خرافات = دروغ هست؟به نقل از rezadignity :فال گیری با شعرهای حافظ خرافات محض است . شما چگونه نام کاربر فرهنگ را به دوش می کشید در حالی که چنین طرز فکری دارید ؟
حافیظ دروغ هست؟
خرافات = دروغ هست؟به نقل از rezadignity :فال گیری با شعرهای حافظ خرافات محض است . شما چگونه نام کاربر فرهنگ را به دوش می کشید در حالی که چنین طرز فکری دارید ؟
من چیه باور کنم؟نه.مونيكاي عزيز .اين حرفي كه اين دوست ما زد اشتباه است و حافظ دروغ نيست.
شما هر حرفي كه هر كس ميزنه را باور نكن
من هم شعر ساده هم خوندمبه نقل از AzhyDehAk :من يك پيشنهاد براي مونيكا دارم...
فكر مي كنم شما بايد ابتدا از نوشته هاي ساده تر شروع كنيد به خوندن. در هر زباني شعر سنگين ترين و پيچيده ترين فرم ادبي به حساب مي اد. كاري كه شما تصميم داري انجام بدي درست شبيه اينه كه يك نفر با دانش كمي درباره زبان انگليسي بخواد غزليات شكسپير رو مطالعه كنه. خيلي سخت مي شه و شايد هم به چيزي كه دوست داره نرسه. در ادبيات فارسي شعراي زيادي وجود دارن كه از لحاظ ادبي سبك ساده تري استفاده مي كنن و زبان گويا تري دارن. در واقع شما براي فهم درست شعر كساني مثل حافظ هم نياز به شناخت نسبتا جامع از ادبيات فارسي داريد و هم نيار به يك شناخت كلي نسبت به عرفان و تصوف و تاريخ و فرهنگ ايران كه بدون داشتن اين پيش نياز ها ممكنه در فهم معاني اشعار دچار اشتباه بشيد.
اگر من گفته بودم حافظ خرافات است شما حق داشتید نتیجه گیری کنید که حافظ دروغگو است !!!خرافات = دروغ هست؟
حافیظ دروغ هست؟
ای بابا شما به جایی که ایشون را راهنمایی کنید .... من کی گفتم حافظ دروغ است ؟نه.مونيكاي عزيز .اين حرفي كه اين دوست ما زد اشتباه است و حافظ دروغ نيست.
شما هر حرفي كه هر كس ميزنه را باور نكن.(مثل همون حرف شراب خواري حافظ-كه خودت فهميدي كه يك مسلمان واقعي شر اب نمي خوره)
(آقا رضا بيا تحويل بگير من كه گفتم سفسطه نكن.اينم نتيجش)
دست شما درد نکنه !!!شما هر حرفي كه هر كس ميزنه را باور نكن
شیر زن یعنی زن دلاور و شجاع ...شیر زنان چیه؟؟؟
من گیج هستمبه نقل از rezadignity :اگر من گفته بودم حافظ خرافات است شما حق داشتید نتیجه گیری کنید که حافظ دروغگو است !!!
ای بابا شما به جایی که ایشون را راهنمایی کنید .... من کی گفتم حافظ دروغ است ؟
دست شما درد نکنه !!!
در ضمن من حکم قطعی ندادم که حافظ ... میخورده ، پس شما هم اینکارو نکن .
به نقل از Monica :من گیج هستم![]()
حافیط چی هست؟
چرا می گید دروغ هست
بعد می گید دروغ نیست
مگر حافیظ مسلیم نبوده پس چرا شراب می خورده![]()
![]()
من نفهمیدم![]()
![]()
حافیظ خوب بود یا بد هست؟![]()
من گیج هستم
چرا می گید دروغ هست
بعد می گید دروغ نیست
به نقل از Monica :باید مسلم هست که عاشق خدا شد؟ همون عشق عرفانی؟
کسی که مسلیم نییست نمی شه عاشقش بشه؟
عاشق شدن که ساده نیست چرا حافظ گفته ساده هست؟
این بحثی نیست که بخواهیم دنبالش را بگیریم .به نقل از amir6502003 :هیچ کس نگفته حافظ دروغه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!و نمیتونه بگه
از دست بعضی دوستان...
من هم خوشحالم که در محظر مرام و معرفت شما گرامیان می توانم شاگرد خوبی باشم و بتوانم بر معلومات خویش بیافزایم.ای کاش این دوستیها هیچگاه رنگ ریا مگیرد و دلها همیشه فروزان از مهر دوست باشدبه نقل از Behrooz :در ابتدا بگويم كه خيلي خوشحالم كه اين تاپيك به حق خود ( بعد از 6 ماه ) رسيد .
از دوستان خوبمان هم كه اطلاعات بي نظير خود را در اينجا قرار مي دهند تا مونيكا خانوم هم كه تشنه آموختن هستند مطالبي را بياموزند تشكر مي كنم .
همانطور كه دقت كرديد من خودم در مورد اولين سوال ايشان ، جوابي را نوشتم و دقت نكردم كه ايشان تازه شروع به يادگيري اين زبان كرده اند و مطالبي كه براي ما عادي و روزمره است ، براي ايشان كه از لغتنامه استفاده مي كنند بسيار مشكل است .
همين روندي كه تا حالا دوستان در پيش گرفته اند بسيار خوب است . با كلمات ساده و وقت گذاشتن براي توضيح آنها . ايمان دارم كه اين تلاش هم براي مونيكا خانوم مفيد است .
غرض از نوشتن اين پست اين بود كه مشاهده مي گردد كه عده معدودي از كاربران با ايجاد مطالب انحرافي سعي در خراب كردن تاپيك را دارند . از دوستان دانشمندم مخصوصا آشنا جان ، امير خان ، روژه عزيزم ( كه متاسفانه نام ايشان را نمي دانم ) درخواست دارم كه براي حفظ وحدت تاپيك و جلوگيري از تاثير رواني بد بر روي اين يوزر تازه وارد هموطن ما از پاسخ دادن به اين كابران خودداري كنند .
در زمان مناسب با اين كاربران هم برخورد خواهد شد .
سپاس همه دوستان را