آژانس هواپیماییexchanging

روشن كردن يه سيستم از شبكه

شروع موضوع توسط MSN_Golden ‏27 ژوئن 2005 در انجمن شبکه

  1. MSN_Golden

    MSN_Golden کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    257
    تشکر شده:
    3
    سلام خدمت شما دوستان
    من چطوري مي تونم يه سيستم ديگه توي شبكه رو با اجازه خودش روشن كنم ؟
    مرسي :)
     
  2. electronic

    electronic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    1,661
    تشکر شده:
    69
    محل سکونت:
    USA
    تا اونجایی که من می دونم باید دست به دامن بایوس بشی.بعضی از مادربوردها این قابلیت رو دارن که از طریق lan سیستم رو روشن کنن پیشنهاد می کنم یه نگاه به setup سیستم بندازی ببینی این امکان فراهمه یا نه.
     
  3. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,214
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    ببينيد " اينجا " كمكي ميكنه.
     
  4. athar

    athar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    968
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    In the waves
    آره احتمالا امکان پذیر هست. از طریق مودم که صد در صد اما Lan رو نمیدونم. میشه با فرستادن یه سیگنال به مودم سیستم رو روشن کرد. من هر وقت منزل رو ترک میکنم کابل مودم رو میکشم. چون اگه کسی به منزل زنگ بزنه یا از منزل با بیرون تماس بگیرن سیستم روشن میشه. اوائل که وقتی سیستم خود به خود روشن میشد فکر میکردم جن زده شدم.
     
  5. kamyar_akhbari

    kamyar_akhbari کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 می 2005
    نوشته ها:
    55
    تشکر شده:
    0
    سلام .

    در تاييد فرمايش شما بايد بگم كه آره ، كارتهاي شبكه هم امكاني به نام WOL )Wake on LAN) دارن كه اگه به

    صورت سخت افزاري ، يك تكه سيم كوچكي كه داخل جعبه كارت شبكه موجود هست رو ، يك سرش رو به پين

    مخصوص روي كارت و سر ديگش رو روي مادربرد (البته اگه مادر برد ساپورت كنه ) وصل كني، و از تو Setup سيستم

    Wake on lan option رو Enable كني ، وقتي دستگاه پايين باشه، به محض اينكه يك packet كه مربوط به خودش

    باشه از روي شبكه دريافت كنه، سيستم مياد بالا [​IMG]

    دقيقا يه option داخل setup سيستم هست كه شبيه اينه و اسمش Wake on Ring هستش كه اون مال

    مودم هست. ميتونيد به جاي اينكه مودم رو از پريز بكشيد مواقعي كه خونه نيستيد، اون آپشن رو از ست آپ

    Disable كنين.


    ميبخشين فضولي كردم تو صحبتهاي شما [​IMG]

    موفق باشيد
     
  6. electronic

    electronic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    1,661
    تشکر شده:
    69
    محل سکونت:
    USA
    عالی بود مرسی.منظور منم همین بود.
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. athar

    athar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    968
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    In the waves
    آقای اخباری از صحبت های شما کمال تشکر رو دارم. راستش نمیدونستم که اون کابل کوچک برای چی هست و همینطور چطور میشه کاری کرد که دیگه سیستم با تماس گرفتن روشن نشه.
    با سپاس از نکات مفیدی که عرض کردید.
     
  9. MSN_Golden

    MSN_Golden کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    257
    تشکر شده:
    3
    ممنون از شما دوستان
    اتفاقا منم اون جايگاه Wol رو توی چندین کارت شبکه دیدم
    ولی متاسفانه کارت شبکه من این جا رو نداره
    من هر وقت شبکه رو Disable میکردم و سیستم رو خاموش میکردم بعدش اگه سیستم مقابل یا سیستمشو Restart میکرد یا شبکه رو قطع و وصل میکرد سیستمم خود به خود روشن میشد
    منظور پس کارت شبکه من همچین قابلیتی رو داره
    اما اینکه دقیقا و مستقیما با یک فرمان از طرف سیستم مقابل این کار انجام بشه رو خیلی مشتاقم بدونم
    با تشکر
     
  10. digilas

    digilas کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آگوست 2004
    نوشته ها:
    19
    تشکر شده:
    0


    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    سلام
    با نرم افزار solar winds ميشه اين كار رو كرد
    شما بايد مك ادرس كارت مورد نظر رو داشته باشي :eek:
    bye
     
  11. aka

    aka Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 نوامبر 2004
    نوشته ها:
    325
    تشکر شده:
    0
    BOOTROM نمیخواد ؟
     
  12. digilas

    digilas کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آگوست 2004
    نوشته ها:
    19
    تشکر شده:
    0




    --------------------------------------
    نه نيازي به بوت رام ندارد
     
  13. dammkon

    dammkon کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 فوریه 2005
    نوشته ها:
    42
    تشکر شده:
    0
    با عرض سلام و خسته نباشيد
    و تشكر از توضيحات بالا
    كلا روشن شدن در سيستم ها بستگي به نوع power متفاوت هست
    در نوع قديمي يا همون AT 1 همچين چيزي وجود نداره شما اول متمان بشو كه از پاور اي تي ايكس استفاده ميكني
    بعد اينكه روشن شدن سيستم به اشكال متفاوتي ممكن ميباشد
    يكي از راههاي معمول توسط power swich ميباشد . راه هاي ديگر مثل روشن شدن با موش يا كيبورد از اين طريق راه ها ميباشد
    و اين از امكانات سيستنم هاي ATX ميباشد . در ضمن روشن شدن فقط نياز به يك تحريك دارد كه بايد صورت گيرد مثل روشن شدن سيستم دوستمان توسط زنگ تلفن كه ميبايست در setup اين امكان را disable كنند
    به همين سادگي شما پس از اتسال كابل مربوطه WOL بايد فقط تنظيمات setup رو دستكاري كني :p
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. ramin281

    ramin281 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    55
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    شیراز
    من اين كار رو با net support انجام مي دم
    هم راحته و هم دردسر تنظيمات بايوس رو نداري
     
  16. seddighis

    seddighis کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 مارس 2005
    نوشته ها:
    4
    تشکر شده:
    0
    با netsupport كه سخته بايد روي همه ايستگاهها نصب كني
    مگر نه ؟
     
  17. hussein1363

    hussein1363 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آپریل 2005
    نوشته ها:
    9
    تشکر شده:
    0

    سلام دوست عزيز تمام اين مراحلي كه دوستان گفتن درسته و با فرض اينكه wake on lan رو پشتيباني كنه و مادر برد شما نيز اين قابليبت رو داشته باشه شما از طريق برنامه remote desktop يه بخشي داره به نام wake on lan كه از شما مك آدرس مي خواد و به اون كارت شبكه يه پكت ارسال مي كنه و اون كامپيوتر روشن مي شه البته خود من هم درباره محتويات اين پكت چيزي نمي دونم ولي اميدوارم چواب سوالت رو پيدا كرده باشي لطفا اگه كسي هم در باره اين پكت اطلاعات بيشتري داره خوشحال مي شم در اختيارم بذارم