آژانس هواپیمایی
pop up

دستم به دامنتون..كمــــــــــــــــــــــــــــــــك

شروع موضوع توسط Soroosh63 ‏7 آپریل 2003 در انجمن سرویسهای سایت ساز

  1. Soroosh63

    Soroosh63 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    51
    تشکر شده:
    0
    من حقيقتش خواستم وبلاگم رو بزارم كنار وب سايتم كه روي نت فيرمز هستش كه مثلا كلاسش بره بالا (جون خودم). بعد همونطور كه ميدونين انتقال بلاگر روي سرورهاي مجاني مشكل داره...ولي فقط يه راه داره و اونم استفاده از يه IFRAME هست و قراردادن اون وبلاگ در داخل IFRAME .
    حالا من همه كاراشو كردم فقط مشكلم اينه كه وقتي صفحه رو ميبينم توي اون قسمت Iframe يه اسكرول بار افقي (يا همون HORIZONTAL SCROLLBAR ) رو الکی میندازه توی آی.فریم و کلی روی اعصابم راه میره...
    در صورتی که مثلا این وب سایت همین کار رو به زیبایی کرده بدون هیچ مشکل..
    <a href='http://MOJTABAGOL.NETFIRMS.COM' target='_blank'>http://MOJTABAGOL.NETFIRMS.COM</a>
    اينو هم مطمن هستم كه مشكل صد درصد از وبلاگ هست نه از صفحه روي نت فيرمز.
    مثلا وبلاگ همين دوستي كه گفتم رو يه سري بزنين:
    <a href='http://mojtabagolweblog.blogspot.com' target='_blank'>http://mojtabagolweblog.blogspot.com</a>
    يه كاري اين دوست كرده توي اين تمپليت بلاگر كه هرجا بره توي IRFRAME به قول معروف يه جورايي Justify بشه و خلاصه نيازي به اسكرول بار افقي نداشته باشه. چون من توي همون فريم كه لينك دادم يه وبلاگ ايشون خيلي قشنگ درست كار ميكرد..حتي سايز فريم رو هم كه دستكاري ميكردم بازم اون صفحه وبلاگ خوشو فيت صفحه ميكرد..
    به هر حال اگه كسي به من كمك كنه واقعا كمك بزرگي در حقم كرده...
    قربون همتون
    سروش
     
  2. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,508
    محل سکونت:
    Internet
    كاش يه لينك ميذاشتي... ولي در هر صورت. اگه توي اون صفحه داخلي ، عكس يا چيزي كه عرضش از عرض اون فريم بيشتر نداشته باشه ، خود به خود مشكلي ايجاد نميشه. به شرطي كه خودت اسكرول بار را در حالت If Needed گذاشته باشي.
    ولي من حدس ميزنم عرض اون صفحه داخلي و محتوياتش زياد تر از فريم است.