آژانس هواپیمایی
pop up

سوالات آماتوری C

شروع موضوع توسط Rezafcom ‏24 جولای 2007 در انجمن خانواده C++ , C

  1. Rezafcom

    Rezafcom Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    168
    تشکر شده:
    0
    خوب منم یکی از این آماتور ها !!
    بهترین place برای نوشتن برنامه توسط c چیه ؟ tc که تحت داس خوب نیست هم گیر زیاد داره هم مشکل ...
    یکی دیدم مثل پنجره ویندوز باز می شه و خیلی راحت و قوی تریه ...
    اسم یا لینک دانلود بدید ممنون
     
  2. Arash_j13

    Arash_j13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2005
    نوشته ها:
    778
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    مشهد
  3. Rezafcom

    Rezafcom Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    168
    تشکر شده:
    0
    ممنون
    اول اینکه در صفحه دانلود ( with compiler یا without compiler ) ؟
    ضمنا وقتی با کامپایلر را نصب کردم می گه با source c سازگاری نداره و درخوسا تداره default بشه !!
    یک توضیح مختصرم بدید ممنون می شم اینم عکس :

    [​IMG]
     
  4. Arash_j13

    Arash_j13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2005
    نوشته ها:
    778
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    مشهد
    نسخه با کامپایلر رو انتخاب کنید بعد از نصب هم اولین بار که اجرا می کنید بزارید تنظیمات پیش فرض بمونه خودش کامپایلر رو می شناسه
    برای کامپایل کردن هم باید اول یه پروژه بسازید نوعش رو کنسول انتخاب کنید بعد سورستون رو سی یا سی++ فرقی نداره بهش اضافه کنید
     
  5. Mehdi.T

    Mehdi.T کاربر فعال برنامه نویسی کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏30 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    506
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    In Search of Sunrise
    خیلی وقت هست کار نکردم با هاش
    اما نیازمند g++ و هم رتبه هاش هست و دیر به روز میشه
    اما cbuilder هم خوبه سی و سی++ را جداکرده (الته من در مورد codeblock توجه زیادی به متفاوت بودن سی و سی++ نکردم)

    در کل آقا آرش چیز بدی پیشنهاد نمیکنه
     
  6. Rezafcom

    Rezafcom Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    168
    تشکر شده:
    0
    کلا فرق اصلی ++ با c چیه ؟

    در block ممکنه مثلا هنگام کار کردن با c دستورات را ارور بده ؟
     
  7. boxilink
  8. Rezafcom

    Rezafcom Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    168
    تشکر شده:
    0
    این نرم تفزاره معلوم نیست چرا این طوریه !!
    یکبار project جدید می سازم سورسش را c++ میزنم بعد build و run می کنه ...
    یکبار دیگه که همین مراحل را طی می کنم این ارور را مرده و دستورات را اجرا نمی کنه :

    [​IMG]

    no که می زنم این صفحه می آد yes هم کار خاصی نمی کنه ...

    [​IMG]

    گیج شدیم رفت !! :wacko:
     
  9. Arash_j13

    Arash_j13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2005
    نوشته ها:
    778
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    مشهد
    شما باید موقعی که اون اخطار رو می ده yes بزنید چون می خواد برنامه رو کامپایل کنه بهتره برای اجرا و اینکه این اخطار رو نبیند F9 بزنید اگه هم yes زدید و اتفاقی نیفتاد یعنی کدش شما ایراد داشته و کامپایل نشده به برگه build message مراجعه کنید مشخص می کنه چه ایرادی داشته
     
  10. Rezafcom

    Rezafcom Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    168
    تشکر شده:
    0
    اصلا به کد نویسی نمی رسم
    همون اولش با کد دیفالت خودش این ارور را میده ...
    yes را زدم چیزی نشد برگه build message را دیدم خالی بود.
    یک دفعه درست بود بقیه دفعات در xp و vista خرابه !!!
    یک بار اگه مرحله به مرحله از بعد از نصب بگی چه کنم عیب کار در می آد البته اگه حسشو داشتی :blush:
     
  11. Rezafcom

    Rezafcom Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    168
    تشکر شده:
    0
    یک مسئله ای که کشف کردم : runner_compiler.exe را بیدا نمی کنه تا درست کنه !!
     
  12. saalek110

    saalek110 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2007
    نوشته ها:
    212
    تشکر شده:
    1
    من این کامپایلر را از لینک بالا دانلود کردم.(از نوع با کامپایلر) (13 مگا بود)
    یک پروژه ساختم. از نوع کنسولی.
    در مای داکیومنت ذخیره کردم.
    کدش اول این بود:

    کد:
    #include <iostream>
    
    
    int main()
    {
    	std::cout << "Hello world!" << std::endl;
    	return 0;
    }
    
    که وقتی اگزه در مای داکیومنت ساخته میشد و روی آن کلیک می کردیم زود بسته میشد. پس کد را این طوری تغییر دادم:

    کد:
    #include <iostream>
    #include <conio.h>
    int main()
    {
    	std::cout << "Hello world!" << std::endl;
    	getch();
    	return 0;
    }
    
    که درست شد. یعنی وقتی در مای داکیومنت روی فایل اگزه کلیک می کنیم منتظر می ماند تا کلیدی را بزنیم.
    البته داخل کامپایلر نیازی به این اضافه کردن نبود و خودش می نوشت :press ENTER to continue.

    برای وادار کردن به بیلد جدید هم از منوی بیلد گزینه اول را که همان بیلد است را زدم. که نمی دونم درسته یا نه.

    در کل می خواستم بگم که بی هیچ اشکالی من توانستم مثال کنسولی خودش را اجرا کنم. ویندوزم هم xp است. سرویس پک 2 .
     
  13. Rezafcom

    Rezafcom Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    168
    تشکر شده:
    0
    دقیقا همین مثال default خودش را من اولین بار که نصب کردم اجرا کردم و مشکای نبود ( در ویندوز xp )
    در vista هر کاری کردم اجرا نکرد و ارور های بالا را داد !!
    یکبار دیگر در xp که امتحان کردم باز هم ارور های بالا را داد ...
    مشکل از سیستم عامل نیست !!
    نحوه کار یک قلق دارد که باید رعایت شود ! ؟؟ :eek:
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. Rezafcom

    Rezafcom Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    168
    تشکر شده:
    0
    اگر این مشکل قابل رفع نیست چیز دیگری معرفی کنید !!
     
  16. Mehdi.T

    Mehdi.T کاربر فعال برنامه نویسی کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏30 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    506
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    In Search of Sunrise
    از اون جايي كه فرق سي و سي++ رو هم مي خواهيد و باز از اونجايي كه فعلا ما ها هزينه ليسانس نرم افزار رو نميديم خوب مي تونيد C++Builder رو استفاده كنيد
    نسخه آخرش فكر كنم با ويستا سازگار هست
     
  17. Mod.Chip

    Mod.Chip Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2007
    نوشته ها:
    824
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تهران
    ++C شی گراست الان دیگه کسی C کار نمیکنه که چون دلیلی هم نداره که کار کنه . ++C برای شروع بهترینه .
     
  18. saalek110

    saalek110 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2007
    نوشته ها:
    212
    تشکر شده:
    1
    آرش جان از پارسال که سی بیلدر را معرفی کردید من تو فکرش بودم و حالا شروع کردم به کار باهاش. فعلا سی بیلدر 6 کار می کنم. ممنون از معرفی این کامپایلر و همه راهنمایی هایی که در این چند سال از شما دارم.

    لینک تاپیک را می گذارم:
    تمریناتی با سی بیلدر

    مشغول سی شارپ بودم چند ماهی ولی فکر کنم ضرر نکردم چون کار با کلاسها و خیلی چیزهای دیگه فکر کنم در سی بیلدر به کارم بیاد.

    دوستان هم اگر هم درسی خواستند من هستم.
     
  19. Rezafcom

    Rezafcom Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    168
    تشکر شده:
    0
    مرسی
    پس لینک این C++Builder را هم بدهید ...
    البته ورژن مناسبش
     
  20. saalek110

    saalek110 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2007
    نوشته ها:
    212
    تشکر شده:
    1