nexpay

شناسایی مرورگر با جاوااسکریپت

شروع موضوع توسط jhoseinii ‏19 مارس 2006 در انجمن JavaScript , VBScript

  1. jhoseinii

    jhoseinii Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    154
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    سلام بچه ها
    کسي راجه به شناسايي مرورگر با جاوااسکريپت و در اوردن مشخصات سيستم فقط با جاوااسکريپت چيزي ميدونه؟
     
  2. Y2K

    Y2K Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    592
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Location
    سلام
    فکر کنم اینا بدردت بخورن


    مشخصات مرورگر​

    کد:
    <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
    
    
    var xy = navigator.appVersion;
    xz = xy.substring(0,4);
    document.write("<center><table border=1 cellpadding=2><tr><td>");
    document.write("<center><b>", navigator.appName,"</b>");
    document.write("</td></tr><tr><td>");
    document.write("<center><table border=1 cellpadding=2><tr>");
    document.write("<td>Code Name: </td><td><center>");
    document.write("<b>", navigator.appCodeName,"</td></tr>");
    document.write("<tr><td>Version: </td><td><center>");
    document.write("<b>",xz,"</td></tr>");
    document.write("<tr><td>Platform: </td><td><center>");
    document.write("<b>", navigator.platform,"</td></tr>");
    document.write("<tr><td>Pages Viewed: </td><td><center>");
    document.write("<b>", history.length," </td></tr>");
    document.write("<tr><td>Java enabled: </td><td><center><b>");
    if (navigator.javaEnabled()) document.write("sure is!</td></tr>");
    else document.write("not today</td></tr>")
    document.write("<tr><td>Screen Resolution: </td><td><center>");
    document.write("<b>",screen.width," x ",screen.height,"</td></tr>");
    document.write("</table></tr></td></table></center>");
    
    </script>
    
    

    اگه بازم خواستی برات میزارم​
     
  3. jhoseinii

    jhoseinii Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    154
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    ممنون Y2K ی عزیز
    اما این اسکریپت نوع مرورگر رو نمیده. :eek:
    یه همچین چیزی داشتم. اما نیمیشه روش حساب کرد
    باز هم ممنون :rolleyes:
     
  4. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    user_agent
     
  5. Y2K

    Y2K Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    592
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Location
    اون کد تمام مشخصات مرورگر رو بهت میداد
    اگه منظورت از نوع مرورگر، ورژن اونه


    اینا رو یه نگاه بنداز
    کد:
    document.write("<B>"+navigator.appName+"</B><P>");
    document.write("<B>"+navigator.appVersion+"</B><P>");
    
    
    
     
  6. jhoseinii

    jhoseinii Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    154
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    دستت درد نکنه Y2K جان
    اما این هم تو Opera و هم تو IE میده .. Microsoft Internet Explorer
    منم مشکلم این بود. ولی بیشترش حل شد مرسی;)
     
  7. Y2K

    Y2K Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    592
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Location
    قربونت -
    جالبه اینو دیگه نمی دونستم ( تا حالا به یاری خدا از Opera استفاده نکردم [​IMG] )
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal