لطفا هرگونه انتقاد و یا پیشنهادی را که نسبت به این بخش دارید در همین تاپیک بفرمایید :)
alireza sh مدیر بازنشسته تاریخ عضویت 2 ژانویه 2006 نوشتهها 2,775 لایکها 70 سن 41 محل سکونت نصف جهان 2 می 2007 #1 لطفا هرگونه انتقاد و یا پیشنهادی را که نسبت به این بخش دارید در همین تاپیک بفرمایید
M maryamz کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 26 می 2007 نوشتهها 2 لایکها 0 3 جولای 2007 #2 سلام کسی میدونه من جه جوری میتونم آرشیو بلاگم رو از بلاگر به شایتم منتقل کنم؟ ممنونم مریم
Mehdi مدیر بازنشسته تاریخ عضویت 1 آگوست 2004 نوشتهها 5,601 لایکها 49 محل سکونت Anywhere 3 جولای 2007 #3 به نقل از maryamz : سلام کسی میدونه من جه جوری میتونم آرشیو بلاگم رو از بلاگر به شایتم منتقل کنم؟ ممنونم مریم کلیک کنید تا بازشود... این مطلب که به اینجا ربط نداره ! قبلا این سوال پرسیده شده ! اگه وبلاگتون تو بلاگر هست این مطلب کمکتون میکنه
به نقل از maryamz : سلام کسی میدونه من جه جوری میتونم آرشیو بلاگم رو از بلاگر به شایتم منتقل کنم؟ ممنونم مریم کلیک کنید تا بازشود... این مطلب که به اینجا ربط نداره ! قبلا این سوال پرسیده شده ! اگه وبلاگتون تو بلاگر هست این مطلب کمکتون میکنه