آژانس هواپیمایی
pop up

سيو پسورد

شروع موضوع توسط XoX_x2x ‏16 فوریه 2008 در انجمن شبکه

  1. XoX_x2x

    XoX_x2x کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 فوریه 2008
    نوشته ها:
    5
    تشکر شده:
    0
    سلام
    در ویندوز سرور 2003 هنگام ورود به شبکه ، پنجره ای برای وارد کردن نام کاربر و رمز عبور ظاهر می شود که کادری نیز در پائین پنجره وجود دارد که اگر آن را تیک بزنیم ، نام کاربری و پسورد در جایی از ویندوز ذخیره میشود و از آن به بعد هنگام ورود به شبکه دیگر این پنجره ظاهر نمی شود.
    سوال من این است که چگونه میتوان این حالت را لغو کرد . یعنی نام و پسورد ذخیره شده را پاک کرد تا هنگام ورودهای بعدی به شبکه ، پنجره یاد شده ظاهر شود.