برگزیده های پرشین تولز

طرز تهیه ترشی قارچ

farshad_2010

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 ژوئن 2017
نوشته‌ها
69
لایک‌ها
12
سن
21
برای درست کردن این ترشی خوشمزه ابتدا قارچ را تمیز میکنیم.سپس اب و ابلیمو را باهم مخلوط می کنیم .سپس ان ها را در حالت جوشیدن قرار دادهو قارچ را تکه تکه کرده به ان می افزایییم.سپس در قابلمه دیگر ابنمک را در حالت جوش قرار داده و لوبیا سبز نگینی را در ان می پزیم.سپس سبزی ترشی مانند ترخون و نعنا و گشنییز و.... را تمیز می کنیم.سپس ان هارا به صورت خرد شده در می اوریم.سپس صبر می کنیم در هوای ازاد اب ان تبخیر شود..سپس.....

دستور پخت ترشی قارچ



مواد لازم :

قارچ : 500 گرم

کلم بروکسل : 300 گرم

کلم براکلی : 300 گرم

سبزی ترشی : 300 گرم

لوبیا سبز : 200 گرم

گوجه گیلاسی : 200 گرم

موسیر : 200 گرم

خیار : 3 عدد

ذرت پخته : 1 پیمانه

فلفل دلمه ای رنگی : 2 عدد

سیر : 6 حبه

فلفل تند : 2عدد

فلفل سیاه : 1 ق م

تخم گشنیز : 2 ق م

رازیانه : 1 ق چ

زرد چوبه : 1 ق چ

گلپر : 1 ق چ

جوز هندی : نوک ق چ

نمک : به مقدار لازم

سرکه : به مقدار لازم

طرز تهیه :
ابتدا قارچ را در مخلوط آب در حال جوش و کمی آبلیمو یا آبغوره به مدت 3 دقیقه پخته و آبکش کرده تا آب آن کاملا برود .
لوبیا سبز را با آب و کمی نمک پخته و آبکش کرده تا آب آن کاملا برود .
سبزی ترشی شامل : نعناع ، ترخون ، ریحان و گشنیز و جعفری را شسته و خرد کرده و روی پارچه پهن کرده تا آب آن کمی تبخیر شود .
موسیر را سه بار با آب سرد روی حرارت قرار داده تا به مدت 3 دقیقه بجوشد و آن را آبکش کرده تا آب آن کاملا برود .

بروکسل را با کارد کمی چاک زده و روی گوجه را با نوک کارد یک سوراخ می کنیم و خیار را بصورت حلقه ای و فلفل دلمه را بصورت نگینی درشت خرد می کنیم
همه مواد را با ادویه ها مخلوط کرده و در شیشه ریخته و روی آن سرکه ریخته تا کاملا پر شود و به مدت یک هفته در جای خنک نگهداری کرده تا آماده شود .



مواد لازم برای پختن ترشی قارچ



امیدوارم از این اموزش نهایت لذت را برده باشید.تا اموزش بعدی همه ی شما را به خداوند بلند مرتبه می سپارم.
منبع
 
بالا