• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رفتم تو sedo بید بدم برا یه دومین که میخامش گفتن شما از ایرانی و برا همین نمیتونید

وضعیت
موضوع بسته شده است.

dargharnn21

Registered User
تاریخ عضویت
20 سپتامبر 2007
نوشته‌ها
390
لایک‌ها
6
سلام
رفتم تو sedo بید بدم برا یه دومین که میخامش erore داد ایمیل دادم به ساپورت گفتن شما از ایرانی
و برا همین نمیتونید bid بدی
Due to the current Iran's trade embargo it is not possible to bid on a domain

نمیدونم این چه مصیبتی هست که مارو ول نمیکنه ،،،کسانی که تویی sedo خرید و فروش میکنن بگن
چیکار کنم ؟ توی profile آدرس ایران رو دادم و بدون *** رفتم تو sedo یعنی همیشه اینکارو میکردم .
 

dargharnn21

Registered User
تاریخ عضویت
20 سپتامبر 2007
نوشته‌ها
390
لایک‌ها
6
کسی از sedo خرید نکرده تا به حال
 

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
17 جولای 2006
نوشته‌ها
2,070
لایک‌ها
356
محل سکونت
MA
سلام
رفتم تو sedo بید بدم برا یه دومین که میخامش erore داد ایمیل دادم به ساپورت گفتن شما از ایرانی
و برا همین نمیتونید bid بدی
Due to the current Iran's trade embargo it is not possible to bid on a domain

نمیدونم این چه مصیبتی هست که مارو ول نمیکنه ،،،کسانی که تویی sedo خرید و فروش میکنن بگن
چیکار کنم ؟ توی profile آدرس ایران رو دادم و بدون *** رفتم تو sedo یعنی همیشه اینکارو میکردم .

کاری نمی تونی کنی . یا حساب جدید یا کمک از افراد حساب دار ..
 

dargharnn21

Registered User
تاریخ عضویت
20 سپتامبر 2007
نوشته‌ها
390
لایک‌ها
6
افراد حساب دار و کسانی که میتوان bid بدن پم بدن لطفآ
 

Ronan

Registered User
تاریخ عضویت
7 ژانویه 2006
نوشته‌ها
6,457
لایک‌ها
876
محل سکونت
Tehran
افراد حساب دار و کسانی که میتوان bid بدن پم بدن لطفآ

من میتونم بید بدم اما باید پول رو بریزی به حساب تا اگه طرف قبول کرد پرداخت انجام بشه

چون اگه نریزی من بد حساب میشم
 

dargharnn21

Registered User
تاریخ عضویت
20 سپتامبر 2007
نوشته‌ها
390
لایک‌ها
6
شما بید بدید اگه طرف قبول کنه من حتما میریزم به حسابتون،بیکار که نیستم دومینی رو که نمیخام bid بدم .
چند سوال داشتم اینکه برای خرید و انتقال sedo شارژ میکنه ؟
 

IranNewMan

Registered User
تاریخ عضویت
1 اکتبر 2009
نوشته‌ها
390
لایک‌ها
69
زیر خاکی پیدا کردم دی:


آقا من کشور را ایران بزنم ، بعدا برای خرید و فروش و دریافت وجه مشکلی پیدا نمی کنم ؟ می کنم ؟ :eek:
 

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
تاریخ عضویت
26 اکتبر 2009
نوشته‌ها
2,243
لایک‌ها
734
محل سکونت
Land of the Dead !
خب وقتی با ایران مشکل داره واسه چی ایران رو بزنی ؟
22.gif


یه کشور دیگه (حتی الامکان همون ip وی پی ان خودتون) رو بزنید که مشکلی پیش نیاد..

منم واسه این یارو ronan بید دادم الکی بعد اکانت جفتمون بسته شد :D
 

IranNewMan

Registered User
تاریخ عضویت
1 اکتبر 2009
نوشته‌ها
390
لایک‌ها
69
خب وقتی با ایران مشکل داره واسه چی ایران رو بزنی ؟
22.gif


یه کشور دیگه (حتی الامکان همون ip وی پی ان خودتون) رو بزنید که مشکلی پیش نیاد..

منم واسه این یارو ronan بید دادم الکی بعد اکانت جفتمون بسته شد :D

مرسی ولی ..

آخه خودش حرفی از اینکه با ایران مشکل داره نزده ؟ یا زده دی:
اگه بشه با مشخصات واقعی ثبت نام کرد خیلی بهتره خوب


شما چرا اکونتتون بسته شد ؟ یعنی چه خلافی مرتکب شدید ، البته اگه سکرت نیست بگید تجربه بشه
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا