آژانس هواپیماییexchanging

رفتم تو sedo بید بدم برا یه دومین که میخامش گفتن شما از ایرانی و برا همین نمیتونید

شروع موضوع توسط dargharnn21 ‏5 می 2010 در انجمن خرید و فروش دومین و وب سایت

وضعیت موضوع:
موضوع بسته شده است.
  1. dargharnn21

    dargharnn21 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    390
    تشکر شده:
    6
    سلام
    رفتم تو sedo بید بدم برا یه دومین که میخامش erore داد ایمیل دادم به ساپورت گفتن شما از ایرانی
    و برا همین نمیتونید bid بدی
    Due to the current Iran's trade embargo it is not possible to bid on a domain

    نمیدونم این چه مصیبتی هست که مارو ول نمیکنه ،،،کسانی که تویی sedo خرید و فروش میکنن بگن
    چیکار کنم ؟ توی profile آدرس ایران رو دادم و بدون *** رفتم تو sedo یعنی همیشه اینکارو میکردم .
     
  2. dargharnn21

    dargharnn21 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    390
    تشکر شده:
    6
    کسی از sedo خرید نکرده تا به حال
     
  3. alimosavifard

    alimosavifard Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 جولای 2006
    نوشته ها:
    1,842
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    MA
    کاری نمی تونی کنی . یا حساب جدید یا کمک از افراد حساب دار ..
     
  4. dargharnn21

    dargharnn21 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    390
    تشکر شده:
    6
    افراد حساب دار و کسانی که میتوان bid بدن پم بدن لطفآ
     
  5. Ronan

    Ronan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    6,276
    تشکر شده:
    910
    محل سکونت:
    Tehran
    من میتونم بید بدم اما باید پول رو بریزی به حساب تا اگه طرف قبول کرد پرداخت انجام بشه

    چون اگه نریزی من بد حساب میشم
     
  6. dargharnn21

    dargharnn21 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    390
    تشکر شده:
    6
    شما بید بدید اگه طرف قبول کنه من حتما میریزم به حسابتون،بیکار که نیستم دومینی رو که نمیخام bid بدم .
    چند سوال داشتم اینکه برای خرید و انتقال sedo شارژ میکنه ؟
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. IranNewMan

    IranNewMan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 اکتبر 2009
    نوشته ها:
    387
    تشکر شده:
    69
    زیر خاکی پیدا کردم دی:


    آقا من کشور را ایران بزنم ، بعدا برای خرید و فروش و دریافت وجه مشکلی پیدا نمی کنم ؟ می کنم ؟ :eek:
     
  9. HAM!D

    HAM!D کاربر فعال vBulletin کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏26 اکتبر 2009
    نوشته ها:
    2,162
    تشکر شده:
    750
    محل سکونت:
    Land of the Dead !
    خب وقتی با ایران مشکل داره واسه چی ایران رو بزنی ؟ [​IMG]

    یه کشور دیگه (حتی الامکان همون ip وی پی ان خودتون) رو بزنید که مشکلی پیش نیاد..

    منم واسه این یارو ronan بید دادم الکی بعد اکانت جفتمون بسته شد :D
     
  10. IranNewMan

    IranNewMan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 اکتبر 2009
    نوشته ها:
    387
    تشکر شده:
    69
    مرسی ولی ..

    آخه خودش حرفی از اینکه با ایران مشکل داره نزده ؟ یا زده دی:
    اگه بشه با مشخصات واقعی ثبت نام کرد خیلی بهتره خوب


    شما چرا اکونتتون بسته شد ؟ یعنی چه خلافی مرتکب شدید ، البته اگه سکرت نیست بگید تجربه بشه
     
وضعیت موضوع:
موضوع بسته شده است.