل تغییرات در همین فایل میشه و گزینه ها و لینک هایی که دوست دارید رو میزارید و والسلام

    هر وقت هم خواستید تغییری بدید تو هیمن فایل اعمال میکنید تیو تمامی صفحه ها اعمال میشه
     
  5. mr_net

    mr_net Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 مارس 2009
    نوشته ها:
    2,488
    تشکر شده:
    277
    محل سکونت:
    InterNet
    من این کارو کردم ولی کارم یکم سخت تر شد
    چون بایت تو اون فایل جی اس جلوی داکیومنت رایت همه کد ها تو یک خط باشه وگرنه اجرا نمیشه
    کاره دیگه نمیشه کرد.لینک های من خط کد زیاد دارن . فارسی هم هست . استایل هم دارن . ممنون میشم راهنمایی کنید .
     
  6. darioushjh

    darioushjh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    876
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    تهران - ولیعصر http://DJH
    خوب شما میتونید از چندین داکیومن رایت استفاده کنید اگر یکیش کمه
    استایل های اضافی روهم کم کنیم و یکی کنیم فکر نکنم از نظره جا مشکلی داشته باشید

    اول تو حالته باز ویرایش کنیدشون و کارهاتون رو بکنید بعد همه رو توی یه خط میکنیم
     
  7. appbannerkhuniresbanner