دوشواری من با آفیس 2013

شروع موضوع توسط helia999 ‏23 می 2014 در انجمن آفیس و نرم افزارهای اداری

  1. helia999

    helia999 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 فوریه 2013
    نوشته ها:
    834
    تشکر شده:
    1,338
    محل سکونت:
    جــــــــــهرم
    دگمه های ترکیبی کنترلی برای انتخاب کل متن ctrl + a کپی ctrl + c پیست ctrl + v برگشت به عقب ctrl +z کلا هیچ کدوم در آفیس 2013 کار نمی کنن.

    دوستان لطفاً راه حل هاتون را ارائه بدین:rolleyes:

    ویندوزم 7 هست.

    :general208: :general208: :general208:
     
  2. خدمات پی پالبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. Pars207

    Pars207 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2012
    نوشته ها:
    3,816
    تشکر شده:
    1,221
    محل سکونت:
    شهر زیبای خدا
    بنده هم آفیس 2013 و ویندوز 7 دارم کلید های ترکیبی خوب کار میکنه
    مطمئنید درست افیس را کرک کردید؟منبع نصب؟
     
    Last edited: ‏23 می 2014
    rhdan و helia999 از این نوشته تشکر کرده اند.
  4. helia999

    helia999 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 فوریه 2013
    نوشته ها:
    834
    تشکر شده:
    1,338
    محل سکونت:
    جــــــــــهرم
  5. fzahrab

    fzahrab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 مارس 2012
    نوشته ها:
    1,577
    تشکر شده:
    278
  6. Pars207

    Pars207 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2012
    نوشته ها:
    3,816
    تشکر شده:
    1,221
    محل سکونت:
    شهر زیبای خدا
    تو محیط های دیگه مشکلی ندارید؟
    کیبردتون چیه پورتش؟
     
    rhdan و helia999 از این نوشته تشکر کرده اند.
  7. helia999

    helia999 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 فوریه 2013
    نوشته ها:
    834
    تشکر شده:
    1,338
    محل سکونت:
    جــــــــــهرم
  8. Pars207

    Pars207 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2012
    نوشته ها:
    3,816
    تشکر شده:
    1,221
    محل سکونت:
    شهر زیبای خدا
  9. helia999

    helia999 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 فوریه 2013
    نوشته ها:
    834
    تشکر شده:
    1,338
    محل سکونت:
    جــــــــــهرم
    فهمیدم!!!
    اصلا یه چیزهای دیگه براش تعریف شده. مثلا برای Cut, Shift+ Delete تعریف شده!!! عجیبه!
    حالا باید سعی کنم عوضشون کنم.
     
    Last edited: ‏23 می 2014
  10. Pars207

    Pars207 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2012
    نوشته ها:
    3,816
    تشکر شده:
    1,221
    محل سکونت:
    شهر زیبای خدا
    [​IMG]
     
    rhdan و helia999 از این نوشته تشکر کرده اند.
  11. helia999

    helia999 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 فوریه 2013
    نوشته ها:
    834
    تشکر شده:
    1,338
    محل سکونت:
    جــــــــــهرم
    بله درستش کردم. ممنون از راهنماییتون:)
    فقط Select All را پیدا نمی کنم که به Ctrl +A تغییرش بدم...
     
    Last edited: ‏23 می 2014
    Pars207 از این نوشته تشکر کرده است.
  12. Pars207

    Pars207 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2012
    نوشته ها:
    3,816
    تشکر شده:
    1,221
    محل سکونت:
    شهر زیبای خدا
    خواهش میکنم

    [​IMG]
     
    rhdan و helia999 از این نوشته تشکر کرده اند.
  13. helia999

    helia999 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 فوریه 2013
    نوشته ها:
    834
    تشکر شده:
    1,338
    محل سکونت:
    جــــــــــهرم
  14. nivar

    nivar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 اکتبر 2011
    نوشته ها:
    119
    تشکر شده:
    620
    محل سکونت:
    تهران
    سلام روزتون بخیر
    منم یه مشکل عدیده دارم
    هم آفیس 2007 دارم هم 2013 ولی هر فایل آفیس مثلا ورد یا اکسل رو که باز میکنم سه ساعت پیغام اینستال میاد که 2007 شروع به نصب بشه بعد فایلم باز میشه
    چیکار کنم؟ قبلا 2003 و 2007 رو داشتم این مشکل نبود
    یعنی 2013 رو آن اینستال کنم؟
    ممنون
     
    AMD 99 از این نوشته تشکر کرده است.
  15. Pars207

    Pars207 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2012
    نوشته ها:
    3,816
    تشکر شده:
    1,221
    محل سکونت:
    شهر زیبای خدا
    2007 را پاک کنید
     
    nivar از این نوشته تشکر کرده است.
  16. AMD 99

    AMD 99 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 دسامبر 2012
    نوشته ها:
    2,842
    تشکر شده:
    2,255
    محل سکونت:
    مــرز بـــیــن غـم و شــادی
    من همچین کاری کردم یعنی Office 2007 رو همزمان با 2013 نصب کردم البته رو درایو مجزا ( اول 2013 نصب کردم بعد 2007 ) فقط بار اول که خواستم فایلی و باز کنم پیام تنظیمات خودکار اومد.
    به طور پیش فرض کلیه ی فایل هام با 2007 باز میشد. فکر میکنم مشکل از جای دیگه باشه.
     
    Pars207 و nivar از این نوشته تشکر کرده اند.
  17. nivar

    nivar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 اکتبر 2011
    نوشته ها:
    119
    تشکر شده:
    620
    محل سکونت:
    تهران
    آخه هنوز اساتید ما آپدیت نشدن
    خیلی از مجلات هم هنوز با 2003 کار میکنن
    اونوقت اگر 2013 رو تحت 2007 ذخیره کنم فونتاش برای کسی که تو 2007 بازش میکنه بهم نمیخوره یا اذیتش نمیکنه؟
     
    AMD 99 از این نوشته تشکر کرده است.
  18. nivar

    nivar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 اکتبر 2011
    نوشته ها:
    119
    تشکر شده:
    620
    محل سکونت:
    تهران
    نه من جفتشو تو یه درایو نصب کردم شاید مشکل از این باشه
    حالا به راه حل شما هم عمل میکنم ممنون
     
    AMD 99 از این نوشته تشکر کرده است.
  19. nivar

    nivar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 اکتبر 2011
    نوشته ها:
    119
    تشکر شده:
    620
    محل سکونت:
    تهران
    یه سوال دیگه هم داشتم
    وقتی ص اول اینستال آفیس 2013 میاد چهارتا گزینه داره
    چطور میشه که همزمان هم امکانات معمول آفیس رو داشته باشیم هم امکانات مثلا گزینه visio?
    بازم تشکر
     
  20. AMD 99

    AMD 99 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 دسامبر 2012
    نوشته ها:
    2,842
    تشکر شده:
    2,255
    محل سکونت:
    مــرز بـــیــن غـم و شــادی
    اگه همون فونت و داشته باشه مشکلی پیش نمیاد.
     
    nivar از این نوشته تشکر کرده است.
  21. razi4888

    razi4888 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 مارس 2013
    نوشته ها:
    106
    تشکر شده:
    30
    دوشواری نداره که :D
    شاید تنظیمات شرتکات ها عوض شده
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانی