nexpay

راه حلی برای کم کردن فشار بر اثر بزرگ شدن دیتابیس ؟

شروع موضوع توسط good_pesar ‏7 ژانویه 2006 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. good_pesar

    good_pesar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    1,044
    تشکر شده:
    0
    سلام
    کسی راهی بلده که بشه کاری کرد بزرگ شدن دیتا بیس فشار کمتری به سرور وارد کنه ؟
    چون من الان حدود 1130 تا پست دارم هر از گاهی که میخواهم پست جدید ارسال کنم بجای ارسال پست Internal Server Error تحویلم میده و طبق گفته ادمین سرور این بخاطر حجم زیاد دیتابیسه که در هنگام ارسال پست باعث میشه ام تی بیشتر از حد مجاز از رم سرور استفاده کنه و مشگل پیش میاد برای همین تاحالا دوبار این حد استفادرو برام افزایش دادن ولی خوب اینجوری که نمیشه بالاخره اون ها ام تا یه حد مشخصی میتونن افزایش بدن من یا باید برم سرور اجاره کنم که عمرا پولشو ندارم یا باید پستامو پاک کنم که این عمرا نکنم :D
    کسی راه حلی سراغ داره ؟
     
  2. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    پست رو در حالت draft بزن ببين باز هم خطا ميگيري يا نه؟ اگر ديگه خطا نميگيری مشکل در rebuild ي هست که پس از زدن پست داره رخ ميده، ممکنه فرضا template خيلي خاصي ايجاد کرده باشي که ram رو به شکل نامعقول مصرف مي کنه (مثلا يکي ميتونه يه قالب بسازه که ارشيو وبلاگ رو به طور کامل و مفصل با همه پست ها توي يک صفحه ايجاد کنه يا ...) به هر حال خود پست زدن چيزي نيست که فشار خاصي به يه سرور بياره اگر هم با خود پست زدن داره اين مشکل پيش مياد پس يه کمي از ماجرا تقصير سرور هست!

    ضمن اينکه هميشه از توي phpMyAdmin ميتوني تمام table ها رو يک بار optimize کني اين در صورتي که زياد پست يا کامنت از وبلاگ پاک کرده باشي ميتونه حجم ديتابيس رو به سايز واقعي برگردونه. ولي با تمام اين ها سايز ديتابيس نمي تونه تنها دليل اين مشکل باشه.
     
  3. good_pesar

    good_pesar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    1,044
    تشکر شده:
    0
    والا من از یک قالب خیلی ساده استفاده میکنم فاقد هر گونه امکانات خاص پست هم در حالت draft زدم مشگلی نداشت البته امروز که میزان حافظه سرور رو برای سایت من افزایش دادن تو حالت عادی هم فعلا مشگلی ندارم
    سایت من اصلا سیستم کامنت هم نداره ولی در مورد قالب ها برای قالب آرشیو دسته ای بصورتیه که تمامی پستهای هر کتگوریو در یک صفحه لیست میکنه و نمایش میده که این باعث شده تو یکی از کتگوریها که پست زیادی دارم حجم صفحه به 500 کیوبایت برسه و همچنین در مورد صفحه index.php خیلی عجیبه که حجم این فایل 5.5 مگابایته تو آمار مصرف پهنای باند هم دیدم بیشترین میزان مصرف مربوط به همین index.php بود با اینکه من حدود 800 مگ عکس و فایل هم دارم .
    البته نا گفته نماند که من برای قالب ایندکس از پلاگین صفحه بندی استفاده کردم که طبق تنظیماتی که انجام دادم الان صفحه ایندکس رو به 124 صفحه تقسیم کرده نمیدونم شاید این حجم غیر عادی index.php برای همین باشه شاید هم همین باعث فشار غیر عادی هنگام ارسال پست به سرور میشه .
     
  4. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    من فکر ميکنم مشکل از همين جاست، يعني قالب اصلي رو که ميخواي rebuild کني به مشکل ميخوري ضمنا اون پلاگين MT Paginate کارش اصلا همينه که نذاره کمک کنه با تقسيم بندي صفحه ها صفحه اول کم حجم و بقيه صفحه ها دايناميک ساخته شن، تصادفا دو تا قالب ايندکس اصلي نداري؟ به هر حال يه اشتباهي شده که ايندکس به اين بزرگي داري.
     
  5. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    پلاگين هايي مثل ام تي آپتيمايز تمپليت و اينا رو هم اگه داري بردار !
     
  6. good_pesar

    good_pesar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    1,044
    تشکر شده:
    0
    والا من فقط از همین پلاگین استفاده میکنم پلاگین دیگه هم ندارم قالب ایندکس هم تا جایی که میدونم یکی دارم حالا این عکس قالبهای ایندکس :

    [​IMG]
     
  7. good_pesar

    good_pesar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    1,044
    تشکر شده:
    0
  8. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    يعني ام تي آپتيمايزر داري؟
    خوب تگهاشو از تو قالب حذف کن ! مطمئنا تغيير محسوسي ميکنه !
     
  9. good_pesar

    good_pesar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    1,044
    تشکر شده:
    0
    نه بابا ام تی آپتيمايزرم کجابود اصلا تا حالا اسمشم نشنیدم
    بابا جون هر کس دوست دارین بگین چکار کنم همین الان بازم سایت از کار افتاد ایندفعه دیگه همه چیز هم سایت هم فروم هم ام تی اینجوری پیش بره امروز فردا عضرمو میخواهن :( :( :(
     
  10. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    سرورت کجاس؟
    مشکل از ام تي نيست !
    بيشتر فکر ميکنم مشکل از سرور باشه !
     
  11. good_pesar

    good_pesar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    1,044
    تشکر شده:
    0
    پشتیبان شبکه
    خودشون امروز گفتن بخاطر ترافیک بالای سایت نرم افزار آمار گیر وب لیزر که روی سی پنل نصبه این مشگلو بوجود میاره منم گفتم خوب دیسیبل کنید اون ها ام کردن و گفتن دیگه این مشگل پیشنمیاد که اومد و با مشگل ام تی شد قوض بالا قوض :(
     
  12. good_pesar

    good_pesar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    1,044
    تشکر شده:
    0
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. good_pesar

    good_pesar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    1,044
    تشکر شده:
    0
    :weird: :weird: :weird:
     
  15. shahkey

    shahkey Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    1,232
    تشکر شده:
    4
    فکر کنم اون پلاگین MT Paginate خوب نوشته نشده چون صفحه ایندکست خیلی زیاده وقتی تو یه پست میدی صفحه ایندکس چون 5 مگه باید rebuild بشه تو یه امتحان ساده بکن برو ایندکستو rebuild کن اگه بازم همون ارورو دارد مشکل از MT Paginate هستش.
    موفق باشی
     
  16. good_pesar

    good_pesar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    1,044
    تشکر شده:
    0
    بله ظاهرا مشگل از همون پلاگینه
    زیر گل برن با این پلاگین نوشتنشون که منو بیچاره کرد همین الان دوباره همه چیز از کار افتاد عجیبه که دیگه سرور هم پینگ نمیشه .
     
  17. good_pesar

    good_pesar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    1,044
    تشکر شده:
    0
    :D درست شد
    تمام مشگلات زیر سره cnstat بود و هیچ ربطی به ام تی و پلاگین هاش نداشت
     
  18. Motahari

    Motahari Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 فوریه 2003
    نوشته ها:
    690
    تشکر شده:
    3
  19. good_pesar

    good_pesar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    1,044
    تشکر شده:
    0
    هیجی کاره خاصی نکردم cnstat رو ساقط کردم :blink: :D
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal