قبلا این مورد کار میکرد،به این صورت که رو گوشی سیم مینداختی،پیامک میومد که بعد فلان تاریخ در شبکه سرویس نخواهد گرفت ولی به صورت خیلی جالب بعد اون تاریخ میومد داخل سیستم و حتی به نام خودت ثبت میشد!!!
ولی جدیدا این مورد دیگه امکانش نیست و بعد از اون تاریخ گوشی از شبکه سرویس نمیگیره.
من خودم چندتا گوشی قدیمی گرفتم که بعد 1 ماه دیگه سرویس نمیگیرن؛با همتا هم تماس گرفتم،یدونه شکایت نوشتن و گفتن منتظر باش باهات تماس میگیریم.
فکر کنم منظورم را به درستی منتقل نکردم
من از ایسام گوشی گرفتم بهمن 96 ، بعد از خریدن که سیمکارت خودم را گذاشتم هیچ پیامی برای رجیستری نیومد و 2 ماه کار میکردم با گوشی
بعد از اون به مدت 5 ماه گوشی خاموش بود ، بعد که روشن کردم پیام اومد که یکماه دیگه از شبکه سرویس نمیگیره
یک لینک هم داده بود که روش میزدی میرفت تو سایتی که در مورد گمرگ و این داستان ها نوشته بود
ولی هیچ ربطی هم به اون لینک نداشت ، و درهمون لحظه که یکماه فرصت داشتم در سامانه ثبت شد
گوشی طرح هم داشتم که حدود 10 سال قبل از ترکیه آورده بودن و سال ها سیمکارت نخورده بود ، برای اون هم همین پیام اومد که از یکماه دیگه سرویس نمیگیره ولی در سامانه ثبت شد . مهم این هست که به یاد بیارید اولین سیمکارتی که روی گوشی استفاده کردید چه شماره ای بوده و همون را در همتا ثبت کنید
تا جایی که دیدم دو نوع پیام میاد :
1 - گوشی متعلق به فرد دیگریست و باید از اون بخواهید انتقال مالکیت بده
گوشی هایی که سال ها روشن بودن و همیشه سیمکارت داشتن و استفاده میشدن ، یا گوشی هایی که فروشگاه همراه اول میفروخت و به نام همون سیمکارتی که روی بسته هاش بود ثبت میشد و یا گوشی هایی که جدیدا از مغازه خریداری بشن ...
اگر یکی از موارد بالا باشه و سیمکارتی غیر از چیزی که از روز اول روی گوشی استفاده شده بگذارید پیام میاد که متعلق به فرد دیگریست و باید انتقال مالکیت داد ، حتی اگر سیمکارت دیگر باز متعلق به خودتون باشه
2- شناسه گوشی قانونی نیست و از یکماه آینده سرویس نخواهد کرد ، همراه با یک لینک که حاوی توضیحاتی در مورد گمرگ و ... هست
یکی از علت های اومدن این پیام ، خاموش بودن گوشی برای مدت طولانیست و اگر علت این باشه در همتا ثبت میشه
تا الان بیشتر از 10 تا گوشی در همتا ثبت کردم
گوشی هایی که همیشه سیمکارت داشتن و روشن و فعال بودن که اصلا نیازی به ثبت ندارن و خودکار ثبت شدن ، در همتا هم اقدام به ثبت کنید پیام میده که قبلا ثبت شده ولی گوشی هایی که به مدت طولانی خاموش بودند حتما نیاز به ثبت شدن دارن