آژانس هواپیماییdaftare shoma
nexpay

دو سوال تاریخی !!!

شروع موضوع توسط good_pesar ‏23 جولای 2005 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. good_pesar

    good_pesar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    1,044
    تشکر شده:
    0
    سلام
    دوتا سوال داشتم در مورد تاریخ ام تی

    1- چه چوری میشه اون تقویمی که تو قالب پیش فرض ام تی وجود داره او به کار گرفت ؟ که با کلیک بر روی هر روز پستهای ارسال شده در اون روزو نمایش بده .


    2- میشه کاری کردی که علاوه بر نمایش تاریخ ارسال هر پست جلوی تاریخ و مثلا داخل یک پرانتز نشون بده چه مدت زمانی از ارسال این پست گذشته مثل Gmail مثلا اگر یه پستی امروز ارسال شده تو پرانتز کلمه Today و مثلا اگر دیروز بوده عبارت 1 Day ago و دو روز پیش 2 Day ago و همین جوری بره جلو .
     
  2. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    نميشه !

    فايلهاي امتي استاتيكن ! هر روز نميشه عوض بشن !
     
  3. good_pesar

    good_pesar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    1,044
    تشکر شده:
    0

    باشه بیخیال میشم . :(

    سوال اول چی شد ؟؟ من خودم کدهای تقویمو گیر آوردم ولی وقتی مثلا رو روزه بیستم کلیک میکنی فقط یک دونه از پستهایی که تو روزه بیستم ارسال شده رو نشون میده نه مهشونو :(
     
  4. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
    از لحاظ تئوری میشه برنامه ای نوشت که کدشو جلوی پست بزاری که وابسته به زمانی فراخانی یه تاریخی مثل دیروز و پرریروز و .. نشون بده که یک برنامه نویسی جدا میخواد جئدای ام تی
     
  5. good_pesar

    good_pesar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    1,044
    تشکر شده:
    0

    بله یکی از دوستان هم گفت که میشه مثلا با یه اسکریپت پی اچ پی
    ولی من که بلد نیستم این بخش اسکریپت درخواستی هم که :wacko:
    پس فعلا بی خیال میشوم
     
  6. good_pesar

    good_pesar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    1,044
    تشکر شده:
    0
    در مورد تقویم کسی چیزی تمیدونه ؟؟؟؟ بدجوری لازمش دارم
    اصلا میشه این کاری که من میخواهمو باهاش انجام داد ؟؟؟؟
     
  7. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    من تاحالا كدهاي تقويم رو نگاه هم نكردم ! (استفاده نميكنم اصلا ازش!)

    ولي فكر كنم اين نوع لينكش از داخل خود كدهاش تعيين ميشه !
     
  8. good_pesar

    good_pesar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    1,044
    تشکر شده:
    0
    این کدهای تقویم زیاد پیچیده نیست به نظرت اگر مقدار <MTEntries lastn="1"> بیشتر بشه تعداد بیشتری از
    پستهای اون روزو نمایش میده ؟؟؟؟
     

    فایل های ضمیمه:

  9. good_pesar

    good_pesar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    1,044
    تشکر شده:
    0
    نه نمیشه :(
    من نمیدونم پس این تقویم به چه دردی میخره
    تو یه وبلاگ آموزش ساختن آرشیو روزانه رو گفته بود ولی به دلیل رئایت نکردن حقوق نویسنده فایلهاشو برای دانلود نزاشته :wacko:

    کسی در مورد ساختن آرشیو روزانه چیزی نمیدونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
     
  10. mAmluX

    mAmluX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 می 2005
    نوشته ها:
    343
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Milky Way

    خب فک کنم ميشه با جاوا اسکريپت برنامه نوشت که تاريخ هر پست رو بخونه و مطابق با اون يه خط مثل همون چيزي که ميخواي توليد کنه، البته تاريخ و ساعت کامپيوتر بازديد کننده براي توليد مهمه که اگر تاريخ و ساعت درست نباشه بهم ميريزه
     
  11. good_pesar

    good_pesar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    1,044
    تشکر شده:
    0

    منم میدونم میشه ولی ما که از این کارا بلد نیستیم :D
    پس پیدا کنید پرتغال فروش را :wacko:

    البته فعلا آرشیو روزانه خیلی برام مهم تره بد جوری لنگم
     
  12. میلاد

    میلاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,802
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Esfahan
    اون تقویمی که گفتی توی یک وبلاگ آموزشی دیدی هجریه و در ضمن با PHP نوشته شده...
    شما برای این کاری که می خوای بکنی، باید اول آرشیو روزانه را فعال کنی، بعد هم کد تقویم را به شکل زیر قرار بدی...

    براي سوال دومت هم با يه کد PHP ساده و يا يه کد جاوا اسکريپت ميتوني اين کارا بکني...

    معما چو حل گشت آسان شود، اينطور نيست؟
    اون کد PHP يا جاوا را هم اگه کسي بهت نداد دوباره يه ايميل بزن تا بهت بدم...

    HTML:
    <div id="calendar">
    <table summary="Monthly calendar with links to each day's posts>">
    <caption><$MTDate format="%B %Y"$></caption>
    <tr>
    <th abbr="Sunday">Sun</th>
    <th abbr="Monday">Mon</th>
    <th abbr="Tuesday">Tue</th>
    <th abbr="Wednesday">Wed</th>
    <th abbr="Thursday">Thu</th>
    <th abbr="Friday">Fri</th>
    <th abbr="Saturday">Sat</th>
    </tr>
    <MTCalendar>
    <MTCalendarWeekHeader><tr></MTCalendarWeekHeader>
    <td><MTCalendarIfEntries><MTEntries lastn="1">
    <a href="<$MTEntryLink archive_type="Daily"$>"><$MTCalendarDay$></a></MTEntries>
    </MTCalendarIfEntries><MTCalendarIfNoEntries>
    <$MTCalendarDay$></MTCalendarIfNoEntries>
    <MTCalendarIfBlank>&nbsp;</MTCalendarIfBlank>
    </td>
    <MTCalendarWeekFooter></tr></MTCalendarWeekFooter>
    </MTCalendar>
    </table>
    </div>
    
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. good_pesar

    good_pesar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    1,044
    تشکر شده:
    0
    :(

    من رفتم آرشیو روزانه رو فغال کنم ولی نمیشه ارور میده این ارورش :


    اینم عکسه تنظیمات برای فعال سازی آرشیو روزانه :


    [​IMG]



    مشگل از کجاست ؟؟؟؟؟؟؟ :wacko: :wacko:
     
  15. good_pesar

    good_pesar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    1,044
    تشکر شده:
    0

    :D :D :D
    فکر نمیکنم کسی بده
    زحمت این یکیم خودت بکش :blush: :blush:
     
  16. میلاد

    میلاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,802
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Esfahan
    این اررور میگه که یه جایی <$MTEntryTitle$> را خارج از تگ <MTEntries> گزاشتی...
    برای اون یکی هم بهم ایمیل بزن...
     
  17. good_pesar

    good_pesar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    1,044
    تشکر شده:
    0

    یعنی چی ؟ خب من از این تگها تو قالبهام استفاده کردم و این همه مدت هیچ اروری نمیداد حالا که آرشیو روزانه رو اضافه کردم چرا ارور میده ؟؟؟

    میشه بگی مشگل دقیقا از کجاست ؟؟؟

    همین الانم یه ایمیل زدم
     
  18. میلاد

    میلاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,802
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Esfahan
    من قبلا عکس را ندیده بودم...
    شما از قالب تکی برای آرشیو روزانه استفاده کردی...
    داخل همون صفحه از قسمت DAILY_ADV جلوی Individual Entry Archive را تیک بزن بعد روی دکمه حذف کلیک کن...
     
  19. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    ميخواي تاريخ پست رو از تو ديتابيس بكشي بيرون و از تاريخ الان كم كني؟

    اينجوري باشه ميشه ! :)
     
  20. ir-linux

    ir-linux کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 جولای 2005
    نوشته ها:
    35
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    net
  21. good_pesar

    good_pesar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    1,044
    تشکر شده:
    0

    :D
    ایول درست شد خیلی حال دادی مرسییی

    خوب اون یکی چی شد ؟؟؟ :p :p
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانی