سایت ساز وبزیکسب درآمد

ذخیره اسناد ورد در sql server

شروع موضوع توسط yavari ‏8 فوریه 2007 در انجمن asp , ASP.NET

  1. yavari

    yavari کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    167
    تشکر شده:
    0
    سلام

    میخوام اسناد وردمو ذخیرشون کنم تو بانک SQL Server
    اما چون شماره صفحاتش برام مهمه می خوام هر صفحه ای رو تو یه رکورد سیو کنم ، نمی دونم چجوری میشه فهمید پیج جدید رو ؟
    البته اینو هم تو وی بی نوشتم ارور میده !
    کد:
    Set rs = cnn.Execute(BULK INSERT Motoon FROM "C:\Motoon\Sina.doc" WITH ( FIELDTERMINATOR = "|",ROWTERMINATOR = "|\n"))
    ممنون میشم راهنمائی کنید !
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,939
    تشکر شده:
    7
    فكر نميكنم ذخيره متن به اين شكل ايده جالبي باشه بخصوص كه اگر قرار باشه در متن جستجو هم انجام بدين كه احتمالا همينطور هم هست وگرنه دليلي براي ذخيره كردنش در ديتابيس نبود.
     
  4. yavari

    yavari کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    167
    تشکر شده:
    0
    سلام

    متوجه نشدم منظورتونو !!!
    پس چه جوری جالبه ؟
     
  5. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,173
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    منظورشون اینه که حتما باید تحت doc وارد دیتابیس بشه؟
    اصولیش اینه که plane-text باشه.
     
  6. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,939
    تشکر شده:
    7
    همين كه جناب شاهد گفتن البته plain text :D
     
  7. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,173
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    شاگرد استادیم ! [​IMG]
    استاد صبحانه نخورده بودیم اشتب شد ! [​IMG] [​IMG]
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی