برگزیده های پرشین تولز

roshdacademy.ir

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
13 نوامبر 2016
نوشته‌ها
61
لایک‌ها
19
محل سکونت
تهران
سایت ها چگونه درآمد کسب می کنند؟ کدام مدل های کسب و کار اینترنتی را می توانیم برای درآمدزایی پایدار از سایت انتخاب کنیم؟

پس از تست و تجربه مدل های مختلف کسب و کار اینترنتی در چند سال گذشته، می توانم به شما بگویم مدل های کسب و کار اینترنتی کدامها هستند و کدام کسب و کارهای اینترنتی درآمدزایی خوبی دارد.

  • اولین و رایج ترین مدل کسب و کار اینترنتی که همه راجع به آن صحبت می کنند، تبلیغات است. در این مدل کسب و کار اینترنتی، شما ترافیک جذب می کنید و در ازای هر کلیکی که روی تبلیغات می شود، پورسانت می گیرید و درآمد کسب می کنید. درآمد اغلب سایت های ایرانی معروف مانند آپارات، ورزش ۳ و … از این نوع است.
شاید شما، چند تبلیغ در سایت خود قرار دهید و مشاهده کنید درآمد چندانی از این مدل کسب و کار بدست نمی آورید. اگر به عمق این مدل کسب و کار اینترنتی بروید، متوجه می شوید با تبلیغات نمی توانید درآمد زیادی بدست آورید، مگر اینکه بازدیدکنندگان خیلی زیادی داشته باشید. منظورم از خیلی زیاد یعنی ترافیک میلیونی در ماه داشته باشید.

همچنین تبلیغات، بیشتر وقت شما را برای حداکثر کردن کلیک مخاطبان می گیرد. بجای اینکه محتوای جذاب و خوبی برای سایت خود تولید کنید، وقت خود را روی تبلیغات اینترنتی می گذارید.



  • دومین مدل کسب و کار اینترنتی، اسپانسر گیری است. در این مدل کسب و کار، شما به سراغ شرکت ها می روید و با معرفی کسب و کار و نشان دادن تعداد مخاطبان و ترافیک سایت خود، به دنبال جذب حامی مالی یا اسپانسر هستید. در این مدل کسب و کار باید تیم فروش داشته باشید. باید با افرادی که در صنعت و حوزه شما فعالیت می کنند، ارتباط سازی کنید و این کار، برای اغلب افرادی که می خواهند کسب و کار اینترنتی خود را شروع کنند، دشوار است و برای آنها درآمدزایی ندارد. پس افرادی که در ابتدای کسب و کار اینترنتی خود هستند، بهتر است روی اسپانسرگیری وقت نگذارند.


  • سومین مدل کسب و کار اینترنتی، فروش محصولات فیزیکی است. در این مدل کسب و کار، شما محصولی را تولید می کنید و می فروشید. به عنوان نمونه، وسایل دست ساز. این مدل کسب و کار نسبت به مدل فروش محصولات آنلاین که امکان گسترش داشته و حاشیه سود بالایی دارد، حاشیه سود کمی دارد. همچنین شما هزینه ارسال را نیز خواهید داشت.


  • چهارمین مدل کسب و کار اینترنتی، بازاریابی مشارکتی یا همکاری در فروش است. در این مدل کسب و کار، شما محصولات دیگران را در سایت خود قرار می دهید و به ازای فروش آنها، پورسانت می گیرید. بزرگترین و معروف ترین سایت همکاری در فروش، سایت آمازون است. شما محصولات دیگران را تبلیغ و تعریف می کنید و وقتی آنها از طریق لینک شما محصول آنها را می خرند، پورسانت می گیرید و درآمد کسب کنید. همکاری در فروش می تواند درآمدزایی خوبی داشته باشد. اما نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید اینست که شما مشتریان خود را باید برای خود نگه دارید چون در درازمدت بهترین ارزشی که از سایت خود دارید، مشتریان شما خواهد بود. به همین دلیل به مدل بعدی کسب و کار اینترنتی می رسیم.


  • مدل پنجم کسب و کار اینترنتی، فروش محصولات آموزشی است که شما تولید می کنید. مثلا تولید دوره های ویدیویی. ما چند سال است که در آکادمی رشد محصولات آموزشی را طراحی و تولید کرده و می کنیم. درست است برای تحقیقات، تست، طراحی، ضبط و تولید ویدیوها و مطالب آموزشی زمان زیادی می گذاریم اما وقتی دوره و محصول آموزشی را تولید کردیم، می توانیم به همه بفروشیم و درآمد کسب کنیم. در این حالت، وقتی کسی دوره و محصول ما را می خرد، دیگر نیازی نیست پورسانتی را به دیگران بدهیم. ما آن را تولید کرده ایم. می توانیم هر تغییری که می خواهیم روی آن انجام دهیم. می توانیم قیمت آن را تغییر دهیم. البته تهیه و تولید محصولات و دوره های آموزشی به زحمت و تلاش زیادی نیاز دارد. اما زیبایی آن اینست که یکبار محصولی را تولید می کنید و بارها از فروش آن درآمد کسب می کنید. (قانون اهرم) وقتی چند بار فروش را تجربه کردید، می توانید چند ده بار، چند صد بار و هزاران بار فروش کنید. اگر محصول خوبی تولید کنید، قطعا آن را خواهند خرید. و وقتی یکبار از شما بخرند، چند بار هم از شما خواهند خرید. به مرور می بینید درآمد خوبی از کسب و کار اینترنتی خود کسب می کنید. پس باز تاکید می کنم. کافیست مهارت ها و تجربه هایی که دارید را بصورت پکیچ آموزشی درآورید و آن را به صورت اتوماتیک و اینترنتی به دیگران بفروشید. پس وقتی خوابیده اید، مردم محصول شما را می خرند. وقتی صبح از خواب بیدار می شوید، می بینید دیشب فروش داشته اید. درست است که شما برای تولید محصول آموزشی زحمت می کشید، اما زیبایی این مدل اینست که شما یکبار تلاش می کنید و بارها از آن درآمد کسب می کنید.

 
بالا