برگزیده های پرشین تولز

طرز تهیه ذرت مکزیکی برای رستوران و فست فود

madareto.com

Registered User
تاریخ عضویت
24 جولای 2012
نوشته‌ها
153
لایک‌ها
51
سن
31
محل سکونت
Teh
طرز تهیه ذرت مکزیکی
خوب از اونجا که قبلا ذرت مکزیکی داشتم گفتم طرز پختشو بگم تا شما هم لذت ببرید
مطمئن باشین اگه همینجوری که میگم درست کنین حتی انگشتاتونم میخورین
این اموزش یه فرقی داره با اموزش هایی که تو سایت ها میبینین
این روش رو یک سال عملی کردیم و خیلی مشتری داشتیم جوری که صف میکشیدن
مواد لازم :
1- ذرت نیم پخت فریز شده (که میتونین از فروشگاه ها تهیه کنین) به مقدار لازم (توجه کنین که از ذرت خشک و کمپوت استفاده نکنین)

2-پنیر پیتزا رنده شده
3- فلفل سیاه (اگه تند دوست دارین فلفل قرمز هم تهیه کنین)
4-نمک – شوید خشک شده – آويشن -پودر سیر (خیلی تاثیر داره)
5- کره گیاهی (کره گیاهی خیلی تاثیر داره)
6-آبلیمو
7-سس تند مایونز (دقت کنین که باید تند باشه !)
8- قارچ سفید (قارچ رو خورد کنید.پر پر کنین بهتره)
میریم سراغ تهیه :
ذرت و قارچ رو بخار پز میکنیم هرچی بیشتر پخته شه بهتره
ذرت رو وقتی میخوریم باید کاملا نرم شده باشه !
بر خلاف جاهایی که ذرت درست میکنن و یا سفته یا سرده
قارچ رو نیم ساعته اخر اضافه کنین به ذرت تا بخار پز بشه
ما چون با بخارپز صنعتی کار میکردیم 45 دقیق طول میکشید
حالا شما حدودا 1.30 تا 2 ساعت برای مصارف خانگی بزارین بخارپز بشه
دقت کنین که سرعت عملتون باید بالا باشه
ذرت رو میریزیم تو یه ظرف
پنیر پیتزا رو (رنده شده) به مقدار کافی (زیاد بشه خراب میشه)
کره رو هم اضافه میکنیم
و زیره ذرت قرارشون میدیم تا داغ بودن ذرت آبشون کنه
نمک , شوید , اویشن , پودر سیر و فلفل رو به مقدار کم اضافه میکنیم (نوک قاشق کوچک)
دقت کنین که کم نمک بشه بهتره از اینکه شور بشه
همه چیو کم بزنین . مزه کنین اگه کم بود اضافه کنین
سس رو هم به اندازه کافی اضافه کنین
آبلیمو رو هم خیلی کم اضافه کنین
حالا هم بزنید کاملا تا با هم قاطی بشه
ذرت مکزیکی شما امادس و میتونین نوشه جان کنین !
شاید به ظاهر خیلی ساده باشه ولی اینطور نیست با یه ذره کم و زیاد شدن کاملا بد مزه میشه !

تجهیزات فست فود
 
Last edited:

ramin35

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 ژانویه 2015
نوشته‌ها
58
لایک‌ها
11
سن
33
ذرت باحاله بلال بیشتر حال میده;)
 
بالا