آژانس هواپیماییexchanging

شير در ايران 'بشدت آلوده' اعلام شد

شروع موضوع توسط SiahSepid ‏10 اکتبر 2005 در انجمن گفتگوی آزاد

  1. SiahSepid

    SiahSepid کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 آگوست 2003
    نوشته ها:
    894
    تشکر شده:
    9
    خبرگزاری دانشجويان ايران از نتايج اوليه طرح تحقيقاتی بررسی بار ميکروبی شير در ايران خبر داده است که نشان می ‌دهد شير توليدی در اين کشور حتی از کشور آفريقايی زيمبابوه بار ميکروبی بيشتری دارد.
    فرزاد طلاکش، رئيس گروه دفتر نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی ايران به اين خبرگزاری گفته اطلاعات همه کسانی که در مسئله شير دخيلند کفايت می ‌کند که بگويند بار ميکروبی شير در ايران حتی با ساده ‌ترين و سهل‌ انگارترين استانداردهای دنيا قابل مقايسه نيست و ايران از اين لحاظ حتی نسبت به کشورهای ضعيفی که بهداشت پايينی دارند نيز وضعيت خيلی بهتری ندارد.

    ---------------------------------------------------------------------
    گفتگو با حسين چمنی، مدير روابط عمومی صنايع شير ايران--
    ---------------------------------------------------------------------

    به گفته وی نتايج تحليلهای اوليه طرح بررسی بار ميکروبی شير در ايران به صورت محرمانه در اختيار مسئولان قرار داده می شود تا در مردم نگرانی ايجاد نشود.

    آقای طلاکش خطاب به مسئولان ايرانی گفته: "محصولی که به نام شير به مردم عرضه می‌ شود خطراتش بمراتب بيشتر از محاسن و مزايايی است که برای جامعه جوان ما خواهد داشت و اين مسمويت مزمن که ما با طرح شير مدرسه به فرزندان منتقل می ‌کنيم بمراتب خطرناکتر از مصرف نکردن شير است".

    به گفته اين مقام سازمان دامپزشکی ايران، ميزان بار ميکروبی شير در اتحاديه اروپا زير صدهزار واحد است و اين رقم در بدترين شرايط و در کشورهای توسعه نيافته به يک ميليون واحد می‌ رسد اما آمار ايران در مورد بار ميکروبی شير بسيار بالاتر از اين است.

    وی مهمترين دليل آلودگی شير در ايران را زنجيره حمل و نقل شير دانسته و گفته مراکز جمع آوری شير و کارخانه‌ های لبنيات مسئوليتی نمی ‌پذيرند و شير را حتی در ظروفی حمل می‌ کنند که برای روزهای متوالی شسته نمی شوند.

    اما حسين چمنی، مدير روابط عمومی صنايع شير ايران به بخش فارسی بی بی سی گفته است که شير خامی که توليدکنندگان تحويل مراکز جمع آوری شير و کارخانه های لبنياتی می دهند در شرايط خوب و قابل قبولی حمل و نقل می شود و مراکز صنعتی برای دريافت شير ضوابط و شرايط کيفی را که شامل بار ميکروبی هم می شود رعايت می کنند.

    به عقيده وی، بالابودن بار ميکروبی در شير به آن بخش از توليد شير در کشور مربوط می شود که به شکل سنتی توزيع و مصرف می شود، نه از طريق کارخانه های توليد فراورده های لبنی.

    به گفته اين مقام صنايع شير ايران، شرکتهای توزيع کننده شير در ايران دارای سيستمهای کنترل بهداشتی اند و از آنجا که بخشی از فراورده های لبنی ايران به خارج صادر می شود، اين شرکتها دارای گواهينامه های بهداشتی بين المللی اند.

    آقای چمنی می گويد که شير در دو مرحله از نظر بهداشتی کنترل می شود، يکی در مرحله تحويل به مراکز جمع آوری شير و ديگری در مرحله تحويل به کارخانه که اگر در هر يک از اين مراحل دارای شرايط کيفی لازم نباشد از تحويل آن خودداری می شود.
     
  2. SiahSepid

    SiahSepid کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 آگوست 2003
    نوشته ها:
    894
    تشکر شده:
    9
  3. SherlockHolmes

    SherlockHolmes کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏15 می 2004
    نوشته ها:
    3,017
    تشکر شده:
    841
  4. SiahSepid

    SiahSepid کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 آگوست 2003
    نوشته ها:
    894
    تشکر شده:
    9
    تناقضی در کار نیست شرلوک جان. فقط متأسفانه هیچ کس مسؤلیت به عهده نمیگیره!
     
  5. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
  6. Elend

    Elend Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    629
    تشکر شده:
    24
    ساعتی پیش دامپزشکی کلیه این اظهارات رو رد کرد
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. sina_judgment

    sina_judgment کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 می 2005
    نوشته ها:
    635
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    زندان اوین....
    والا ما تو اخبار شنیدیم واقعیت داره و آلوده هستش...
     
  9. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
    تو اول گیر ویار!!! بعدا شیر یا خط ورو که وخوری یا نه!!![​IMG]
    هرچند شما که بعد 4 لا 5 لا کردن قیمت هاستاتون که شیر مرغ هم می خورید[​IMG]
     
  10. meli

    meli Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,380
    تشکر شده:
    23
    محل سکونت:
    tehran
    همین الان تکذیب شد
     
  11. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
    آخه عیب کار تو ایرانه اینه که هرچی شدیدا تکذیب میشه بعد یک مدت تایید میشه!!![​IMG]
     
  12. meli

    meli Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,380
    تشکر شده:
    23
    محل سکونت:
    tehran
    دیگه چیکار کنیم
    من که بدون شیر میمیرم!
    هر کی می تونه نخوره!
     
  13. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
    فعلا جیگر احسان رو وخورید که پاستوریزه هست[​IMG]
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. TheMohammad

    TheMohammad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    1,055
    تشکر شده:
    18
    محل سکونت:
    تهران
  16. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,321
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    زه هی هک!
    من تازه شروع کرده بودم داشتم شیر می خوردما! پس دیگه نخورم؟
    میگم چرا زیاد ایمیلم نمیبره. بگو. میکروبش زیاده...:eek:
     
  17. SiahSepid

    SiahSepid کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 آگوست 2003
    نوشته ها:
    894
    تشکر شده:
    9
    زدی به خال :rsc:
     
  18. daftarekhaterat

    daftarekhaterat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2003
    نوشته ها:
    4,974
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    در قلب پاك او
    جاي بحريني خالي...
     
  19. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    21
    البته اين كه بار ميكروبي شير ايران بالاست حرف درستيست ولي اينكه كجاي ايران و چه شيري جاي بحث داره ببينيد ما دو نوع شير داريم شير صنعتي و شير غير صنعتي حالا تعريفش ببينيد شير صنعتي به شيري ميگن كه در دامداري هاي بزرگ و توسط تجهيزات مدرن و پيشرفته مانند شيردوش و منبع شير استيل و تانكر حمل بهداشتي فراوري ميشه و غير صنعتي يعني همون پيرزنه كه يه گاو داره و با دست ميدوشه از لحاظ بار ميكروبي شير صنعتي قابل قبوله و گاهي زير ميليون هست و لي شير غير صنعتي گاهي تا ميليارد هم بار ميكروبيش ميره بله تعجب نكنيد ميليارد و نه دو يا سه ميليارد بلكه چند صد ميليارد !!!
    حالا فاجعه زماني آغاز ميشه كه اين دوتا ميان توي كارخانه و با هم قاطي ميشن كه ببينيد چه شود
    البته شيرهايي كه اصطلاحا به نام فرادما(uht و يا استريل) گفته ميشن به دليل فرايند نگهداري كه بدون يخچال هست بايد از شير مرغوب و يا اصطلاحا صنعتي استفاده بشه بنابراين اينگونه شيرها بهترند البته توي برند هاي توليدي باز فرق ميكنه الان بهترين شير استريل رو ميهن و يكي دوتا از كارخانجات صنايع شير مانند اروميه توليد ميكنن كه ميشه از خوردن اونا لذت برد

    در ضمن اگر كسي خواست خودكشي كنه بره و شير هاي سنتي رو بخره و بخوره :eek:
     
  20. LEGOLAS

    LEGOLAS کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 آگوست 2005
    نوشته ها:
    29
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Nowhere
    این خبر کاملا درسته و خیلی وقته که اوضاع شیر ایران اینطوریه
    چون شیر از زمانی که دوشیده می شه ( به دلیل اینکه یه ماده غذایی غنی و محیط خیلی عالی برای رشد انواع میکروارگانیسم ها است ) باید توی شرایط استریل دوشیده و حمل و نگهداری بشه ولی به دلیل اینکه هنوز تو ایران این امکان وجود نداره، شیر از همون ابتدای دوشیده شدن، دارای بار آلودگی میکروبی فوق العاده بالاییه و در زمان حمل هم این بار الودگی افزایش پیدا می کنه و حتی بدتر از اون توی کارخونه تمام شیرها با هم قاطی میشن و شیری که کیفیت نسبتا خوبی داشته هم باز آلوده میشه.
    بنابر این توی کارخونه مجبور میشن که برای پایین آوردن این آلودگی تا حد مجاز، به شیر دماهای خیلی زیاد تر از حد استاندارد بدن ، که طبیعتا باعث میشه که قسمت اعظم مواد مغذی مفید موجود درشیر در اثر این حرارت شدید از بین برن و در واقع این شیر اون خاصیت اولیه خودش رو از دست داده و در واقع نخوردنش از خوردنش بهتره....
    تازه باید این رو بدونین که تمام لاشه های میکروبی که در اثر فرایند حرارتی از بین رفتن ،در شیر باقی موندن و اونها رو هم دارید نوش جان می کنید.....:wacko:

    در پایان.... تو این مملکت ، هیچ چیز سالمی واسه خوردن وجود نداره.پس بیخیال باشید.......:eh: :confused:
     
  21. ghizh

    ghizh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 آپریل 2005
    نوشته ها:
    299
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    اِصـــــــــــفُهون
    خبری که بی بی سی پر و بالش میده معلومه هدفش چیه دیگه!! تف به رگ وریشه ی این انگلیسیای بی پدر و مادر.:hmm: :hmm: :hmm: :hmm:
     
  22. Tiva

    Tiva Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 آپریل 2005
    نوشته ها:
    708
    تشکر شده:
    115
    مگه تو ایران شیر هم داریم ؟؟؟
    اینا که همش شیر خشک هست میدن به ملت ! شیر خشک هم که این همه میکروب نداره !