برگزیده های پرشین تولز

طرز تهیه باقلوا ترکی

hamedetanha

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
24 سپتامبر 2016
نوشته‌ها
23
لایک‌ها
1
سن
36
باقلوا شیرینی مخصوص ایرانیهاست اما ترک‌ها هم نوعی باقلوا می‌پزند که به باقلوای ترکی معروف است و تفاوتهایی با باقلوای معروف ایران دارد.

مواد لازم:

پسته خرد شده: ۲۵۰ گرم
گردوی خرد شده: ۲۵۰ گرم
دارچین: ۲ قاشق چایخوری
شکر: ۱ پیمانه
نان یوفکا: ۵۰۰ گرم
کره: ۱۸ قاشق غذاخوری
عسل: ۱ پیمانه
لیمو: ۱ عدد
آب پرتقال: ۳ قاشق غذاخوری
ادویه معطر در صورت تمایل: به میزان دلخواه

طرز تهیه:

۱-ابتدا ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری از پسته را برای تزئین کنار بگذارید. در یک کاسه، باقیمانده پسته را همراه با گردو، ۱/۴ پیمانه شکر، دارچین و ادویه معطر (در صورت تمایل) را با هم مخلوط کنید.
۲-فر را روی دمای ۳۵۰ درجه فار‌‌نهایت (۱۸۰ درجه سانتیگراد) تنظیم نمایید.
۳-در یک تابه بر روی حرارت، کره را بریزید تا آب شود. ظرف مخصوص فر را با کمی کره چرب کنبد.
۴-یکی از خمیرهای یوفکا را در کف ظرف پهن کنید. روی آن کره بمالید.
۵-دوباره یک لایه خمیر یوفکا پهن نموده و کمی روی لایه قبلی فشار دهید تا به هم بچسبد. دوباره روی آن کره بمالید. به اندازه ۱/۳ خمیر را به همین صورت لایه لایه بچنیید.
۶-نیمی از مخلوط پسته و گردو را روی سطح خمیر بپاشید.
۷-دوباره با ۱/۳ دیگر از خمیر لایه‌ها را همراه با کره ادامه دهید. نیمه باقیمانده از مخلوط گردو و پسته را روی سطح خمیر بپاشید.
۸-تا آخر همین کار را با باقیمانده خمیر تکرار کنید.
۹-کره باقیمانده را روی لایه خمیر آخر بریزید. با استفاده از چاقو، خمیر‌ها را تا عمق به صورت لوزی لوزی برش دهید.
۱۰-ظرف را در فر به مدت ۱ ساعت و نیم قرار دهید.
۱۱-در همین زمان، در یک قابلمه، باقیمانده شکر را با ۱ پیمانه آب بر روی حرارت قرار دهید تا بجوش آید.
۱۲-عسل را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس اجازه دهید به مدت تقریبا ۲۵ دقیقه بدون هم زدن خوب داغ شود و حباب‌هایی روی آن بیفتد.
۱۳-شربت تهیه شده را کنار بگذارید تا کمی سرد شود. سپس آبلیو و آب پرتقال را اضافه کنید.
۱۴-ظرف را از فر خارج کنید و شربت تهیه شده را بر روی خمیر بریزید. دوباره خمیر را از تکه‌های برش داده شده با چاقو از هم جدا کنید.
۱۵-تکه‌های برش داده شده را در ظرف مناسب بچینید و روی آن را با پسته تزئین کنید.

a139145027134102a.jpg
 
بالا