nexpay

سوالاتی در مورد یاهو میل

شروع موضوع توسط meli ‏28 جولای 2005 در انجمن سرویس های آنلاین ( شبکه های اجتماعی )

  1. meli

    meli Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,380
    تشکر شده:
    23
    محل سکونت:
    tehran
    یه چند تا سواله هر کی می تونه لطف کنه جواب بده
    1- چطوری میشه بیشتر از 100 نفر رو اد کرد؟
    2- چطوری میشه یه عکس رو در زمینه میل نمایش داد؟
    3- چطوری میشه هنگام فرستادن میل لیست کسانی رو که در بالای صفحه نشون داده شده پاک کرد؟
    لطفا کمک کنید بدجوری گیرشم!!!
     
  2. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    1- بيشتر از 100 نفر رو كه ميشه add كرد. من خودم همين حالا بيشتر از 100 تا دارم و كساني رو ميشناسم كه تا 250 نفر تو ليستشون هستن!
    2- نميدونم ولي فكر كنم با كد html ميشه اين كار رو كرد.
    3- به جاي To از BCC استفاده كن. يعني آدرس گيرنده ها رو تو قسمت BCC بنويس. فقط بايد حداقل يه نفر رو تو قسمت To حتما بنويسي.
     
  3. meli

    meli Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,380
    تشکر شده:
    23
    محل سکونت:
    tehran
    2- منم مي دونم اما كدش رو مي خوام و اينكه كجا بايد واردش كنم؟
    3- اگر بخوام براي add شده هاي آدرس بفرستم بايد چي كار كنم كه آدرسشون نشون داده نشه؟ :( :( :(
     
  4. emad86_20011

    emad86_20011 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 فوریه 2004
    نوشته ها:
    176
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Mashhad, Iran
    2. اين كد رو به كد html ميلت اضافه كن:
    کد:
    <body background="http://IMAGE ADDRESS">
    فقط نميدونم چجوري بايد به كدهاي html ميلي كه ميخواي بزني (تو ياهو) دست پيدا كني!!
     
  5. meli

    meli Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,380
    تشکر شده:
    23
    محل سکونت:
    tehran
    باز دستت درد نکنه از هیچی بهتره
    برای نمایشه عکسه دیگه نه؟
     
  6. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    خب اونها رو تو قسمت BCC وارد كن فرقي نمي كنه كه!

    يعني پس من اينجا هيچ كاره ام؟ :(
     
  7. emad86_20011

    emad86_20011 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 فوریه 2004
    نوشته ها:
    176
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Mashhad, Iran
    شما تا وقتي برو تو تاپيكاي ديگه بگرد!!! برو عزيز :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


    بله اون كد براي عكس پشت صفحه است!!!
    كد عكس اينه:
    کد:
    <img src="IMAGE ADDRESS" border=0>
     
  8. meli

    meli Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,380
    تشکر شده:
    23
    محل سکونت:
    tehran
    ببینم حالا این کد رو کجا باید وارد کنم
    من زیاد از اچ تی ام ال سر در نمیارم!!
     
  9. meli

    meli Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,380
    تشکر شده:
    23
    محل سکونت:
    tehran
    کوشین پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
     
  10. emad86_20011

    emad86_20011 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 فوریه 2004
    نوشته ها:
    176
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Mashhad, Iran
    اگه تونستي به كد هاي html دست پيدا كني يه قسمتي هست كه نوشته <body>
    و تقريبا آخراي كد html يه جا نوشته </body>
    تويه همين بازه هر جا كه ميخواي كد رو بزار ;)
     
  11. meli

    meli Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,380
    تشکر شده:
    23
    محل سکونت:
    tehran
    منظورم این بود که کجا باید قسمت اچ تی ام ال رو باز کنم؟
     
  12. darklord

    darklord Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,083
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    System32
    یاهو این قابلیت رو حذف کرده .
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. meli

    meli Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,380
    تشکر شده:
    23
    محل سکونت:
    tehran
    چقدر خوب واقعا بگن سر کاریم دیگه
    جی میل چی؟
     
  15. Danial-Dabiri

    Danial-Dabiri Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 فوریه 2005
    نوشته ها:
    432
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    البته اگر يه فايل html بسازی و attach کنی ، html نمایش داده میشه، البته تو یاهو اینطوریه
     
  16. Danial-Dabiri

    Danial-Dabiri Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 فوریه 2005
    نوشته ها:
    432
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    در مورد تعداد اد هم من در حال حاضر 292 نفر رو دارا ميباشم!
     
  17. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    فكر كنم قرار بود شما مرز 300 رو هم رد كني تا ببينيم ميذاره بيشتر از 300 تا يا نه؟ ;)
     
  18. meli

    meli Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,380
    تشکر شده:
    23
    محل سکونت:
    tehran
    من تا حالا امتحان نکردم اما مگه فایل اچ تی ام ال رو یاهو اتچ می کنه؟
     
  19. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    بله ، من اين روش رو امتحان كردم و جواب هم داد ولي تو فايل html ات هر چي لينك به فايلهاي ديگه داري بايد لينكها رو از روي اينترنت بدي نه از روي هارد مثلا اگه تو فايلت از عكس استفاده كردي اول بايد عكس رو يه جا آپلود كني بعد لينكشو تو فايل html درست كني بعد فايل html رو attach كني.
     
  20. meli

    meli Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,380
    تشکر شده:
    23
    محل سکونت:
    tehran
    به هر چی عقم نرسه به این یکی می رسه دوباره اومدی ابراز وجود می کنی
    (شوخیه داش مهدی جدی نگیر)
     
  21. nima178

    nima178 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    873
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    همان جایی که اینجا نیست
    برو تو اين لينك www.greatempire.tk يه جا نوشته طريق زدن ميل فارسي

    دقيقا همين مطلبو با تصوير من عصر دقيانوس بود نشون دادم

    اما براي بقيه حال نمي نمي ده
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal