nexpay

ريپورت + اكسس + دلفي

شروع موضوع توسط bird ‏22 جولای 2005 در انجمن Delphi

  1. bird

    bird کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 جولای 2005
    نوشته ها:
    106
    تشکر شده:
    0
    سلام
    مي خواستم در يك برنامه بانك اطلاعاتي بوسيله اكسس و دلفي . ريپورت ويزارد اكسس را فعال كنم. يعني به كاربر اين قابليت را بدهم كه خودش به وسيله ي ويزارد اكسس كه براي ساختن ريپورت وجود دارد قالب بندي ريپورتش را تعيين كند.
    لطفاَ اگر كسي اين كار رو بلده كمكم كنه. خيلي ممنون ميشم.
    -با تشكر
     
  2. bird

    bird کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 جولای 2005
    نوشته ها:
    106
    تشکر شده:
    0
    سلام
    در واقع من مي خوام در يك برنامه بانك اطلاعاتي به كاربر اين امكان را بدهم كه از نتايج جستجويش پرينت بگيرد. كاربر بايستي بتواند، تعيين كند كه در هنگام پرينت گرفتن مثلاً فقط 3 تا از فيلد هايي كه خودش آن ها را مشخص مي كند، در پرينت بيايد. يا مثلاً تمام فيلدها در خروجي پرينتر بيايد. براي اينكار لازم است كه طوري خروجي را در صفحه بچيند تا در يك كاغذ A4‌ جا شود، براي همين هم من مي خواستم كه مستقيماً كاربر را به Report Wizard اكسس ارجاع دهم تا خودش در آنجا چيدمان فيلدها را در كاغذ مشخص كند.
    بنظرتون فعال كردن Report Wizard از داخل دلفي غير ممكن است؟
    براي انجام اينكار، شما روش ديگري غير از Report Wizard سراغ داريد؟
     
  3. m_tabari

    m_tabari کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 مارس 2004
    نوشته ها:
    40
    تشکر شده:
    0
    برو تو سوال خودم جوابتو دادم
    حالشو ببر
    اگه باز مشكل داشتي شايد امشب بيام
     
  4. firebird

    firebird Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,424
    تشکر شده:
    9
    شاید با automation ها بشه. تو کامپوننت های آفیس هست. من با automation های Word کار کردم و میدونم که نود و نه درصدکارایی که تو ورد میشه مثلاً با macro ها کرد رو تو دلفی میشه انجام داد حتی بدون اینکه اصلاً ورد دیده بشه ولی با access اصلاً کار نکردم به خاطر اینکه دلفی اینقدر قوی هست که نیازی به امکانات اکسس نداره. فقط چون ado و اکسس فارسی رو خوب support میکنه از بانکش استفاده میکنم.
     
  5. bird

    bird کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 جولای 2005
    نوشته ها:
    106
    تشکر شده:
    0
    يعني شما هم براي گزارش گيري از كامپوننت Rvreport استفاده مي كنيد؟
    آخه توي Thread مربوط به 3سوال از Rvreport ، گفتن كه انگاري استفاده از اين كامپوننت Standalone‌ بودن برنامه رو از بين ميبره.
     
  6. firebird

    firebird Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,424
    تشکر شده:
    9
    من با Quick Report کار کردم. واسه کاری که من داشتم جواب می داد
     
  7. littlerabbit

    littlerabbit مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2003
    نوشته ها:
    667
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Iran
    اين كامژوننت Rave در اصل به خاطر اين به دلفي اضافه شده كه از كمپاني نيروانا هست (يكي از دو اسپانسر پروژه Indy ) اما اينكه ميگي StandAlone بودن برنامه رو از بين ميبره منظورت فايل ريپورت هستش؟؟؟ اونو كه ميتوني با يه كامپوننت ساده تو فرم اضافه كني (يه كامپوننت كه ميتونه فايلو به فرم اضافه كنه)
     
  8. m_tabari

    m_tabari کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 مارس 2004
    نوشته ها:
    40
    تشکر شده:
    0
    littlerabbit جان يه سر به سوال من بزن اونجا تو قسمت سوم كامل راجع به اين مشكل توضيح دادم .
    پيشنهاد ميكنم خودت هم قبلش يه تستي بكني
     
  9. littlerabbit

    littlerabbit مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2003
    نوشته ها:
    667
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Iran
    میدونم. مشکل شما رو هم آخرش یه دوستی جواب دادن.
     
  10. bird

    bird کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 جولای 2005
    نوشته ها:
    106
    تشکر شده:
    0
    من آخر سر براي انجام دادن كار گزارش گيري از همون كامپوننت QReport استفاده كردم، چون برتري خاصي رو توي كامپوننت Rave نسبت به كامپوننت QReport‌ نديدم(البته براي كاري كه من مي خواستم انجام بدم). در مورد گزارش گيري انتخابي هم بايد بگم كه تقريبا بي خيال چيدمان فيلدها در كاغذ شدم و در واقع كاربر با انتخاب اينكه مي خواهد چه فيلدهايي را در خروجي گزارشش ببيند، تنها باعث Visible يا غير Visible‌شدن فيلدها در خروجي گزارش مي شد، يعني انتخاب كاربر هيچ تغييري در چيدمان فيلدها در خروجي گزارش ايجاد نمي كرد. در واقع اين قضيه تغيير چيدمان هنوز هم به عنوان يك قضيه حل نشده مطرحه. مي خواستم اگر كسي را ه حلي به ذهنش رسيد، اونو بگه.
    اما مساله بعدي اين است كه حالا مي خواهيم از اين گزارش پرينت بگيريم. من براي پرينت گرفتن از توابع print و Printer Setup‌ مربوط به QReport استفاده كردم. و تا الان هم اشكالي توي كار چاپ از اون نديدم، اما چون اين برنامه اي كه من نوشتم، قراره ديگران با پرينتر هاي متفاوت از اون استفاده كنند و توي اينجا
    http://delphi.about.com/library/bluc/text/uc051701i.htm
    نوشته بود كه بهتره از اين توابع استفاده نكنيد، از درست كار كردن برنامه ام توي شرايط مختلف مطمئن نيستم.
    راه حلي هم كه اين سايت ارائه داده بود چون نسبت به dpi چاپگر هاي مختلف، متفاوت بود، به نظرم را ه حل چندان خوبي نبود. مي خواستم ببينم شما براي چاپ يك گزارش چكار مي كنيد؟ اگر از اين دو تابع print و Printer Setup‌ مربوط به Qreport‌ استفاده كرده ايد و مشكلي در ارتباط با چاپ به شما گزارش نشده يا شده لطفاً بگيد.
    -با تشكر
     
  11. amironline

    amironline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    674
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tabriz
    من يه برنامه ديدم كه با crystal report اين كار رو خيلي خوب انجام مي داد
     
  12. RJDanesh

    RJDanesh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 جولای 2005
    نوشته ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    تا بوده همين بوده تا باد همين بادا
    من عاشق دلفي ام ولي پول ندارم آموزش گاه برم كمك راهنمايي درس نون خشك هر چي داري خريداريم يعني مي بريم با حاليد گفته باشم! :lol:
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal