منتخب بازارچه

برگزیده های پرشین تولز

راهنمایی برای مهاجرت و اقامت

saft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
گرجستان کشور آرام و زیباییه سطح فرهنگ و طرز برخورد مردمش هم خوبه اما ثبات اقتصادی چندانی نداره (البته نه درمقایسه با کشور ما) باید پرسید برای چه منظور میخواهید به انجا مهاجرت کنید؟ برای سرمایه گذاری یا دنبال این هستید که کار گیر بیارید احتمال دومی کم هست و معمولا کار مناسب به لحاظ درآمد گیر نمیاد و سطح عمومی درآمد هم کلا آنجا پایینه فقط در صورتی که در حرفه ای تجربه بالا داشته باشید و سرمایه بالا امکان موفقیت هست

Eyou

Registered User
لایک‌ها
11
گرجستان کشور آرام و زیباییه سطح فرهنگ و طرز برخورد مردمش هم خوبه اما ثبات اقتصادی چندانی نداره (البته نه درمقایسه با کشور ما) باید پرسید برای چه منظور میخواهید به انجا مهاجرت کنید؟ برای سرمایه گذاری یا دنبال این هستید که کار گیر بیارید احتمال دومی کم هست و معمولا کار مناسب به لحاظ درآمد گیر نمیاد و سطح عمومی درآمد هم کلا آنجا پایینه فقط در صورتی که در حرفه ای تجربه بالا داشته باشید و سرمایه بالا امکان موفقیت هست
پیشنهاد شما چیه ؟
اینطور که من پیگیر شدم و گفتن سطح درآمد بالاتر از هزینه های جاری هستش
تجربه حرفه‌ای دارم ولی سرمایه بالا ندارم

eh.zamani

Registered User
لایک‌ها
93
سلام
ببخشید یک سوال مبتدیانه دارم
خواهر من دو سه سال سئو و طراحی وب و زبان برنامه نویسی آندروید کار کرد.به زبان انگلیسی هم مسلط بود
با همسرش به کانادا مهاجرت کردند(البته برادر همسرش هم چند سالی کانادا بود)و دو ماه بعد از مهاجرت شغلی مرتبط با تخصص خودش پیدا کرده و درآمد خوبی هم داره
سوالم اینه یعنی شخصی که چیزی از کامپیوتر نمی دونست و با دو سه سال سعی و تلاش مستمر تونست تخصصی در این زمینه به دست بیاره به همین راحتی در کاناد صاحب شغل شد؟؟!!!خب اینطوری باشه که همه چند سالی در چنین زمینه هایی به سمت یادگیری میرن و بعدش میرن یک کشور خارجی و ...به همین راحتی!!!

saft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام
هرکسی به انگلیس مسلط باشد و روی یک زبان برنامه نویسی پرکاربرد تسلط نسبی داشته باشد مطمئن باشید در کانادا آمریکا اروپا استرالیا... کار گیر خواهد آورد و بیکار نخواهد ماند باید دید ذهنیت شما از کلمه تسط چی هست دوست عزیز

Last edited:

saft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
پیشنهاد شما چیه ؟
اینطور که من پیگیر شدم و گفتن سطح درآمد بالاتر از هزینه های جاری هستش
تجربه حرفه‌ای دارم ولی سرمایه بالا ندارم
تجربه در چه زمینه ای؟چقدر به زبان مسلط هستید؟سطح درآمد بالاتر از هزینه ها هست اما در حد گذران یک زندگی معمولی نه سیو پول قابل توجه.شرایط حداقلی که در گرجستان است در خیلی از کشورهای دیگر هم وجود دارد بایددلیل شخصی خودتان را داشته باشید برای انتخاب گرجستان. امیدوارم منظورم را متوجه شده باشید

rezaataeei

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. بچه ها دستتون درد نکنه بابت اشتراک مطالب خوبتون. من فقط همشو نرسیدم بخونم. کانادا بهتره برای مهاجرت یا آمریکا. و کانادا باید چطور بریم. یعنی راحت ترین روشش کدومه؟

saft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
مزیت مهم کانادا به آمریکا بنظر فقط ن ظ ا م بیمه درمانیش هست. در آمریکا قیمت ملک و آپارتمان به نسبت درآمد. خیلی پایینتر از کاناداست وضعیت کار گیر آوردن هم من حیث المجموع بهتره از کانادا البته ایالت به ایالت فرق میکنه در مورد این دو پارامتر .رسیدن به اقامت دائم و تابعیت کانادا سریعتره و وضع امنیت اجتماعی در کانادا بهتره بطور متوسط نسبت به آمریکا.همینطور شرایط آب و هوایی آمریکا بهتره از کانادا. اگر شرایطش را دارید اقامت استارت آپ کانادا بنظر راحتر از بقیه روشهاست البته اگر لاتاری آمریکا رو در کنار بزاریم و البته باز انتخاب بین ایندو نهایتا به شرایط شما بستگی داره

بالا