آژانس هواپیمایی
pop up

شما هم با پرشین تولز مشکل داشتید ؟؟؟

شروع موضوع توسط adnan ‏28 فوریه 2004 در انجمن گفتگوی آزاد

  1. adnan

    adnan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,250
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    مشهد
    دوستان !

    من این چند روز ( 3 چهار روزی میشد ) که اصلا سایت را نمی آورد .

    مشکل داشت سایت ؟؟؟
     
  2. adnan

    adnan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,250
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    مشهد
    :blink:
    اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
     
  3. iranvig

    iranvig کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2003
    نوشته ها:
    407
    تشکر شده:
    4
    آره منم ميارم همش مشكل جاوايي ميده و بله خير ميپرسه نميدونم چرا؟؟؟
     
  4. ali

    ali کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,101
    تشکر شده:
    11
    محل سکونت:
    tehran
  5. adnan

    adnan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,250
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    مشهد
    This page cannot displayed برای من میامد !!!!
     
  6. Persia

    Persia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    636
    تشکر شده:
    6
    من هم مشكلي نداشتم.
     
  7. boxilink
  8. amir

    amir مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    893
    تشکر شده:
    4
    سلام دوست عزيز
    ما حدودا 3-4 روز پيش مشكلي در يكي از سرورهامون داشتيم كه اينجا نوشته بوديم http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=4895
    كه اون مشكل هم رفع شده و مشكلي ديگه وجود نداره ، الان باز هم شما مشكل دارين؟!!!
    بعدش ايران ويج عزيز
    تا اونجايي كه سواد من قد مي ده ، جاوا اسكريپ زبان برنامه نويسي است كه بر روي كامپيوتر كاربر لود مي شه و بعدش توسط براوزر!!! روي شخص شخيص كامپيوتر كاربر اجرا مي شود! يعني كاري به سرور محترمه نداره!!! البته شايد هم جور ديگري باشه ، اما اوني كه من مي دونم ايني بود كه گفتم!;)
     
  9. Persia

    Persia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    636
    تشکر شده:
    6
    امير آقا! من فك كنم منظور adnan خود سايت پرشين تولز بود، اما توضيح شما در مورد سرور هاستينگ بود.
     
  10. amir

    amir مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    893
    تشکر شده:
    4
    آقا شرمنده من يه مقداركي گيج هستم!!!
    آخه اين پست هم زمان شده بود با جابجايي يكي از سرورهاي ما و من با اون اشتباه کردم.
    در مورد پرشين تولز عزيز!!! بعید میدونم مشکلی داشته باشه. احتمالا شما فقط این مشکل رو داشتی.

    در مورد ارور جاوا هم!!!! آقا ما دهنم مو در اورد اينقد كه به اين احسان گفتيم كه درستش كنه! دل نمي ده به كار! بايد افتخار بده و تمپلت ها رو ريورت!! كنه! بعد از اينكه ورژن اين وي بولتين رو زياد كرديم! اين مشكل پيش اومد! شما دوستان هم لطفا همين جا مقداركي به احسان غر بزنين!!! باشد كه دل بده به كار!!!
    موفق باشيد همه
    باي باي!!!
     
  11. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,480
    تشکر شده:
    19
    اينقدر اين احسان اين رو درست نكرد كه من درستش كردم خودم.
    ديگه ارور جاوا نبايد بده.
     
  12. adnan

    adnan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,250
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    مشهد
    بله من منظورم خود سايت پرشين تولز بود كه 3 -4 روزي بود كه نمي تونستم بيارم .
    فوروم هاي ديگه را با سرعت خوب مياره پس مشكل از شبكه نبود !!! حالا چرا نمياورد نمي دونم !!!!!!!!!!!!!
     
  13. Persia

    Persia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    636
    تشکر شده:
    6
    منم قبلا از يه ISP اکانت داشتم. همه سایتها رو مث فرفره میاورد. اما هر صفحه پرشین تولزو بیش از 2-3 دقیقه طول می کشید.(جدي ميگما)
    به نظرم صاحاب ISP با آقا احسان خورده حساب داشت ;) . ما هم طرف آقا احسان و بروبچز پرشین تولزو گرفتیمو دیگه ازش اکانت نخریدیم و با این کار مشت محکمی به دهان . . .(مگه بكس بازيه؟!! :blink: )
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. ....P30....

    ....P30.... کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2003
    نوشته ها:
    1,141
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    World Wide Web 8-)
    ادنان جان احتمالا شما هم مثل من در مشهد هستي آخه منم 1 , 2 روز بود كه با خيلي از سايتها (از جمله مال خودم) اين مشكل رو داشتم هي This page cannot displayed نشون ميداد
    ولي از امروز صبح ديگه مشكلي ندارم :)
     
  16. ....P30....

    ....P30.... کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2003
    نوشته ها:
    1,141
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    World Wide Web 8-)
    موقعي كه من پست كردم اين نبود :blink:
     
  17. adnan

    adnan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,250
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    مشهد
    ما هم طرف آقا احسان و بروبچز پرشین تولزو گرفتیمو دیگه ازش اکانت نخریدیم و با این کار مشت محکمی به دهان . . .(مگه بكس بازيه؟!! :blink: )[/QUOTE]

    :D :D :lol:

    جالب بود !!!!!

    P30 جان ! آره من مشهدم ! شاید مشکل از مشهد بوده ولی خوشبختانه که الان که دیگه مشکلی نیست !!!!
     
  18. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
    به اين ميگن عضو متعصب پرشين تولز! :) آقا يكي طلبت! :)
    ولي بعضي وقتها براي بعضي از ISP ها همچین مشکلاتی پیش میاد و DNS Server اونها دچار اختلال میشه. دلیل اینکه هم اشکال رو از سرور نمیدونم خب اینه که تمام این مدت فعال بوده و توسط اعضای دیگه مورد استفاده بوده.
     
  19. fotocopy

    fotocopy مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2003
    نوشته ها:
    2,850
    تشکر شده:
    35
    محل سکونت:
    ببينم احسان عادت داري تو همه پستات از اين شکلک استفاده کني؟! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
     
  20. Persia

    Persia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    636
    تشکر شده:
    6
    فك كنم اين آقا احسان هر چند وقت يه بار گير ميده به يكي از اين شكلكها. يه مدت بود همش اينو ميزد:
    ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)