برگزیده های پرشین تولز

طرز تهیه دسر چیزکیک دو رنگ

wizunemployed

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 جولای 2015
نوشته‌ها
42
لایک‌ها
5
سن
44
دسر چیزکیک که امروز یکی از محبوب ترین دسرهای دنیاست، ریشه در یونان باستان دارد؛ یونانی ها چنان دل بسته این دسر بوده اند که آخیموس، فیزیکدان یونانی کتابی با عنوان «هنر تهیه کیک پنیر» در دوران خودش نوشته است. بعدها سایر ملل هم به این دسر علاقه مند شدند و شهرت و محبوبیت کیک پنیر تا آمریکا هم پیش رفت. حالا دنیای«چیز کیک» به اندازه تمام آشپزها و سرآشپزهای دنیا متنوع شده و هر کدام روش خاصی برای تهیه دسر چیزکیک دارند یا اصلا کیک پنیر جدیدی با طعم تازه ارایه می کنند. کیک پنیر ابتدایی از دو بخش تشکیل شده، لایه رویی که ضخیم تر ولی نرم است و پنیر ماده اصلی آن محسوب می شود. لایه زیری از بیسکوییت یا کیک است. تفاوت عمده کیک پنیرهای دنیا در نوع پنیری است که استفاده می کنند.

150-19068.jpg


در آمریکا و کانادا بیشتر از پنیر ******* برای طبخ دسر چیزکیک استفاده می شود اما ایتالیایی ها پنیر توفو را به کار می برند و آلمانی و هلندی ها پنیری که از شیر بز به دست می آید را به کار می برند. هنر یک شیرینی پز در تهیه کیک پنیر، با ضخیم بودن لایه رویی و نازک بودن لایه زیری مشخص می شود؛ آن هم به گونه ای که هنگام بریدن و سرو کیک فرم مثلثی یک برش کیک حفظ شود و به هم نخورد. تفاوت دیکر کیک پنیرها در پخته شدن یا نپخته شدن آنهاست. برخی کیک پنیرها فقط چند ساعت در یخچال قرار داده می شوند تا خودشان را بگیرند اما گروهی از کیک پنیر ها هم در فر پخته می شوند.
مواد لازم برای تهیه چیزکیک دو رنگ بدون فر:

بیسکوئیت یک بسته ۲۰۰ گرمی

کره ۷۵ تا ۱۰۰ گرم

پودر ژله الونه ورا یک بسته

آب جوش یک دوم پیمانه معادل ۸ قاشق سوپخوری

پنیر ******* ۲۰۰ گرم

خامه صبحانه ۲۰۰ گرم

شکر یک دوم پیمانه

وانیل یک قاشق چایخوری

پودر کاکائو یک قاشق سوپخوری


طرز تهیه چیزکیک دو رنگ بدون فر:

اول اب جوش رو به پودر ژله اضافه میکنیم و یا به روش ماکروفر و یا بن ماری ژله روکاملا در آب حل میکنیم.


من ژله رو به روش بن ماری حل کردم.

بعد از اینکه ژله کاملا حل شده اون رو کنار میذاریم تا دماش پایین بیاد.


بیسکوئیت رو پودر میکنیم و با کره ذوب شده مخلوط میکنیم.


مخلوط بیسکوئیت رو کف قالب کمربندی به قطری ۲۰ سانت کاملا پرس میکنیم و به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه داخل فریزر میذاریم.

من کف قالب رو کاغذ روغنی گذاشتم تا بعدا راحت به ظرف سرو منتقل کنم.


پنیر ******* , شکر و وانیل رو با همزن برقی هم میزنیم تا باهم مخلوط بشن .


بعد خامه رو اضافه میکنیم و دوباره مخلوط میکنیم.


محلول پودر ژله رو اضافه میکنیم و خوب با همزن برقی هم میرنیم تا ژله کاملا با مخلوط ترکیب بشه.

مایه اماده شده رو به دو قسمت تقسیم میکنیم و داخل یه قسمت پودر کاکائو رو الک میکنیم.

و مخلوط میکنیم.


قالب رو از فریزر میاریم و یه ملاقه از مخلوط سفید رو در قسمت مرکز میریزیم.


بعد یه ملاقه از قسمت کاکائویی رو دوباره در مرکز و روی قسمت سفید میریزیم.در واقع قسمت کاکائویی رو در مرکز قسمت سفید میریزیم.


به همین ترتیب یکی در میون از مایه سفید و قهوه ای میریزیم تا کل مایه تموم شه.

چیز کیک رو تا زمانی که کاملا ببنده داخل یخچال میذاریم.


وقتی چیز کیک بست اون رو بیرون میاریم و کمربند قالب رو باز میکنیم.


و کاغذ رو غنی رو به راحتی جدا میکنیم و چیزکیک رو به ظرف سرو منتقل میکنیم.
 
بالا