آژانس هواپیمایی
tanki

راه اندازی فروشگاه با جوملا و مامبو؟

شروع موضوع توسط CANOR ‏23 ژانویه 2008 در انجمن Joomla , Drupal - مامبو ، جوملا و دروپال

  1. CANOR

    CANOR Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آپریل 2006
    نوشته ها:
    1,474
    تشکر شده:
    22
    محل سکونت:
    NoWhere !
    سلام دوستان
    آیا میشه با استفاده از جوملا و یا مامبو یک سایت فروشگاه راه اندازی کرد؟
    میخوام بعد از واریز وجه به حساب من (پیپل، ایگولد، 2CO و...) یک پیام برای من بفرسته( به ایمیلم یا در پنل مدیریت)
    همین!:D


    ممنون میشم پاسخ بدید:)

    موفق باشید
    یاعلی;)
     
  2. CANOR

    CANOR Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آپریل 2006
    نوشته ها:
    1,474
    تشکر شده:
    22
    محل سکونت:
    NoWhere !
  3. siavashmusic

    siavashmusic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,206
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    بندرانزلی
    سلام
    بله میشه باید ویرتومارت رو نصب کنی یه مقدار تنظیمات
     
  4. CANOR

    CANOR Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آپریل 2006
    نوشته ها:
    1,474
    تشکر شده:
    22
    محل سکونت:
    NoWhere !
    ممنون سیاوش جان:)
    این ویرتومارت رو از کجا میشه گیر آورد؟
    کامپوننته؟
    یعنی دقیقا همونچیزی که تو پست اول گفتم رو میتونه برام انجام بده؟
     
  5. CANOR

    CANOR Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آپریل 2006
    نوشته ها:
    1,474
    تشکر شده:
    22
    محل سکونت:
    NoWhere !
    درضمن این ویرتومارت املاش چجوریه؟:D که من توی گوگل سرچ کنم؟
    اگه اشتباه نکنم باید اینجوری باشه؟ virtumart ؟ درسته؟
     
  6. siavashmusic

    siavashmusic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,206
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    بندرانزلی
    آره املاش virtumart هست نمیدونم چرا به این کلمه من حساسم ! اصلا نمیشه تلفظش رو نوشت
    در واقع یه کامپونت هست البته فارسی نشده فکر کنم ..اگر به کاستمایز نیاز نداشته باشی اوکی هست
     
  7. خرید بیت کوین
  8. CANOR

    CANOR Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آپریل 2006
    نوشته ها:
    1,474
    تشکر شده:
    22
    محل سکونت:
    NoWhere !
    Virtuemart املاش یه e هم داره، تلفظش ویرچومارت باید باشه :D

    من از سایت joomla.org خواستم دانلود کنم ولی وسط دانلود قطع میشه
    جای دیگه ای هست که بتونم دانلود کنم؟
    یا اگه یکی از دوستان لطف کنه و دانلود کنه و بذاره اینجا تا هم من هم دوستانی که این کامپوننت رو نیاز دارن بتونن دانلود کنن

    ممنون :)
     
  9. siavashmusic

    siavashmusic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,206
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    بندرانزلی
    سایت سازنده این کامپونت " کلیک کن

    آخرین نسخه VirtueMart 1.0.13a هست
     
  10. CANOR

    CANOR Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آپریل 2006
    نوشته ها:
    1,474
    تشکر شده:
    22
    محل سکونت:
    NoWhere !
    منم از همین سایت دانلود کردم. سایت joomla.org هم واسه دانلود به همین سایت لینک داده
    نمیدونم چرا همش وسط دانلود ریست میشه:(
     
  11. vahid_persian

    vahid_persian کاربر فعال مالتی مدیا کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏6 نوامبر 2006
    نوشته ها:
    223
    تشکر شده:
    0
    برات آپلودش کردم بیا :
    http://rapidshare.com/files/86818271/VirtueMart_1.0.13a-COMPLETE_PACKAGE.zip.html

    در ضمن برای نصبش باید این فایل رو که میگیری extract کنی بعدش یه فایل pdf داره که مراحل نصب رو توضیح داده . توی همین فایل زیپ اصلی حدود 10 تا فایل زیپ (module ) هست که اونا رو باید نصب کنی تک تک طبق مراحل گفته شده در pdf

    برای joomla 1.0 نصب کردم جواب داد ولی برای joomla 1.5 نمیدونم بشه یا نه .
     
  12. kamran190

    kamran190 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 می 2006
    نوشته ها:
    415
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    shiraz
    اقایون منم یه فروشگاه میخوام بر پایه جومبلا با امکانات پرداختی کامل ( شتاب- سامان- اقتصاد نوین - چرداخت - پیک موتوری ) و یه سیستم توپ و امکانات بینطیر

    لطفا پ ام بزارید
     
  13. CANOR

    CANOR Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آپریل 2006
    نوشته ها:
    1,474
    تشکر شده:
    22
    محل سکونت:
    NoWhere !
    ممنون از لطفت وحید جان:)



    دوست من با جوملا نمیتونی با بانکهای ایران کار کنی. مگر اینکه بدی برات بنویسن. که اونم حداقل 40-50 تومن خرج داره.

    موفق باشید
     
  14. f_mostafa_f

    f_mostafa_f کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 جولای 2006
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    با جوملا هم ميتوني به شبكه شتاب وصل بشي...

    فقط بايد كد اون رو بگيري..همين..
     
  15. hraeissi

    hraeissi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 جولای 2007
    نوشته ها:
    6
    تشکر شده:
    0
    سلام
    من این فروشگاه را نصب کردم و فایلهای مربوط به زبان فارسی آن را نیز کپی کردم ولی نمی دانم چرا فارسی نمی شود

    لطفاً در صورت امکان راهنمایی کنید
     
  16. Mr. Smith

    Mr. Smith Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آپریل 2007
    نوشته ها:
    842
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    LovelyRoz Planet
    اول از همه که فایل php رو حتما باید تحت utf8 باید توی notepad ویندوز سیو کنی . بعد شما با فایل منجر از طریق کنترل پنل هاست برو تو نه با ftp. بعد هر فایلی رو که به فارسی ادیت کردی رو اونجا باز کن و بعد همه اطلاعات رو اونجا پیست کن. براحتی فارسی میشه.
     
avanak همکاری در فروش عسل طبیعی و گرده گل ایرانی