طراحي و ساخت قالب جديد

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 می 2003
نوشته‌ها
1,972
لایک‌ها
17
سن
39
محل سکونت
UAE
سلام دوستان
مژده به كساني كه در نظر دارند قالب خود را تغيير دهند. من حاضرم قالب را براي سرويسهاي بلاگر، پرشين بلاگ، بلاگ اسكاي و مويبل تايت (البته فقط صفحه اصلي) درست و يا در ساخت بهش كمك كنم. اگر كسي ميخواد مي تونه در يكي از وبلاگهاي من و يا به ايميل من پيغام بذاره. آدرس وبلاگهاي من:
www.mashaheer.net
<a href='http://tools.bolghan.com' target='_blank'>http://tools.bolghan.com</a>
<a href='http://weblog.bolghan.com' target='_blank'>http://weblog.bolghan.com</a>
<a href='http://photoshop7.bolghan.com' target='_blank'>http://photoshop7.bolghan.com</a>

ايميل من:
[email protected]
 

ali

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,101
لایک‌ها
12
سن
35
محل سکونت
tehran
آگهي همكاري !
:D !(البته با اجازه آقا احسان گل)

آقا من در نظر دارم يه سايت بزنم كه توش به طراحي قالب هاي فارسي بپردازم ...
حالا نه فقط blogger و MT و blogsky و b2 و حتي برنامه هايي مثل PHPNuke و PHPBB و PHPPost و ....
هدفمم طراحي قالب از پايه نيستش ... بلكه تغيير دادن قالب هاي اينگليسي به فارسي ....
حالا اگه كسي حال و حوصله همچين كاري رو داره و اينه من فلك زده سال بعد كنكور نداره ميتونه به آدرس ميل من ميل به زنه و دامنه اي كه ميتونه كمك كنه رو توضيح بده !
يه دامين خوبم اگه كسي پيشنهاد داره زيره همين بنويسه كه ممنون ميشم ! ;)
من در نظر دارم اونجا تمام اين آموزش هايي هم كه در همين مورد ا هستش با copy right خود شخص به صورت دسته بندي شده بزارم پس اگه راهنمايي در اين مورد ها هم نوشتيد به شتابيد ! :oops:
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
علي جان فكر خيلي خوبيه و مطمئن باش كه خيلي استقبال خواهد شد. البته من الان ديدم كه سايت خودت رو بستي كه! اگه اين سايتي رو هم كه ميگي يك ماه بعدش ببندي كه فايده نداره.
اميدوارم موفق باشي...
 

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 می 2003
نوشته‌ها
1,972
لایک‌ها
17
سن
39
محل سکونت
UAE
سلام دوست عزیز
اگه یه سرچ بکنی راحت جوابت رو به دست میاری. این هم کدش:
[code:1]&#60;STYLE type=text/css&#62;

BODY &#123;

SCROLLBAR-FACE-COLOR&#58; #ffffff;

SCROLLBAR-HIGHLIGHT-COLOR&#58; #000000;

SCROLLBAR-SHADOW-COLOR&#58; #ffffff;

SCROLLBAR-3DLIGHT-COLOR&#58; #ffffff;

SCROLLBAR-ARROW-COLOR&#58; #000000;

SCROLLBAR-TRACK-COLOR&#58; #ffffff;

SCROLLBAR-DARKSHADOW-COLOR&#58; #000000

&#125;

&#60;/STYLE&#62;[/code:1]

موفق باشید.
 

rmb_ali

Registered User
تاریخ عضویت
15 مارس 2003
نوشته‌ها
1,218
لایک‌ها
21
اقا دستت درد نكنه
حالا يه چيز ديگه ايا ست هاي آماده براي scrool bar ميشه تو اينترنت يا جاي ديگه پيدا كرد و اصولا براي اينكه جالب ترين حالت از لحاظ رنگبندي بدست بياريم چه رنگهايي بايد انتخاب كنيم
 

rmb_ali

Registered User
تاریخ عضویت
15 مارس 2003
نوشته‌ها
1,218
لایک‌ها
21
البته يه سايتي رو پيدا كردم ولي خودت بايد رنگهاتو انتخاب كني بعد اون زحمت ميكشه و كدهاي اونو برات ميسازه اگه خواستيد ادرسش اينه
<a href='http://www.developingweb...w.developingwebs.net/html/scrollbar.php</a>
اگه چيزي غير از اينا يعني خودش از لحاظ گرافيكي كمك كنه معرفي كنيد پيليز ;)
 

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 می 2003
نوشته‌ها
1,972
لایک‌ها
17
سن
39
محل سکونت
UAE
سلام دوست عزيز
براي رنگ اسكرول بار بايد با رنگ صفحه متناسب باشه تا قشنگ تر به نظر برسه اون كدهايي كه من نوشتم هم اگر شما رنگها رو تغيير بدهيد همانند همان لينك خواهد شد.
 

Sassan

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
27 ژانویه 2003
نوشته‌ها
639
لایک‌ها
34
سن
32
محل سکونت
Atlantic Canada
سلام دوست عزيز
براي رنگ اسكرول بار بايد با رنگ صفحه متناسب باشه تا قشنگ تر به نظر برسه اون كدهايي كه من نوشتم هم اگر شما رنگها رو تغيير بدهيد همانند همان لينك خواهد شد.
[left:c90c5b98ed]Hagh ba shomast masaln be weblogge man negah konid rasti ye chize dige IE retton bayad versione 6.0 vagarna kar nemikone.[/left:c90c5b98ed]

<a href='http://sassan.blogspot.com' target='_blank'>http://sassan.blogspot.com</a>
 
بالا