منتخب بازارچه

برگزیده های پرشین تولز

سوال مهم در مورد پیج رنک گوگل

gogle

Registered User
تاریخ عضویت
13 می 2009
نوشته‌ها
1,921
لایک‌ها
1,069
سلام به همه اساتید , پیشاپیش از همه عزیزانی که راهنماییم میکنند تشکر میکنم.

من 3 ماه پیش یه سایت .com با محتوای انگلیسی راه اندازی کردم که در گوگل از نظر key word
مورد نظرم از صفحه 30 به 7 رسوندمش ولی هر دفعه pr را چک میکردم 0 بود .
قبل از اینکه به صفحه 7 برسم , توی گوگل سایت به صورت www.name.com نشون داده میشد ولی جدیدا name.com نشون داده میشه . یعنی به دونه www.
pr را به صورت http://www.name.com چک میکنم 0 هست ولی به صورت http://name.com رنک سایت 1 هست
امروز در قسمت admin اسکریپت سایتم دقت کردم دیدم Site URL را به صورت http://name.com نوشتم و www براش نزاشتم :(
به وسیله این سایت http://www.backlinkwatch.com بک لینکهای سایتم را چک کردم و نتیجه این بود که به صورت
http://www.name.com تعداد بک لینکها چند برابره http://name.com هست.

با تمامی توضیحاتی که خدمتتون دادم و سرتون را درد آوردم سوالهام اینه :
1- ایا جاهایی که به صورت http://www.name.com بهم لینک دادن حساب میشه ؟ یا و فقط سایتهایی که به صورت http://name.com بهم لینک دادن گوگل حساب میکنه!! ( بنا به دلایلی که بالا توضیح دادم)

2- در قسمت admin اسکریپت سایت Site URL را از http://name.com به http://www.name.com تغیر بدم ؟ و ایا اگه تغیر بدم سایت به صفحات پایینه گوگل دوباره انتقال پیدا میکنه ؟

3_در کل چه خاکی به سرم بریزم :rolleyes:

میدونم 1 دونه پست دارم تو این فروم اما امیدوارم راهنماییم کنید, با تشکر فراوان
 

Hamid2day

مدیر ارشد
مدیر انجمن
مدیر ارشد
تاریخ عضویت
1 مارس 2006
نوشته‌ها
19,732
لایک‌ها
17,265
محل سکونت
اوهایو - دیتون
ببنید اصل نام دامنه و محبویت اون دامنه هست... که رتبه رو بالا یا پایین میاره
بعدش استفاده از htaccess و robots هست...
به صورت عادی قفل کردن www در آدرس می تونه از این جهت سودمند باشه که از اندیکس شدن لینک های تکراری جلوگیری میشه و سردرگمی وب خز در این باره حل میشه...

بیشتر می تونید این رو مطالعه کنید...http://forum.persia-cms.com/www-url-vt55.html
 

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
تاریخ عضویت
20 جولای 2004
نوشته‌ها
10,282
لایک‌ها
1,206
محل سکونت
رشت
ببنید اصل نام دامنه و محبویت اون دامنه هست... که رتبه رو بالا یا پایین میاره
بعدش استفاده از htaccess و robots هست...
به صورت عادی قفل کردن www در آدرس می تونه از این جهت سودمند باشه که از اندیکس شدن لینک های تکراری جلوگیری میشه و سردرگمی وب خز در این باره حل میشه...

بیشتر می تونید این رو مطالعه کنید...http://forum.persia-cms.com/www-url-vt55.html

درمورد قفل کردن
واینکه فقط با wwwبیاد رو اونجا سئوال کردم نمیدانم درست است یا نه؟
دقیق چی بگذارم:(
 

MasoudM

Registered User
تاریخ عضویت
8 جولای 2008
نوشته‌ها
1,660
لایک‌ها
646
محل سکونت
in the shadow of the statue
بك لينك هاي با www جدا حساب ميشه و بدون www جدا . بهتره يكيش رو قفل كنيد . مثلا سايتي هست كه www.example.com رنك نداره اما www.example.com/index.php رنك 2 داره !!! بهتره روي يكي تمركز كنيد و اينجوري نشه كه يه جا با اين لينك معرفي كنيد و يه جا با لينك ديگه .
 

gogle

Registered User
تاریخ عضویت
13 می 2009
نوشته‌ها
1,921
لایک‌ها
1,069
ببنید اصل نام دامنه و محبویت اون دامنه هست... که رتبه رو بالا یا پایین میاره
بعدش استفاده از htaccess و robots هست...
به صورت عادی قفل کردن www در آدرس می تونه از این جهت سودمند باشه که از اندیکس شدن لینک های تکراری جلوگیری میشه و سردرگمی وب خز در این باره حل میشه...

بیشتر می تونید این رو مطالعه کنید...http://forum.persia-cms.com/www-url-vt55.html

ممنون از راهنماییتون ولی
حمید جان هنوز من به جوابم نرسیدم
دامین + wwww بزارم یا بدونه www ?!
منظور از قفل کردن هم به معنای کلمه نفهمیدم چیه

میشه یه لطفی در حق من بکنید یه بار دیگه سوالات من را در پست بالایی بخونید و بیشتر توضیح بدید :(

قفل کردن www یعنی اینکه www حذف بشه و سایت فقط به صورت http://example.com بالا بیاد ؟ یا منظور اینه که وقتی کسی http://example.com وارد کرد سایت به صورت http://www.example.com بالا میاد ؟!

راستی اپدیت بعدیه گوگل حدودا چند روز دیگست
 

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
تاریخ عضویت
20 جولای 2004
نوشته‌ها
10,282
لایک‌ها
1,206
محل سکونت
رشت

gogle

Registered User
تاریخ عضویت
13 می 2009
نوشته‌ها
1,921
لایک‌ها
1,069
یعنی کسی که بدون wwwمیزنه هم میاد

بله عزیز من چند تا سایت را که چک کردم وقتی میزدی name.com یا http://name.com سایت به صورت
http://www.name.com بالا میاد .
مثلا سایت : shahriariha.com جزو همین دسته از سایتها هست که بهینه سازی شده :happy:

ولی کسی جواب من را هنوز نداده راستش گیج شدم :wacko:
 

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
تاریخ عضویت
20 جولای 2004
نوشته‌ها
10,282
لایک‌ها
1,206
محل سکونت
رشت
به نظرم یک بدی داره برای کسی که از اول درست ساب دومین معلوم نکرده
الان من نمیدانم چی به چیه
الان
برای خودم رو درست کرد
کسی که
http://tafrihi.com بزنه میره به http://www.tafrihi.com
ولی یک بدی داره چون مثلا من روی http://funny.tafrihi.com کار کردم الان رنکش مثلا 1 است الان با این کار باید تک تک ساب دومین ها رو این کد رو بگذارم
والا اینطوری میره http://www.tafrihi.com/funny/ که رنکی نداره

یک مشکل دیگر دارم وهنوز برای من جای تعجب است
مثلا http://www.tafrihi.com/music/ بزنی میزنه ف*یلتر است ولی http://music.tafrihi.com من میاد الان این کاری که کردم واگر این کد رو هم توی این ساب دومین نمیگذاشتم درکل اصلا این صفحه بالا نمی امد و پیغام صفحه موجود نیست می امد الان کد رو گذاشتم درست شد
پس کسی این کار رو میکنه باید همه ساب دومینهاش رو چک کنه وبگذارد

چون به دلایلی معلوم نیست بعضی صفحات سایت من میزنه ف*یلتر که با این کد باعث میشه صفحه اصلا بالا نیاد

از دلیل منطقی اره تاثیر مثبت داره حالا یک سئوال این یکجور ریدایرکت نیست یعنی باعث جریمه ما نمیشه ؟مثل این میماند مثلا پارک شده جایی یا کدجاوا؟
 

gogle

Registered User
تاریخ عضویت
13 می 2009
نوشته‌ها
1,921
لایک‌ها
1,069
به نظرم یک بدی داره برای کسی که از اول درست ساب دومین معلوم نکرده
الان من نمیدانم چی به چیه
الان
برای خودم رو درست کرد
کسی که
http://tafrihi.com بزنه میره به http://www.tafrihi.com
ولی یک بدی داره چون مثلا من روی http://funny.tafrihi.com کار کردم الان رنکش مثلا 1 است الان با این کار باید تک تک ساب دومین ها رو این کد رو بگذارم
والا اینطوری میره http://www.tafrihi.com/funny/ که رنکی نداره

یک مشکل دیگر دارم وهنوز برای من جای تعجب است
مثلا http://www.tafrihi.com/music/ بزنی میزنه ف*یلتر است ولی http://music.tafrihi.com من میاد الان این کاری که کردم واگر این کد رو هم توی این ساب دومین نمیگذاشتم درکل اصلا این صفحه بالا نمی امد و پیغام صفحه موجود نیست می امد الان کد رو گذاشتم درست شد
پس کسی این کار رو میکنه باید همه ساب دومینهاش رو چک کنه وبگذارد

چون به دلایلی معلوم نیست بعضی صفحات سایت من میزنه ف*یلتر که با این کد باعث میشه صفحه اصلا بالا نیاد

از دلیل منطقی اره تاثیر مثبت داره حالا یک سئوال این یکجور ریدایرکت نیست یعنی باعث جریمه ما نمیشه ؟مثل این میماند مثلا پارک شده جایی یا کدجاوا؟

دوست عزیز منم مشکل شما را دارم بدونه www پیج رانک 1 دارم ولی با www صفر هست
اون بحث جریمه هم فکر کنم منتفی باشه چون خیلی از سایتها این کار را کردند و pr خوبی هم دارند
البته در این مورد بهتره بقیه دوستان که تجربشون 100% از من بیشتره نظر بدند (حمید خان ...)
در کل فکر کنم اگه الان درستش کنیم بهتر از این باشه که همینطور راهه اشتباه را ادامه بدیدم ;)
 

StarSoheil

Registered User
تاریخ عضویت
1 آگوست 2005
نوشته‌ها
2,165
لایک‌ها
42
محل سکونت
Malaysia

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
تاریخ عضویت
20 جولای 2004
نوشته‌ها
10,282
لایک‌ها
1,206
محل سکونت
رشت
اوه تازه فهمیدم چه پدر درمیاره
یکدفعه رفتم دیدم را بعضی عکسها لود نمیشه سر این wwwوبدون گیر میده ونشان نمیده
پاک کردم
برای سایتهای قدیمی وhtmlکاربرد نداره چون اینطورمن دیدم عکسها درست لود نمیشه حتما دوباره باید رفرش کنی تادرست بیادوالا سفید میاد
 

Pixelweb

Registered User
تاریخ عضویت
11 می 2009
نوشته‌ها
1,296
لایک‌ها
80
محل سکونت
Shiraz
حالت استاندارد استفاده از www هست. بهترین راه اینه که روی www قفل کنید و از ریدایرکت 301 استفاده کنید.
 
Last edited:

Pixelweb

Registered User
تاریخ عضویت
11 می 2009
نوشته‌ها
1,296
لایک‌ها
80
محل سکونت
Shiraz
دوست عزیز منم مشکل شما را دارم بدونه www پیج رانک 1 دارم ولی با www صفر هست
اون بحث جریمه هم فکر کنم منتفی باشه چون خیلی از سایتها این کار را کردند و pr خوبی هم دارند
البته در این مورد بهتره بقیه دوستان که تجربشون 100% از من بیشتره نظر بدند (حمید خان ...)
در کل فکر کنم اگه الان درستش کنیم بهتر از این باشه که همینطور راهه اشتباه را ادامه بدیدم ;)

با توجه به پیج رنک هنوز وقت دارید. این کار تاثیر فوق العاده ای داره.
یکی از دلایل افت پیج رنگ صفحات و مطالب تکراریه. گوگل مطالب و صفحات سایت شما رو دو بار ایندکس میکنه. در حقیقت بسیاری از بک لینک ها رو از دست میدید و مطالب تکراری هم از افزایش پیج رنک جلوگیری میکنه.
تا حالا فکر کردید چرا پیج رنک فروم هایی مثل پرشین تولز با اینهمه حجم داده چرا به اون شکلی که باید بالا نیست و مثلا همین پی تی روی 4 مونده.؟!
 

gogle

Registered User
تاریخ عضویت
13 می 2009
نوشته‌ها
1,921
لایک‌ها
1,069
تشکر از همه دوستانی که راهنمایی کردند سایتم را روی www قفل کردم امیدوارم نتیجه خوبی داشته باشه , نمیدونم سایتهایی که به صورت http://example.com بهم لینک دادند لازمه تغیر به
http://wwww.example.com پیدا کنند یا نه ؟!
 
Last edited:

Pixelweb

Registered User
تاریخ عضویت
11 می 2009
نوشته‌ها
1,296
لایک‌ها
80
محل سکونت
Shiraz
تشکر از همه دوستانی که راهنمایی کردند سایتم را روی www قفل کردم امیدوارم نتیجه خوبی داشته باشه , نمیدونم سایتهایی که به صورت http://example.com بهم لینک دادند لازمه تغیر به
http://wwww.example.com پیدا کنند یا نه ؟!

اگر تغییر بدهند که خوب بهتره.اما اول بفرمایید الان سایتتون رو که بصورت http://example.com وارد میکنید به صورت
http://www.example.com در میاد؟ میخوام ببینم ریدایرکت میکنه یا نه؟!
اگر ریدایرکت بشه اونوقت باز هم مساله این هست که از ریدایرکت 301 استفاده شده یا 302؟
جواب سوال رو بدید تا بگم چیکار کنید.
 

hamedmohamadi

Registered User
تاریخ عضویت
12 مارس 2009
نوشته‌ها
531
لایک‌ها
50
سن
39
محل سکونت
تهران
خيلي بحث جالبيه من تا حالا به اين موضوع فكر نكرده بودم و فقط دنبال اين بودم كه مطالب بلاگم رو بيشتر كنم ممنون
 

Pixelweb

Registered User
تاریخ عضویت
11 می 2009
نوشته‌ها
1,296
لایک‌ها
80
محل سکونت
Shiraz
با توجه به اهمیت موضوع به زودی مقاله ای در این مورد آماده میکنم.اگر سوالی دارید در همین تاپیک مطرح کنید تا سعی کنم در اون مقاله بهش پاسخ بدم.
 
بالا