سایت ساز وبزیکسب درآمد

سرعت ارسال اینترنت من از دریافت بیشتر شده چرا؟

شروع موضوع توسط Haamed ‏27 ژانویه 2007 در انجمن سرویس های آنلاین ( شبکه های اجتماعی )

  1. Haamed

    Haamed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,237
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    کلیسای ایرانیان
    سلام

    مدتیه تو اینتر نت سرعت ارسال من بیشتر از دریافت شده و این در حالیه که من اصلا چیزی ارسال نمیکنم...

    و فقط دریافت دارم...

    بنظر شما چرا؟

    بخاطر همین هم صفحات خیلی خیلی کند باز میشه....
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. Haamed

    Haamed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,237
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    کلیسای ایرانیان
    اینم عکس:

    [​IMG]
     
  4. Mahmoud58

    Mahmoud58 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    848
    تشکر شده:
    7

    سیستمت ویروسی شده ... :rolleyes:
     
  5. Haamed

    Haamed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,237
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    کلیسای ایرانیان
    این چه مدل ویروسیه؟

    یعنی داره از سیستم من فایل میدزده؟
     
  6. Mahmoud58

    Mahmoud58 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    848
    تشکر شده:
    7

    احتمالاً داره از روی سیستم شما چیزی رو ارسال میکنه ... نسبت بیشینه Send به Recive در حد 1 به 6 هست ...
     
  7. Mammads

    Mammads کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    493
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    بهترین راه نصب یک فایر وال و مدیریت اتصال فایل ها به نت
     
  8. Haamed

    Haamed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,237
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    کلیسای ایرانیان
    باورتون نمیشه همین پست نزدیک 15 دقیقه طول کشید تازدم...:(

    میشه بگی به کجا ارسال میکنه؟

    اگه خطر یه من فعلا کانکت نشم.....
     
  9. Haamed

    Haamed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,237
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    کلیسای ایرانیان
    فایروال که الان نصبه....

    تکلیف ویروسه چی میشه؟...
     
  10. Mahmoud58

    Mahmoud58 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    848
    تشکر شده:
    7

    اگه فایروال Black Ice رو نصب کنی و گزینه Application Protect رو فعال کنی جلوی فعالیت هر برنامه که از سیستم شما Send داشته باشه رو میگیره ... حتی اگه Explorer باشه ... :blush:
     
  11. darya_s

    darya_s کاربر فعال دوربین دیجیتال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,588
    تشکر شده:
    5
    مال من هم اینطوری شده بود یعنی حتی از مال شما بدتر، نسبتش 10/1 یا حتی 20/1 بود فکر کنم. و سرعت اینترنتم خیلی کم شده بود که همه (از جمله پشتیبانی معظم داتک) گفتند که ویروس داری و از این حرفا.
    با 3 تا آنتی ویروس سیستم رو زیر و رو کردم، فایروال ریختم، فرمت کردم اونهم دوبار. بعد از فرمت باز چند بار اسکن کردم با نورتون و kaspersky ولی هیچی نبود که نبود، دوباره بعد از فرمت فایروال ریختم ولی هیچ برنامه جاسوسی و ویروسی و کرم و اینها رو نشون نداد که از اینترنت استفاده کنه! بعد از اینهمه دردسر، جناب پشتیبانی محترم فرمودند یوزرهامون توی اون منظقه زیاد شده، درخواست افزایش پهنای باند کردیم ولی مخابرات انجام نمیده.

    خلاصه، این جریان مال مرداد بود که فهمیدیم مشکل سرعت اینترنت از جانب سیستم بیچاره ما نیست.و دیگه بیخیال اینترنتمون شدیم و دیگر سیستم هیچ مشکل ویروسی و کند شدن و اینها نداشت. اما نفهمیدم جریان اینکه سند خیلی بیشتر از ریسیو بود، چیه.
    الان که دوباره اینترنتم رو راه انداختم نگاه که میکنم سند و ریسیو مساوی هست تقریبا (که فکر کنم نباید باشه). خلاصه ممکنه که مال شما ویروسی باشه ولی فکر میکنم دلایل دیگری هم باشه که من بشدت دنبالش هستم.
     
  12. Haamed

    Haamed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,237
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    کلیسای ایرانیان
    بکلی نا امید شدم با این سخن....:(
     
  13. darya_s

    darya_s کاربر فعال دوربین دیجیتال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,588
    تشکر شده:
    5
    شما فعلا برو سراغ ویروس یابی و نصب فایروال، چون منطقا باید همینها باشه! تا ببینیم از دوستان کسی هست، در این مورد نظر یا تجربه دیگری داشته باشه...

    برای ویروس یابی هم از دو سه تا آنتی ویروس استفاده کن. هر بار یکی رو نصب کن و سیستم رو باهاش اسکن کن، بنظر من یکیش هم kaspersky باشه، که میتونی 15 روزه یا یکماه اون رو از سایتش دانلود کنی.
     
  14. Haamed

    Haamed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,237
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    کلیسای ایرانیان
    با فرمت کل هارد و نصب مجدد ویندوز حل میشه؟

    چون این کار برای من راحت تره...
     
  15. Haamed

    Haamed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,237
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    کلیسای ایرانیان
    باورت نمیشه چه عذابی میکشم.

    با چند تا کانکشن مختلف از چند شرکت هم همین وضعه و بقول دوستمون فکر نکنم از شرکت خاصی باشه

    احتمالا همون ویروسه..
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی