آژانس هواپیماییexchanging

دوتا سيستم رو از طريق USB چجوري شبكه كنم

شروع موضوع توسط richman ‏2 جولای 2005 در انجمن شبکه

  1. richman

    richman کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آگوست 2004
    نوشته ها:
    49
    تشکر شده:
    0
    من ميخوام دوتا سيستم رو از طريق USB شبكه كنم
    لطفا اگه تجربه اي در اين زمينه داريد كمك كنيد.
     
  2. Siavash25

    Siavash25 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    500
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Germany
    راستش من خودم هم تاحالا اين کارو نکردم،اما يه جا خونده بودم که شما بايد
    سی دی شو تو هر 2 سيستم
    اينستال کنی.( Direct Connection ).و بعدن برا شما تو هر 2 سيستم يک کارت شبکه مجازی درست
    ميکنه،ديگه حالا مثل اين ميمونه که شما 2 تا کارت شبکه داريد و بايد دست به کار شيد.اگر تا اين
    جا تونستی پيش بيای و بقيه راره رو بلد نبودی بگو تا برات بگم.اما از نظر سرعت و قيمت
    تا جا که من ميدونم داشتن 2 تا کارت شبکه و استفاده از کابل کراس اور ،خيلی به صرف ميباشد.
    موفق باشيد.
     
  3. dammkon

    dammkon کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 فوریه 2005
    نوشته ها:
    42
    تشکر شده:
    0
    سلا عزيز جان
    من هم تا الان اين كار را انجام ندادم ولي فكر كنم به شكل كابل لينك قديم كه توسط پورت پارالل وصل ميشد به هم وصل شوند
    اين هو در قسمت comunication بايد اينستال كني بعد 1 سيستم به عنوان host و بعدي به عنوان client وصل ميشوند :blink:
     
  4. pt_tomcat

    pt_tomcat کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    6
    تشکر شده:
    0
    سلام
    بله ميشه اينكار را انجامداد

    با هر كدوم از پورتهاي پشت سيستم 9pin ,25pin ,usb البته تو ويندوز يونيكس رو نميدونم

    ولي سرعتش خيلي خيلي پاين هستش يچيزي تو مايه هاي 33.6 بيت در ثانيه
     
  5. kima

    kima Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    419
    تشکر شده:
    126
    نمیدونم با این همه قدرت و سرعتی که یو اس بی داره چرا در ضمینه شبکه پیشرفت نکرده و هاب و سوییچ هایی نیامده که مثل هاب های شبکه معمولی باشه اما واسه یو اس بی
    یا نمیشه با یو اس بی راحت 2 تا کامپیوتر را به هم وصل کرد
     
  6. daftarekhaterat

    daftarekhaterat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2003
    نوشته ها:
    4,974
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    در قلب پاك او
    والا من با كابل USB دو تا كامپيوتر رو به هم وصل ميكنم و اطلاعات رو منتقل ميكنم اما شبكه نميكنه.
    البته به گمونم توي سايت سازنده اش يه نوع هم واسه شبكه شدن بود. اما توي يزد من جايي نديدم.
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    اتفاقا Hub هاي USB رو من خودم تو بازار رضا و مركز كامپيوتر ايران ديدم ولي ظاهرا براي استفاده از اون نياز به نرم افزار مخصوص به خودش هست.
     
  9. ealia

    ealia کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    36
    تشکر شده:
    0
    بسم الله
    سلام
    من يه زماني اين موضوع خيلي فكرم رو مشغول كرده بود و از خيلي ها هم راجع به اين موضوع پرسيدم و نهايتا به اين نتيجه رسيدم كه با برنامه pc anywhere نسخه 9 به بعد ميشه ولي چون بعد از اون ديگه پيگيري نكردم و امكانش برام فراهم نشد ديگه با اين برنامه امتحان نكردم شما مي تونيد امتحان كنيد و نتيجه رو به همه بگيد.
    يه نكته رو هم بايد اضافه كنم چونكه علي الظاهر اشتباه درك شده . هاب يو اس بي صرفا براي اضافه كردن تعداد پورتهاي يو اس بي هست (براي اونهايي كه تعداد يو اس بي هاي مادر بورد متناسب با ديوايس هاي اونها نيست).
     
  10. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    اوني كه من ديدم واقعا هاب USB بود نه اين تبديل مثلا يك به 5 پورت USB.
     
  11. kima

    kima Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    419
    تشکر شده:
    126
    فرزندم اون هموني هست كه ميگي
    منظور من از ها يك چيز مثل سويچ شبكه بود
     
  12. richman

    richman کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آگوست 2004
    نوشته ها:
    49
    تشکر شده:
    0
    براي من همينقدرشم كافيه
    اگه بيشتر توضيح بدي كه چجوري اين كارو ميكني ممنون ميشم :rolleyes:
     
  13. richman

    richman کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آگوست 2004
    نوشته ها:
    49
    تشکر شده:
    0
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. richman

    richman کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آگوست 2004
    نوشته ها:
    49
    تشکر شده:
    0
    نمونش رو هم اينجا با قيمت 29 دلار ميشه ديد
    فقط من مي خوام بدونم كه اين كابل به اصطلاح USB Bridge چه چيز خاصي داره كه اينقدر قيمتشه؟
     
  16. kima

    kima Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    419
    تشکر شده:
    126
    هيچ چيز خاصي نداره
    فقط كپي رايت نرم افزارش هست و پول جديد بودن كارشون رو مي خورن
     
  17. richman

    richman کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آگوست 2004
    نوشته ها:
    49
    تشکر شده:
    0
    شما هم با يه همچين كابل و نرم افزاري اين كارو مي كردين
     
  18. daftarekhaterat

    daftarekhaterat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2003
    نوشته ها:
    4,974
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    در قلب پاك او
    بله. دقيقا همينجور كابلي هست.
    دو تا برنامه بايد روي 2 تا كامپيوتر نصب بشه بعد وقتي برنامه ها رو باز كني و كابل رو وصل كني با سرعت 1 مگ در ثانيه (usb2) ميتوني اطلاعات رو منتقل كني.
     
  19. Persianit

    Persianit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    910
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    پای کامپیوتر
    توي يزد چي پيدا ميشه ( ببخشيد ولي وقتي آدم پاشو توي يزد مي زاره انگار رفته قحطي) چون خودم توي يزد درس مي خونم گفتم. فكر نكنيد كه الكي گفتم
     
  20. daftarekhaterat

    daftarekhaterat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2003
    نوشته ها:
    4,974
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    در قلب پاك او
    [​IMG] اي بابا! من خودم يزدي هستم! از يزد خريدم!
    تكنو 2000 خيابان فرخي.
    خودشون يكي كابلش رو داشتن. البته من هم سفارش دادم برام آورد. گمونم هنوز هم داشته باشن.