برگزیده های پرشین تولز

روش تهیه دم نوش کاکوتی

sferesh

Registered User
تاریخ عضویت
27 نوامبر 2015
نوشته‌ها
149
لایک‌ها
36
کاکوتی چیست؟
کاکوتی گیاهی داروییست که طبع گرم و خشکی دارد و از خانواده نعناع بوده و در خراسان کشت می شود.

این گیاه خواص درمانی بی شماری دارد که به صورت فهرست وار ۤبه آن اشاره می کنیم.

خواص درمانی کاکوتی
  • این گیاه آرام بخش بوده و دم نوش آن در آرامش اعصاب و کاهش استرس موثر است.
  • کاکوتی گیاهی است که در درمان مشکلات مجاری تنفسی سودمند است.
  • کاکوتی ضد نفخ بوده و برای درمان ناراحتی های گوارشی مانند اسپاسم معده ،اسهال و زخم معده مفید است.
  • کاکوتی خلط آور بوده و مصرف آن در نرم کردن سینه و درمان سرفه نافع است.
  • مصرف دم نوش کاکوتی در مبتلایان به روماتیسم مفصلی می تواند باعث کاهش التهابات بدن شود.
  • کاکوتی قاعده آور است و برای افرادی که عادت ماهیانه نامنظمی دارند مفید است.
  • مصرف چای کاکوتی پس از وعده های غذایی سبب هضم آسان غذاها و افزایش متابولیسم بدن شده و مانند چای سیاه باعث عدم جذب آهن نمی شود.
  • افرادی که دچار ضعف نیروی جنسی هستند می توانند برای تقویت قوای جنسی خود از دم نوش کاکوتی استفاده کنند.
  • مطالعات نشان داده است مصرف کاکوتی به دلیل صفرابر بودن در پیشگیری از بیماری های صفراوی و عوارض کبدی مفید و سودمند خواهد بود.
  • مصرف دم نوش کاکوتی در فصل زمستان برای درمان سرماخوردگی موثر است.
دم نوش کاکوتی چگونه تهیه می شود؟
برای تهیه دم نوش کاکوتی درون یک قوری دو لیوان آب را به جوش آورید و سپس یک قاشق غذاخوری کاکوتی به ٖآن اضافه کنید و به مدت ۳۰ دقیقه بر روی حرارت ملایم بگذارید تا دم بکشد .اکنون مقداری عسل جهت طعم دار شدن به آن اضافه کنید.
 

ighaza

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 فوریه 2017
نوشته‌ها
2
لایک‌ها
3
سن
34
دمنوش های گیاهی که به هضم راحت تر غذا کمک میکنند .
دمنوش آویشن
یکی از مفید ترین گیاهان، آویشن است. آویشن در هضم غذا موثر است. برای رفع سرفه، تنگی نفس، آنفلونزا و رفع گرفتگی عضلات در طب سنتی از آن استفاده می شود.
از فواید دیگر آویشن می توان برای رقیق کردن خون، تقویت بینایی و عفونت‏های ریوی استفاد کرد.



thyme-tea-300x242.jpg




طرز تهیه:
مقداری از آویشن را داخل قوری ریخته و قوری را به اندازه دویا سه لیوان پر کرده و می گذاریم و به مدت حدودا ۴۰ دقیقه بجوشد. موقع نوشیدن آویشن می توان مقداری نبات هم داخل لیوان حل کنید تا شیرین شود.



دمنوش نعناع
مهم‌ترین خاصیت دمنوش نعناع، تاثیر آن بر دردهای دستگاه گوارش شامل درد معده، روده، نفخ، دل‌پیچه، تهوع و اسهال است. همچنین این دمنوش معطر، اشتهاآور است.



damnoosh-nana-300x236-300x236.jpg


طرز تهیه:
دو قاشق غذا خوری برگ نعناع تازه و یا خشک و خرد را در یک قوری ریخته و یک لیوان بزرگ آب با دمای ۸۰ درجه سانتی گراد به آن اضافه کنید و اجازه دهید که به مدت ۱۵ دقیقه دم بکشد. در صورت تمایل می توانید از عسل یا نبات برای شیرین کردن آن استفاده کنید.
 
Last edited:

kalanest

Registered User
تاریخ عضویت
4 فوریه 2017
نوشته‌ها
119
لایک‌ها
23
سن
36
محل سکونت
تهران
بالا