منتخب بازارچه

سفارش پلاگین نویسی برای وردپرس

mobomas

Registered User
امتیاز - 100%
23   0   0
تاریخ عضویت
24 می 2011
نوشته‌ها
2,527
لایک‌ها
1,185
محل سکونت
مشهد
الگوریتم مشخصه
فقط نیاز به گرافیک بسیار خوبی داره
قابل نصب بر روی وردپرس ورژن .04 به بالا

قیمت و مدت ؟

الگوریتم به دلایلی سانسور شده ولی ماهیت آن مشخص است . یعدادی سوال بلی/خیر و بقیه سوالات چند گزینه ای - تعداد سوالات نیز در عکس مشخصه :


20150513_180003_001 (FILEminimizer).jpg
 

mobomas

Registered User
امتیاز - 100%
23   0   0
تاریخ عضویت
24 می 2011
نوشته‌ها
2,527
لایک‌ها
1,185
محل سکونت
مشهد
دوستان کسی نیست بتونه چنین پلاگینی بنویسه ؟
 

n0o0b_sina

Registered User
امتیاز - 100%
1   0   0
تاریخ عضویت
19 جولای 2014
نوشته‌ها
183
لایک‌ها
53
محل سکونت
تبریز
پلاگین پرسش و پاسخ با سوالات از پیش تعیین شده هست؟! من دقیق متوجه نشدم
 

patteerr

Registered User
امتیاز - 100%
25   0   0
تاریخ عضویت
27 مارس 2009
نوشته‌ها
4,007
لایک‌ها
3,135
درباره بیماری ویتیلیگو هست ؟ من این بیماری رو دارم اگه یه روز راه انداختی بگو منم بیام شرکت کنم .
 

pangash

Registered User
امتیاز - 100%
1   0   0
تاریخ عضویت
18 آپریل 2015
نوشته‌ها
220
لایک‌ها
42
سن
43
محل سکونت
بندر گناوه
زمان شرایط مد نظر من هست که می تونم براتون طراحی کنم
چون چند پروژه کاری دارم تا تمام نشن نمی تونم شروع کنم کارتون را و این خودش ممکنه زمانی حدود 20 روز کارتون را عقب بندازه .
اگر از نظر زمانی مورد نداره یا علی
 

mobomas

Registered User
امتیاز - 100%
23   0   0
تاریخ عضویت
24 می 2011
نوشته‌ها
2,527
لایک‌ها
1,185
محل سکونت
مشهد
زمان شرایط مد نظر من هست که می تونم براتون طراحی کنم
چون چند پروژه کاری دارم تا تمام نشن نمی تونم شروع کنم کارتون را و این خودش ممکنه زمانی حدود 20 روز کارتون را عقب بندازه .
اگر از نظر زمانی مورد نداره یا علی
شما راس روز مشخص تحویل بدین مشکلی نیست
فقط قیمت مهمه و گرافیک که خیلی مهمه
 

mobomas

Registered User
امتیاز - 100%
23   0   0
تاریخ عضویت
24 می 2011
نوشته‌ها
2,527
لایک‌ها
1,185
محل سکونت
مشهد
واقعا کسی نیست بتونه با جاوا اسکریپت بنویسه ؟
 

n0o0b_sina

Registered User
امتیاز - 100%
1   0   0
تاریخ عضویت
19 جولای 2014
نوشته‌ها
183
لایک‌ها
53
محل سکونت
تبریز
سلام
اگه براتون مقدوره برای برای براورد قیمت و زمان یه توضیح کامل تری توی پیام خصوصی یا تاپیک بفرمایید تا بنده و بقیه ی دوستان استفاده کنیم. بابت کار با جاوااسکریپت هم نگران نباشید دقیقا اونچه که میخوایید بهتون تحویل داده خواهد شد.
 

mobomas

Registered User
امتیاز - 100%
23   0   0
تاریخ عضویت
24 می 2011
نوشته‌ها
2,527
لایک‌ها
1,185
محل سکونت
مشهد
سلام
اگه براتون مقدوره برای برای براورد قیمت و زمان یه توضیح کامل تری توی پیام خصوصی یا تاپیک بفرمایید تا بنده و بقیه ی دوستان استفاده کنیم. بابت کار با جاوااسکریپت هم نگران نباشید دقیقا اونچه که میخوایید بهتون تحویل داده خواهد شد.
ببینید میخام به صورت مرحله ای چند پرسش که تعداد پرسشها و گزینه ها در عکس مشخصه ، از کاربر پرسیده بشه و سپس در آخر به نتیجه بله و یا خیر برسه
گرافیک هم خودمون به شما میدیم
چیز خاصی نداره فکر کنم
فقط با php نباشد ترجیحا
 

n0o0b_sina

Registered User
امتیاز - 100%
1   0   0
تاریخ عضویت
19 جولای 2014
نوشته‌ها
183
لایک‌ها
53
محل سکونت
تبریز
وردپرس با php نوشته شده اگه میخواید از پنل وردپرس در دسترس باشه یا شورت کد و اینا بخواید برای استفاده در مطالب حتما باید با php نوشته بشه
البته میشه تنها با جاوااسکریپت هم نوشت ولی اون دیگ پلاگین وردپرس نمیشه و باید توی یه صفحه html جدا نوشته بشه که خودش تنهایی اجرا بشه و به چیزه دیگ ای نیاز نداشته باشه یا توی یه صفحه مجزا در قالب سایتتون، در کل اگه بخواید سوالات دینامیک باشه و به صورت افزونه نصب بشه باید از php + جاوااسکریپت استفاده کنیم.
اگه بابت رفرش صفحه نگرانی دارید، نگران نباشید در هر دو حالت صفحه رفرش نخواهد شد.
 

mobomas

Registered User
امتیاز - 100%
23   0   0
تاریخ عضویت
24 می 2011
نوشته‌ها
2,527
لایک‌ها
1,185
محل سکونت
مشهد
وردپرس با php نوشته شده اگه میخواید از پنل وردپرس در دسترس باشه یا شورت کد و اینا بخواید برای استفاده در مطالب حتما باید با php نوشته بشه
البته میشه تنها با جاوااسکریپت هم نوشت ولی اون دیگ پلاگین وردپرس نمیشه و باید توی یه صفحه html جدا نوشته بشه که خودش تنهایی اجرا بشه و به چیزه دیگ ای نیاز نداشته باشه یا توی یه صفحه مجزا در قالب سایتتون، در کل اگه بخواید سوالات دینامیک باشه و به صورت افزونه نصب بشه باید از php + جاوااسکریپت استفاده کنیم.
اگه بابت رفرش صفحه نگرانی دارید، نگران نباشید در هر دو حالت صفحه رفرش نخواهد شد.
پنل وردپرس نمیخاد ولی شرت کد لازمه که در هر پیجی خاستیم فراخوانیش کنیم
 

n0o0b_sina

Registered User
امتیاز - 100%
1   0   0
تاریخ عضویت
19 جولای 2014
نوشته‌ها
183
لایک‌ها
53
محل سکونت
تبریز
پنل وردپرس نمیخاد ولی شرت کد لازمه که در هر پیجی خاستیم فراخوانیش کنیم
پس راهی نیست جز php، البته فقط برای شورت کد و حالت پلاگین مانندش باید یه کم از php استفاده بشه تا وردپرس بفهمه و نصبش کنه. بقیه موارد کاملا با جاوااسکریپت خواهد بود
 

mobomas

Registered User
امتیاز - 100%
23   0   0
تاریخ عضویت
24 می 2011
نوشته‌ها
2,527
لایک‌ها
1,185
محل سکونت
مشهد
پس راهی نیست جز php، البته فقط برای شورت کد و حالت پلاگین مانندش باید یه کم از php استفاده بشه تا وردپرس بفهمه و نصبش کنه. بقیه موارد کاملا با جاوااسکریپت خواهد بود
قیمت منصفانه ؟
زمان تحویل ؟
 

Goback

کاربر تازه وارد
امتیاز - 0%
0   0   0
تاریخ عضویت
20 نوامبر 2008
نوشته‌ها
1
لایک‌ها
0
سلام،
علت اینکه میخواین جاوااسکریپت باشه چی هست؟
می دونید که JS براحتی قابل کپی هست.
شما یه چیزی میخواین شبیه به سایت تبلیغاتی دیوار در قسمت ثبت تبلیغاتش که هوشمند نتیجه گیری میکنه.
به احتمال زیاد میخواین که کاربر علائم رو جواب بده و سیستم بهش بگه این بیماری رو داری یانه
در حد حرفه ای بهش میگن Expert systems که با Rule ها و Factها کار میکنه.
داده هاتون دقیقا چقدر هست و چقدر میتونید هزینه کنید.
 
بالا