exchanging

دوستان من به چه جور ويزايي نياز دارم؟!

شروع موضوع توسط light moon ‏14 سپتامبر 2007 در انجمن گردشگری و مهاجرت

  1. light moon

    light moon کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 آپریل 2007
    نوشته ها:
    96
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    WanteD!!
    سلام

    دوستان عزيز من الان 18 سالمه براي تحصيلم ميخوام برم فرانسه ... زبونشم خيلي خيلي كم بلدم :(
    اما يكي از آشناهامون اونجاست .. راستي سربازي هم هنوز نرفتم.
    خواستم ببينيم آيا راهي وجود داره كه من برم پيش اون كسي كه خدمتتون عرض كردم و يه دو سالي اونجا باشم و هم زبانشونو ياد بگيرم و هم با محيط آشنا بشم و بعد از اون پذيرش از يه دانشگاه بگيرم ؟
     
  2. آبراهام_66

    آبراهام_66 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 جولای 2007
    نوشته ها:
    85
    تشکر شده:
    0
    عزیز من فکر کنم هیچ راهی وجود نداره که بری
    ا- برای خروج از کشور باید سربازی بری .
    2-ویزای فرانسه و کلا اروپا به این سادگیها نمیدن .
     
  3. taher007

    taher007 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    114
    تشکر شده:
    1
    بدون سربازی هم میشه فک کنم (برای تحصیل)... باید سند خانه را ودیعه بگذارید...
     
  4. clapton

    clapton کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    26
    تشکر شده:
    0
    دوست عزیز شما در یه حالت میتونید از کشور خارج شید اونم فقط برای ادامه تحصیل
    اما برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی شما باید حتما مدرک DALF زبان فرانسه رو داشته باشید که کار زیاد آسونی نیست (تخصصی تر از DELF هست)
    (دانش‌آموزانی كه تحصیلات متوسطه را به پایان رسانده‌اند و مایل‌ا ند تحصیلات دانشگاهی خود را در فرانسه شروع كنند باید ابتدا امتحان سدوست (CEDUST) (مدرك زبان برای تقاضای پذیرش اولیه در آموزش عالی) را با موفقیت بگذرانند یا موفق به اخذ دیپلم دالف (DALF) (دیپلم زبان فرانسه پیشرفته) شوند. )
    این عین جمله ی سفارت فرانسه برای دادن ویزا به شما می باشد
    به نظر من شما بهتر تا کارشناسی تو همین جا بخونید و برای ارشد و دکترا برید اونجا و تو این فرصت میتونید زبان خودتونو تکمیل کنید .
    در ضمن برای خروج از کشور مشکلی ندارید معافیت تحصیلی بهتون میدن فقط باید 15 میلیون تومان یا معادل اون سند وثیقه بگذارید و یک مدرک زبان که همین DALF کافیه.
    اگه باز سوالی داشتید من در خدمتتون هستم..
    موفق باشید
     
  5. light moon

    light moon کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 آپریل 2007
    نوشته ها:
    96
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    WanteD!!
    دوستان ممنون از راهنمايياتون

    clapton عزيز با توجه به صحبتهاي شما يعني هيچ راهي وجود نداره كه من اول يكي - دو سال اونجا بمونم و بعد براي دانشگاه اقدام كنم؟
     
  6. aurora

    aurora Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    185
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    In man's world
    با این شرایط که گفتی هیچ جا نمیتونی بری... مگه اینکه... تو که میخوای بری زبان یاد بگیری از کوچه و خیابون فرانسه که نمیخوای یاد بگیری... باید بری یک کالجی چیزی... بهتره کالج یا هر آموزشگاهیی که مورد نظرت ه رو اول پبدا کنی..از طریق اونا پذیرش بگیری و بعد ویزا بگیری... اما برای خروج از ایران خدا عالمه..
     
  7. babak22ir

    babak22ir Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 آگوست 2005
    نوشته ها:
    302
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    دوست عزیز سلام !

    اول از همه چیز ، خوش به حالت ! تو این مورد اصلا شک نکن !

    مورد دوم : هنر خارج رفتن ، زودتر رفتن است ! هر چی زودتر بری بهتره

    مورد سوم ! اگه متولد 68 هستی الان ممنوع الخروج شدی و باید برای خروج فقط 15 میلیون تومن نقد بذاری و بری. اگه متولد 69 هستی تا آخر امسال وقت داری.

    و توصیه آخر : اگر اونجا آشنا دارین و میتونه کارت رو برات راه بندازه (ویزا و..) یک ثانیه هم معطلش نکن !

    غصه زبان و کالج و... هم نخور. پاتو بذاری اون ور همه چیز درست میشه.

    اگه باز هم سوالی داشتی که از پس دانش ناقص من بر میومد پیغام بده :

    [email protected]
     
  8. erroring

    erroring Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    286
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    PDC (Parvazeh Developing Center)
    رفتن كه ميشه فكر كنم يه خورده بايد مايع بذاري اگه برگردي بهت پس مي دن اگه برنگردي چون نيستي بهت بدن خودشون ور ميدارن
     
  9. light moon

    light moon کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 آپریل 2007
    نوشته ها:
    96
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    WanteD!!

    aurora جان مشكل اينجاست كه براي گرفتن ويزاي تحصيلي حتما بايد مدرك DELF و DALF رو داشته باشي.
    حالا من گفتم نميشه يه جوري برم كه به قول شما اونجا توي يه آموزشگاهي چيزي زبانمو كامل كنم يا اصلا توي اين دوره هاي زبان هست كه خود دانشگاهها برگزار ميكنن شركت كنم و بعد از گذروندن دوره توي دانشگاه شركت كنم؟


    بابك جان ممنون از صحبتات اما منم دارم همه تلاشمو ميكنم كه هرچه زودتر برم ولي روز به روز نااميدتر ميشم :(
    گفته بودي غصه زبان و کالج و... هم نخور. پاتو بذاری اون ور همه چیز درست میشه.
    كه بازم ميگم مشكل من اون مدارك لعنتي زبان هستن ... كه اگه ميشد يه طوري برم كه اين مدركو اونجا بگيرم عالي ميشد.
     
  10. clapton

    clapton کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    26
    تشکر شده:
    0
    دوست عزیز همانطور که بهتون گفتم شما فقط برای ادامه تحصیل میتونید از ایران خارج شید اگه نظر من رو میخواید بدونید بهترین کاری که میتونید بکنید همین جا یه مدرک کارشناسی بگیرید و از اون به بعد اقدام کنید چون مطمئن باش نمیتونی بری اونجا و زبان رو یاد بگیری اولا زبان بسیار مشکلیه در ضمن فرانسوی ها بسیار به زبانشون تعصب دارن و این رو بدون اگه همین جا نتونی زبانت رو تکمیل کنی زندگی تو فرانسه بسیار سخت خواهد بود و بسیارند کسانی که حتی برای ادامه تحصیل رفتن اما بدلیل مشکل در زبان نتونستن اونجا دوام بیارن و برگشتن و یه چیزی هم بدون اگه برای داشتن زندگی بهتر می خوای بری اونجا من اروپا رو اصلا بهت پیشنهاد نمیکنم اما اگه هدفت تحصیل همین جا تا یه مقطعی بخون برای ادامه تحصیلت برو اونجا یا هر کشور دیگه ای
    در ضمن یکی از دوستانمون گفت از یکی از کالج های اونجا پذیرش بگیر ، میتونی از کالج هاش پذیرش بگیری اما با پذیرش یه کالج زبان نمیتونی ویزا بگیری حتی اگه کارشناسی داشته باشی فقط با پذیرش دانشگاه بهت ویزا میدن
    در ضمن نا امید نشو پسر خوب سعی کن تلاشتو همین جا انجام بدی و زبانت رو همین جا بخونی برای کلاس زبان اگه کمک خواستی خوشحال
    می شم بتونم کاری برات انجام بدم
    موفق باشی
     
  11. light moon

    light moon کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 آپریل 2007
    نوشته ها:
    96
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    WanteD!!
    :blush:
    دوست عزيز واقعا نميدونم چه طور ازت تشكر كنم ...
    ببين من ميخواستم در رشته دندانپزشكي ادامه بدم ترجيحا تو يه جاي با كيفيت و صد البته به زبان شيرين انگليسي :happy:
    واقعا با صحبتت راجع به زبان فرانسه هم موافقم ... اما من فرانسه رو به خاطر كيفيت و از اين جور چيزاش انتخاب كرده بودم.
    براي همين خودت يه جاي خوب و باكيفيت رو سراغ نداري كه حدالامكان زبان تحصيلش انگليسي باشه؟!
    من بنا به دلايلي ميخواستم واسه دانشگاه اونجا باشم .. برا همين فعلا دارم ميگردم تا ببينم جايي رو پيدا ميكنم كه با شرايط من بخونه!
    پس خواهش ميكنم اگه يه جايي كه كيفيت دانشگاههاي دندانپزشكيش به رفتنش بيارزه رو سراغ داري به منم بگو :blush:
    كه بازم ميگم اگه زبان دانشگاش انگليسي باشه و واسه ويزا دادن گير به مدرك زبان خودشون ندن كه خيلي بهتره ..
    بازم ممنونم
     
  12. clapton

    clapton کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    26
    تشکر شده:
    0
    خواهش دارم دوست عزیز
    اگه دنبال دانشگاه خوب هستید که همانطور که گفتم برای مقطع کارشناسی یه مقدار سخته پذیرش گرفتن چون اکثر دانشگاه های دنیا واسه ی پذیرش دانشجو تو این مقطع یه مدرک زبان خوب می خوان اما برای کارشناسی ارشد و دکترا اینقدر به این مسئله اهمیت نمیدن و بیشتر دانش و اهداف دانشجو براشون اهمیت داره مگر اینکه سفارت کشور مد نظر مدرک زبان بخواد
    اگه نظر من رو میخوای تا کارشناسی تو همین جا بخون اینو کاملا دوستانه میگم زیادم تحت تاثیر بقیه نباش و سعی کن در زمان مناسب بهترین تصمیم رو بگیری
    میتونی تو این سایت رتبه بندی دانشگاه های دنیا رو ببینی و دانشگا تو انتخاب کنی
    http://www.webometrics.info/
    موفق باشی
     
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. aurora

    aurora Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    185
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    In man's world
    حالا فرانسه دانشگاه انگلیسی زبان نداره؟ که اقلا بتونی از ایران خارج شی بعد تغییر رشته بدی؟
     
  15. khabgard

    khabgard Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    401
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام

    راستش من 2 سال اینجا الکترونیک خوندم (کاردانی) با یکی از این موسسات اعزام دانشجو که صحبت می کردم می گفت می تونه تو همین رشته برام پذیرش بگیره .
    زبان فرانسه هم 6 ماهه دارم میخونم فکر میکنم بتونم برای امتحان DELF اردیبهشت آماده باشم.اگر بخوام برای ادامه ش برم سفارت بهم ویزا میده؟؟؟
     
  16. mska

    mska Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    455
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    کرج
    الکترونیک با رشته دندانپزشكي چه ربطی داره؟
    این تب خارج رفتن معمولا تو این سن همه دچارش میشن
     
  17. light moon

    light moon کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 آپریل 2007
    نوشته ها:
    96
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    WanteD!!

    يعني به گفته شما تنها مزيت كارشناسي ارشد نسبت به كارشناسي راحت بودن پذيرششه؟
    حالا به فرض اينكه من پذيرشو گرفتم، ديگه چه مزيتهايي داره؟
    منظورم مزيتهاي شخصي نيست.
     
  18. light moon

    light moon کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 آپریل 2007
    نوشته ها:
    96
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    WanteD!!
    راستش فكر نميكنم شدني باشه ..
    چون تا اونجايي كه من ميدونم بايد پذيرشو بگيري و همون جايي كه قبولت كرده ادامه بدي ..
     
  19. khabgard

    khabgard Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    401
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    Tehran
    یه دانشگاه آمریکایی تو پاریس هست می تونی بری رو سایتش شرایطش رو

    ببینی . در مورد تغییر رشته و .. میدونم که اونجا می تونی یک سال عمومی بخونی و بعد انتخاب رشته کنی(با توجه به نمرات یک سالت) فقط رشته های پزشکی و دندانپزشکی هستن که کنکور دارن.
     
  20. light moon

    light moon کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 آپریل 2007
    نوشته ها:
    96
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    WanteD!!
    ممنون
    سايت جالبي بود :)
     
  21. Majid_sp2007

    Majid_sp2007 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 فوریه 2007
    نوشته ها:
    196
    تشکر شده:
    5
    دوست عزیز منم کاملا شرایط شما رو دارم ولی با یکمی تغییر

    من مشکلی برای گرفتن پذیرش و ویزا ندارم و هر وقت اقدام کنم آمادست مشکل من سربازیه

    امروز که زنگ زدم نظام وظیفه گفتن که فقط برای ادامه تحصیل تو مقطع کارشناسی ارشد به بالا می تونید وثیقه بذارید و از کشور خارج بشید

    اگر می خوای مطمئن بشی این شماره پاسخگویی نظام وظیفه ست

    73941739 - 021