راه اندازي يک Guest Book

nep312

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 دسامبر 2002
نوشته‌ها
28
لایک‌ها
0
احسان اينم لينكي كه قرار بود بفرستم....
فقط فكر كنم اين مجموعه بصورت يك گست بووك باشه تا يه دونه برنامه اي براي كامنت گذاري....
<a href='http://phpformgen.sourceforge.net' target='_blank'>http://phpformgen.sourceforge.net</a>
خوب بايد يه نگاه بهش بندازي...
راستي من مي خوام يه گست بووك به صورت php داشته باشم که اول اینکه بتونم فیلدهایی که دلم می خواد رو کم و زیاد کنم و دوم اینکه مثلا در صفحه اول فقط 15 صفحه رو نمایش بده و بقیه نظرات رو بصورت 15 نظر 15 نظر در صفحه های دو سه و ... جا بده... خودم یه سرچی کردم و اینجا رو پیدا کردم
<a href='http://www.woltlab.info' target='_blank'>http://www.woltlab.info</a>
اما من طبق فایل read me ایش انجام دادم که در مورد install کردنش به اشکال برخوردم و روندش انجام نشد.....
می خواستم بگم بابا ثواب داره.. هر کی می دونه یه کمکی چیزی بکنه که یک در دنیا و صد در آخرت نصیبش میشه!!!!! :idea:
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
امير ايني كه گفتي به درد اون كاري كه ميگي ميخوره!؟
در ضمن فكر كنم نويسنده اش ايراني باشه نه؟! علي موسوي يا يه چيزي تو اين مايه ها... دمش گرم.

در مورد guest book هم اينا رو ببين:
<a href='http://www.hotscripts.com/PHP/Scripts_and_Programs/Guestbooks' target='_blank'>http://www.hotscripts.com/PHP/Scripts_and_...rams/Guestbooks</a>

توش چيزاي خوبي پيدا ميشه... متاسفانه فعلا به خاطر درس زياد وقت ندارم كه تست كنم همشون رو.

راستي باز هم ميگم براي راه افتادن هر كدوم از اين سايتها معمولا بايد اين مراحل طي بشه:
1. كپي كردن فايلها
2. ساختن ديتابيس (مثلا با phpmyadmin) البته اگه اصلا ديتابيسي در كار باش كه معمولا توي يه فولدر مخصوص يه فايل به اسم database.sql يا يه چيزي تو اين مايه ها هست.
3. اديت كردن فايل config.php با توجه به تنظيمات سايت خودت.
4. والسلام!
 

bardiaaaa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 ژانویه 2003
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
0
در مورد اون گست بوك waltlab.de من تونستم راهش بندازم
و اگر دوستان از جمله آقا احسان كمك كنه در نظر دارم فارسيش هم بكنم(آرزو كه بر جوونا ي قديم عيب نيست) ;)
راستي اگه خواستي ببينيش برو به

[/url]www.zemzemeh.com/burningbook/index.php
 

nep312

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 دسامبر 2002
نوشته‌ها
28
لایک‌ها
0
برديا جان منم اين Waltlab رو پيدا كردم و شروع كردم كه روش كار كنم. اما هر كاري كردم نتونستم كه به صورت لوكال رو كامپيوترم راهش بندازم چون بعد از دست كاري config-inc.php اون و تعریف کردن متغیرهای لازم هر کاری کردم install اش یه سری error می داد در خط های مختلف.
این waltlab.info دوتا محصول داره. یکی burningBook و اون یکی BurningBoard که اولی یه GuestBook است و دومی یه بورد همگانی است. خوب من شدیدا دنبال اولی هستم.
آدرسی رو که گذاشتی رفتم و با توجه به ورود دیتای فارسی بنظرم کار خوبی اومد. فقط می خواستم بدون می شه با این برنامه فیلدهای دیگه ای هم داشت. مثلا چهار پنج تا فیلد دیگه...
راستی سورس این ورژن فارسی رو که درست کردی در دسترسه اگه من بخوام استفاده کنم؟ 8O
ممنون
 

bardiaaaa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 ژانویه 2003
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
0
من هم نتونستم روي سيستم خودم پيادش كنم
ولي در كل گست بوك خيلي جالبيه كه ارزش كار كردن رو داره
مخصوصا محيط ادمينش كه منو كشته
در جواب سوالت
من تا جائي كه سورس برنامه رو ديدم خيلي تغييرات ميشه توش داد
بعدش ديكه اينكه من ميخوام كاملا فارسيش كنم(كاري كه هنوز از پسش بر نيومدم و چشم اميد به برو بچه هاي باحال اينجا دارم كه ما رو هم راه بندازن)
يعني ميخوام فارسي زبان پيش فرض اين گست بوك بشه
(اگه بشه چي ميشه)
اگه تموم شد سورسهارو كاملا در اختيارت قرار ميدم
 

nep312

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 دسامبر 2002
نوشته‌ها
28
لایک‌ها
0
كار جالبيه! مي توني رو منم حساب كني :oops:
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
فكر نميكنم فارسي كردنش سخت باشه... اگر روي كدها كاري كردين و قيافه اش رو عوض كردين براي من بفرستين.
ehsan [at] ehsanix [.] com
اگر هم نه كه زود بگين من بشينم از اول باهاش ور برم.
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
بچه ها من با اجازه چون موضوع عوض شده بود از وسط نصفش كردم و تحت يه موضوع جديد نوشتم.
خودم هم يه ربعي روش كار كردم... الان خيلي خوابم مياد. ولي تقريبا كارهاي لازمش رو كردم.
<a href='http://www.ehsanix.com/demo' target='_blank'>http://www.ehsanix.com/demo</a>

اگه كسي روش كار ميكنه و كاملا ميخواد فارسيش كنه به من بگه كه فايلها رو براش بفرستم.
اگه كسي هم خودش كار ميكنه سوالي بود در خدمتم.
اينم ببينيد. كمك ميكنه:
<a href='http://persian.ehsanix.com/mtcomment.htm' target='_blank'>http://persian.ehsanix.com/mtcomment.htm</a>
 

nep312

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 دسامبر 2002
نوشته‌ها
28
لایک‌ها
0
خوب من يكي از اين guestbook ها رو فارسی کردم. یکی از اونایی که دیتابیس لازم نداره
خوب فارسی کردنش کاری نداشت.... من ور داشتم و تو تسکت باکسها left to right رو کردم right to lrft و بعدش هم یونیکد کردم کدپیج و اخرش هم یه SPAN=fa اضافه بهش کردم.
فقط یه موضوع. روی کامپیوتر خودم به صورت لوکال کار کرد اما روی سایت که آپلود کردم ایرور داد.
ببینم یکی برام در مورد CHMOD بنویسه که ببینم من چه طور باید فایبهای configاش رو تنظیم کنم..
 

afshinbs

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 فوریه 2003
نوشته‌ها
25
لایک‌ها
0
دوست عزيز
CHMOD دستور تعيين اختيارات و اجازه دسترسي شما به يك فايل در UNIX است. شما براي اينكه بتوانيد در سرور ميزبان به فايلي دسترسي كامل داشته باشيد بايد دستور زير در مورد آن فايل يا فايلها در همان مسيري كه فايلها قرار دارد در سرور ميزبان اجرا شود :
CHMODE * 777
چنانچه دستور فوق اجرا نشود اشكال ميگيرد
من نحوه دسترسي شما به سرور ميزبان و ميزان اجازه دسترسي هاي شما را نميدانم. آيا پانل مخصوص به خود داريد يا نه ؟
راحتترين كار اين است كه admin سرور اين دستور را در دايركتوري كه شما فايلهايتان را در آنجا ميريزيد اجرا نمايد
قابلي نداشت ;)
 

30yavash

Registered User
تاریخ عضویت
23 دسامبر 2002
نوشته‌ها
448
لایک‌ها
16
آقا منم دارم روي يه گوست بوك فارسي كار مي كنم.همه چيش تموم شده فقط مونده پيغام هاش رو فارسي كنم همين :D
به نظرم چيز خوبيه خاستين تا بفرستمش ;)
 

bardiaaaa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 ژانویه 2003
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
0
اقايون سلام
من اون گست بوك waltlab رو فارسيش كردم آدرسشو ميزازم ببينيد سوتي نداده باشم
www.zemzemeh.com/book/index.php
راستي يه تگ بورد رو هم فارسي كردم كه ميتونيد توي آدرسي كه ميدم ببينيد و ايراداشو بگيد
www.zemzeme.com
من نميدونم قبل از من كسي تگ بورد رو فارسي كرده بود يا اين اولين تگ بورد فارسيه
راستي اگه كسي اين تگ بورد رو خواست به من ميل بفرسته
[email protected]
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
دمت گرم... خيلي خوب شده...
اگه فايلها رو براي من بفرستي ممنون ميشم.
ehsan [at] ehsanix [.] com
اگر هم خواستم استفاده كنم با ذكر نام خواهد بود. اگر هم يه راهنما براش بنويسي كه به ملت حال دادي...
در ضمن يه پيشنهاد و اونم اينكه براي محل نمايش مطالب نوشته شده يه مقدار margine بذار كه كلمات فارسي اين همه به لبه ها نچسبه... من حروف اول خطها رو نميتونم ببينم.
 

bardiaaaa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 ژانویه 2003
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
0
من فايلها رو برات فرستادم
البته فايلهاي اوليه اينجوري نبودن مثلا شكلكهارو خودم اضافه كردم و يه سري كارهاي ديگه كه
انجام شد
ولي به هر حال دمت گرم چون خيلي كمكم كردي
از اين به بعدش با تو
ببين ديگه چه بلا هائي ميشه سر اين تگ برد آورد.
راستي چجوري ميشه اين سرويس رو با phpnuke قاطي كرد؟
 

nep312

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 دسامبر 2002
نوشته‌ها
28
لایک‌ها
0
من با فايلي كه احسان با جاوا درست كرده بود تونستم كه فيلدها رو فارسي كنم اما اگه نخوام قابليت فارسي و انگليسي داشته باشه بايد چي كار كنم./.. يعني فقط فارسي باشه
مثل سايت www.help118.com که روی هر فیلدی که می ره فارسی می نویسی!!!!
اینم اون دستوری که احسان نوشته بود
<a href='http://persian.ehsanix.com/mtcomment.htm' target='_blank'>http://persian.ehsanix.com/mtcomment.htm</a>
 

weblogger

Registered User
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2002
نوشته‌ها
506
لایک‌ها
6
سلام برديا چه طوري من ديدم اين رو و خيلي خوب شده

2تا چيز

1)من مي خوامش (و از اونجايي كه ممكنه كسه ديگه اي بخوادش آپلود كن اينجا)
2)يك باگ دارد و آن هم اينست كه براي بولد شدن يا ايتاليك شدن هنوز فارسي نيست و يونيكد را پشتيباني نمي كند (اگر اين را درست كني ديگر مشكلي ندارد)

3)آيكنهايش خيلي باحال هست لطف كرده آيكنها رو برايم بفرست
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
امير جان كافيه اون دكمه مربوط به تغيير زبان رو برداري.... ديگه هيچ مدله انگليسي نميشه... ;)
 

nep312

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 دسامبر 2002
نوشته‌ها
28
لایک‌ها
0
احسان حقيقتش من اينكار رو قبلا كردم و اين مشكل واسه خودم حل شده اما نمي دونم چرا هنوز اين مشكل (انگليسي نوشتن) براي يكي از رفيقام باقيه!!!!!
نمي دونم شايد كامپيوتر رفيقم روي انگليسي ديفالت شده براي نوشتن :?:
<a href='http://www.amir.coolfreepage.com/sps/comment.php' target='_blank'>http://www.amir.coolfreepage.com/sps/comment.php</a>
 

bardiaaaa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 ژانویه 2003
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
0
عزض به خدمت امير خان كه دوستتون اسكريپت farsi.js رو جاي درست نگذاشته و الا همه چيز بايد درست باشه
و اما در مورد آيكونها آدرسشو ميزارم خيلي راحت ميتونيد دانلود كنيدhttp://www.jms101.btinternet.co.uk
و اما اصل مطلب يعني گست بوك زمزمه
انشاله امشب كارش رو تموم ميكنم و براي استفاده هم توي سايت خودم و هم اينجا قرارش ميدم
اگر امشب تموم بشه
 
بالا